- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Janika21
tag
Sziasztok!
Most az előbb tapasztlatam valamit a win7ben és gondoltam megkérdezem mi ez mielőtt telepítgetnék minden féle írtót stb.....
Na szóval az alábbi kép elmond mindent :
Az ablakok sarkában megjelenik ilyen kis valami kocka hiba kép vagy én nem tudom minek nevezni ott van a képen és a kicsinyítésnél a nagyításnál és a bezárásnál.
Minden alkalmazásnál. Ilyen még soha nem volt. Most jelentkezett sakkoztam éppen és nem tudod honnan de jött.
Friss rendszer semmi alkalmazás nicns még fent msn nod32 és minden jogtiszta és nem járkálok érdekes oldalakon. Mi ez vírus ? Nod32 kiterjesztett keresés nem talált semmit se win defender és fent van minden frissítés. Eddig még nem volt ilyen,
Mi ez és mit tegyek?
Köszi
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest