- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
fatal`
üzenetére
Nem is az erőforrással van a probléma, hanem, hogy a windows mappa ~50%-át a winsxs mappa teszi ki, ami a visszamenőleges kompatibilitás miatt tárol minden cuccból régebbi verziókat (dll fájlokat, ha kell valamelyik programnak, akkor ott van, használja). Na ettől jó lenne megszabadulni a win8-ban. Úgy nem fog fejlődni semmi, hogy "jah, benne van még a win98 kompatibilitás, akkor minek írjuk újra az adott programot, hiszen úgyis menni fog." Vagy nem.
Értem én, hogy kell, mert a szoftvergyártók b@sszák tartani a lépést az új oprendszerrrel, nem is lehet, mert iszonyat sok szoftver létezik és ha valamelyiknek éppen kell a winsxs mappából valami és nem találja, akkor csak szívás van.
Elférni meg tényleg elfér, főleg a mai merevlemez árak mellett, csak egy kicsit zavaró számomra, hogy a rendszer ~50%-át a kompatibilitási módhoz szükséges mappa teszi ki.
Amúgy, ha lesz időm, akkor teszek fel vm-be win7-et (ie9-ről szóló cikknél már írtam a telepítéssel kapcsolatban, mert nekem nem jött össze, hogy újraindítás után felmenjen és kíváncsi vagyok, hogy mit csinál egy szűz rendszernél) és nyomok egy shift+del-t arra a mappára, kíváncsi leszek, hogy mi lesz az eredménye.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Svájci jellegű bicska eladó
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest