Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Janika21
üzenetére
Nem veszekedni akaok, de mar ne is haragudj, irtal a javaslatom utan 4, azaz negy hozzaszolast, amelyekben egyben sem irtad le, hogy megnezted volna az oldalt, ne adj' Isten elolvastad volna, hogy mire is jo a program es mely driverek modosithatok vele.
Te úgy akartál segíteni nekem,hogy végig sem olvastad az oldalt csak bedobtál nekem valamit.
Pontosabban bedobtam neked egy relevans temat, illetve egy modosito eszkozt, valoban, elkerulte a figyelmem, hogy csak XP-re jo. De akar te is elolvashattad volna azt az oldalt, nem?En egyebkent teljesen nyugodt vagyok, csak utalom, hogy mikor segiteni probalok, nem az, hogy, "oke, koszi, megnezem", hanem megy a "jajjmostmitcsinaljaknemakarokmegintvisztat", majd miutan valaki mas elolvassa a neked linkelt oldalt, nagy gunyosan beirod, hogy "dehaezcsakikszperejoakkormineklinkeltetek".
Vita lezarva, mas otletem sajnos nincsen. Egyebkent a Vista SP2-vel teljesen jo oprendszer, ha lehetoseged van ra, szerezz be egy integralt SP2-es telepitomediat, ugy nem kell annyi frissitest telepiteni install utan.
Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest