Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Janika21
üzenetére
Nem veszekedni akaok, de mar ne is haragudj, irtal a javaslatom utan 4, azaz negy hozzaszolast, amelyekben egyben sem irtad le, hogy megnezted volna az oldalt, ne adj' Isten elolvastad volna, hogy mire is jo a program es mely driverek modosithatok vele.
Te úgy akartál segíteni nekem,hogy végig sem olvastad az oldalt csak bedobtál nekem valamit.
Pontosabban bedobtam neked egy relevans temat, illetve egy modosito eszkozt, valoban, elkerulte a figyelmem, hogy csak XP-re jo. De akar te is elolvashattad volna azt az oldalt, nem?En egyebkent teljesen nyugodt vagyok, csak utalom, hogy mikor segiteni probalok, nem az, hogy, "oke, koszi, megnezem", hanem megy a "jajjmostmitcsinaljaknemakarokmegintvisztat", majd miutan valaki mas elolvassa a neked linkelt oldalt, nagy gunyosan beirod, hogy "dehaezcsakikszperejoakkormineklinkeltetek".
Vita lezarva, mas otletem sajnos nincsen. Egyebkent a Vista SP2-vel teljesen jo oprendszer, ha lehetoseged van ra, szerezz be egy integralt SP2-es telepitomediat, ugy nem kell annyi frissitest telepiteni install utan.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest