Aktív témák

• Papiking

csendes tag

Kedves mindenki,
    2 problémám van, aki tud itt vagy priviben kérem segítsen...

Panasonic DV videokamerám képes a memóriakártya mellett szalagra is rögzíteni állóképet kb 7 sec hosszúságó videonak megfelelő felbontásban. Ez a kép átmenthető a kártyára is, de csak rettenetes 1:10 minőségromlással. Ezért adtak a géphez egy DV Studio 2 c. lemezt, amely firewire porton keresztül képes volt a kamerát távirányítani és leszedni az állóképeket.(tekerés előre - hátra - kép megkeresése - letöltés - tovább) Az idő és a windows halad, a DV Studióból is már a 6-os leszedhető, de sajnos az új stúdiók már nem firewire, hanem usb porttal kommunikálnak.
    betettem az új gépbe a régi firewire kártyát-install driver - láss csodát a gép felismerte a kamerát, a porton keresztül leszedte az éppen lejátszott videót.... ámde a DV Studi ( sem a 2 sem a 3 sem az 5 sem a 6) nem tudott csatlakozni a kamerához, nem ismerte fel az amúgy installált firewire portot...wazzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
    Másik gépre installáltam WIN 98 - at, de az eredmény ugyanaz, nem találja a studió a kamerát, pedig amúgy a gép felismeri a kamerát. Ugyanígy jártam WINXP-vel is!
    Kinek van használható 5lete??? Előre is köszi, a "nagyonokosésszellemes" tanácsokkal tele a padlás, azt lécci ne!

A másik: Daemontools eccercsak kiírta, hogy:"A program futtatásához Win 2000 és
    SPTD 1.69 vagy újabb verzió szükséges. A kernel hibakereső legyen kikapcsolva" S annyi... bármilyen crack vagy patch után az üzenet ugyanaz, pedig WIN7 fut és a DT telepíti az SPTD 1.69-et alapból. Sajnos a kernel hibakeresőtről azt sem tudom hogy micsoda, nemhogy tudnám hol és hogyan kell ki-be kapcsolni a WIN7-ben

Segítséget előre is köszi, akár itt, akár priviben, akár emilben
    Papiking - papiking@freemail.hu

Aktív témák