Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Szeretném feltelepíteni a 64 bites win7-em a mostani 32 bitesre, de amikor elindítom a telepítőt ezt írja : [link]
Mivel nekem nincs dvd-m a win7-ről csak eredeti cd kulcsom (ezt csak azért írom le, mert nem warez verzió és a biztonság kedvéért), ezért fogtam magam letöltöttem egyet és kiírtam dvd-re. Természetesen 64 biteset.
Ezután beállítottam a BIOS-ban, hogy dvd-ről bootoljon, de nem ismerte fel a dvd-t (viszont minden más 32 bites dolgot igen).
Windowson belül viszont szembesülnöm kellett vele, hogy nincs a dvd-vel semmi gond, mert ott mutatja a fileokat a total commander és minden más.
Viszont! Hozzátenném, hogy win7 x64_x86 2 in 1 telepítő meg elindult!
Lehet ez lesz a dolog megoldása? Iszonyat idegesít, mert van egy eredeti windowsom meg 4gb ramom, de nem tudom használni teljes értékűen egyiket sem
Előre is köszönöm és nagy tisztelettel primz!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs