Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem, hatha jar erre egy nVidias kollega.
Szoval a kovetkezo a helyzet:
A kovetkezo lenne a gepem, mint ahogy az az adataimnal latszik is:
- Gigabyte GA-MA770-UD3 (Realtek ALC888)
- AMD Phenom II X4 955
- 2x2G 800MHz Kingston RAM
- Gigabyte GTS250 1GB
- Samsung 320GB SATAII
- Samsung 1TB SATAII
- FSP 400W-os tápA kovetkezo lenne a problema:
Amikor HDMI-n akarok jelet kuldeni a TV-re akkor egyszeruen sehogy sem megy. Kep az van, tokeletes, de hang nincs. Az alaplap SPDIF OUT csatlakozojat osszekotottem a VGA megfelelo csatlakozojaval, ahogy a konyv irta. Atraktam alapertelmezett hangeszkoznek a Realteket. SPDIF Passthrough-t is beallitottam, hatha az a gond. DE NINCS HANG, meg mindig...
Turelmes ember vagyok, de ez mar kifog rajtam. Meg a vegen beszamittatom a kartyat es veszek helette egy 5770-et, azon legalabb van kulon hangchip, es teljesitmenyben is jobb ahogy nezem.Az altalam hasznalt szoftverkornyezet:
- Windows 7 Ultimate x64 eredeti
- Realtek HDA Audio Driver R2.55
- Windows Media PlayerKillerlaca: Szedsz akarhonnan egy 64-bites (a jelenlegivel megegyezo) verzioju telepitomediat, es a kodod jo lesz ahhoz is, mivel tokmindegy hogy hany bites.
Ha van otletetek a fento problemara, akkor kerlek segitsetek
Udv. core2
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Turelmes ember vagyok, de ez mar kifog rajtam. Meg a vegen beszamittatom a kartyat es veszek helette egy 5770-et, azon legalabb van kulon hangchip, es teljesitmenyben is jobb ahogy nezem.