Hirdetés

Aktív témák

• Psychonaut

veterán

válasz Janika21 #47287 üzenetére

Nem veszekedni akaok, de mar ne is haragudj, irtal a javaslatom utan 4, azaz negy hozzaszolast, amelyekben egyben sem irtad le, hogy megnezted volna az oldalt, ne adj' Isten elolvastad volna, hogy mire is jo a program es mely driverek modosithatok vele.

Te úgy akartál segíteni nekem,hogy végig sem olvastad az oldalt csak bedobtál nekem valamit.
    Pontosabban bedobtam neked egy relevans temat, illetve egy modosito eszkozt, valoban, elkerulte a figyelmem, hogy csak XP-re jo. De akar te is elolvashattad volna azt az oldalt, nem?

En egyebkent teljesen nyugodt vagyok, csak utalom, hogy mikor segiteni probalok, nem az, hogy, "oke, koszi, megnezem", hanem megy a "jajjmostmitcsinaljaknemakarokmegintvisztat", majd miutan valaki mas elolvassa a neked linkelt oldalt, nagy gunyosan beirod, hogy "dehaezcsakikszperejoakkormineklinkeltetek".

Vita lezarva, mas otletem sajnos nincsen. Egyebkent a Vista SP2-vel teljesen jo oprendszer, ha lehetoseged van ra, szerezz be egy integralt SP2-es telepitomediat, ugy nem kell annyi frissitest telepiteni install utan.

Aktív témák