Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Kellene egy kis help, nem win7 gond, de vele kapcsolatos. Ha valaki tud segíteni,akár priviben is jöhet

Na szóval még beta idején beléptem a windows feedback programba, és azóta is jöttek mentek a mail-ek. A legutóbbiban felhívták a feigyelmem, hogy nézzek rá az adataimra ha valami változott volna. Hát gondoltam megnézem,mert már fogalmam nem volt mit kértek, mit adtam meg meg ilyenek

Hát csak a nevem és a mailom volt megadva, gondoltam kitöltöm. A gond csak az, hogy ez fogad:Namost ott van, hogy ha országot akarok váltani(elköltöztem), akkor mondjam le az egészet, és küldjem el nekik, hogy hova.
A kilépés az ez esetben teljesen törli ezt a "regisztrációm", és akkor most küldjem el, hogy helószia magyarországon vagyok, és akkor mi? visszatesznek maguktól, már magyar lakóhellyel?
Lehet bugyuta a kérdés, de szeretnék maradni, viszont megtorpantam, hogy akkor most mi van

Daffni2: nálunk pont ma jött szóba egyik órámon a win7, és mondta egyik srác, hogy jó, de megvenni drága, én meg felvilágosítottam(ott mindenkit), hogy csak egy papírlapjába kerül, és 1 hét mulva töltheti MSDNAA-ról. Térítem én a jónépet

Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Arany János - Kapcsos könyv
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest