- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hali!
Van egy olyan problémám, hogy a processzort nagyon lefoglalja valami, amit nem látok task managerben.Azt hittem az SP1 az oka, de azt leszedve sem volt javulás,ó. Igazából grafikai alkalmazásoknál látszik meg a teljesítménycsökkenés és a túlzott cpu kihasználtság. CoD:MW2-ben vettem észre, hogy akadozik a játék, holott 30-as pingem van és ugyanolyan grafikán játszok, mint előtte (régebben 80-120 fps körül mozgott, most 40-50 körül van és leesik néha 10-20-ra, beakad mint atom), taskman-ben ugyan 50%os az mw2 cpu kihasználtsága, meg még van pár folyamat, amelyek nagyon kis százalékban használják, erre a grafikonon 100%-os kihasználtságot mutat...
3dmark06-ot is lefutattam, ekkor vettem észre, hogy 6000 pont körüli overall score helyett (amire előtte képes volt) 4500 körülit adott, jó ez még annyira nem releváns, de a procira 2200 helyett 960 pont...
Kilőttem minden felesleges alkalmazást (gadgetek, sticky notes), csak eset smart security megy, razer driver, synaptics touchpad driver, és így akadozik, nem tudom kideríteni mi eszi ennyire a procit, mivel nincs benne task managerben semmi olyan, ami ilyen mértékben zabálja.
Leszedtem Process Explorert, de azzal sem kerültem előrébb. Minden drivert újraraktam, az se segített, már fogalmam sincs mit csináljak. Az nyilvánvaló, hogy nem az mw2 a hibás, mivel 3dmarkban is ilyen csúf eredményt adott a procira. Bár win élményindex nem pontozta lejjebb, ez fura.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs