Aktív témák
-
Papiking
csendes tag
Kedves mindenki,
2 problémám van, aki tud itt vagy priviben kérem segítsen...Panasonic DV videokamerám képes a memóriakártya mellett szalagra is rögzíteni állóképet kb 7 sec hosszúságó videonak megfelelő felbontásban. Ez a kép átmenthető a kártyára is, de csak rettenetes 1:10 minőségromlással. Ezért adtak a géphez egy DV Studio 2 c. lemezt, amely firewire porton keresztül képes volt a kamerát távirányítani és leszedni az állóképeket.(tekerés előre - hátra - kép megkeresése - letöltés - tovább) Az idő és a windows halad, a DV Studióból is már a 6-os leszedhető, de sajnos az új stúdiók már nem firewire, hanem usb porttal kommunikálnak.
betettem az új gépbe a régi firewire kártyát-install driver - láss csodát a gép felismerte a kamerát, a porton keresztül leszedte az éppen lejátszott videót.... ámde a DV Studi ( sem a 2 sem a 3 sem az 5 sem a 6) nem tudott csatlakozni a kamerához, nem ismerte fel az amúgy installált firewire portot...wazzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
Másik gépre installáltam WIN 98 - at, de az eredmény ugyanaz, nem találja a studió a kamerát, pedig amúgy a gép felismeri a kamerát. Ugyanígy jártam WINXP-vel is!
Kinek van használható 5lete??? Előre is köszi, a "nagyonokosésszellemes" tanácsokkal tele a padlás, azt lécci ne!A másik: Daemontools eccercsak kiírta, hogy:"A program futtatásához Win 2000 és
SPTD 1.69 vagy újabb verzió szükséges. A kernel hibakereső legyen kikapcsolva" S annyi... bármilyen crack vagy patch után az üzenet ugyanaz, pedig WIN7 fut és a DT telepíti az SPTD 1.69-et alapból. Sajnos a kernel hibakeresőtről azt sem tudom hogy micsoda, nemhogy tudnám hol és hogyan kell ki-be kapcsolni a WIN7-benSegítséget előre is köszi, akár itt, akár priviben, akár emilben
Papiking - papiking@freemail.hu
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest