- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
üzenetére
Nekem 2 frissítés nem ment fel első körben, csak reboot után másodszorra viszont akkor már nem kért újraindítást.
A leállással semmi probléma nem volt.
"Kedvencem az, amikor még be nem aktivált friss Windows -nál dobja a hülye üzenetet, hogy pár frissítés telepítése nem sikerült , ilyenkor ugye már eleve radír nálam a rendszer sorsa mert ami már úgy néz ki, hogy nem ment fel egyből az update és ugye rögtön friss telepítésről beszélünk, az nálam kampó ..."
Nekem friss install után az első dolog letiltani a win updatet, amíg fel nem raktam mindent, mert egy csomó szarságot leszedne, aminek le van töltve a telepítője és onnan telepítem (IE9, .NET4 pl.).
Aktív témák
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google Pixel topik
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest