- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
A legutolsó hivatalos BIOS van fent az Asus oldaláról. Eddig ameddig ki nem PRÓBÁLTAM a ReadyBoost-ot addig semmi baja nem volt az alaplapomnak a memória kezeléssel. Állítani sem kellett semmit. De ahogy kipróbáltam ezt a csodás funkciót máris lecsapolt tőlem 846Mb memóriát... Régen XP-n megszívtam a töredezettség mentesítővel most meg ezzel.. Kezdem úgy érezni, hogy semmilyen extra funkciót nem fogok igénybe venni amit Microsoft nyújt... Mert lehet még a végén magától dönti el hogy mikor kapcsol ki, mikor indul újra, mikor kapcsol be...
Megnézem azt a memory mapped I/O reservation" dolgot.(lehet megérezte a gép, hogy tegnap egész este egy Mac Book Prót használtam és most így áll bosszút? de jó is volt az a pár másodperces rendszer felállás a bekapcsolástól számítva na meg mi az hogy akár 2 évig ki sem kell kapcsolni egy Mac-et anélkül hogy szét lassulná magát a gép..)
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- MCDODO T03 fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest