- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Kellene egy kis help, nem win7 gond, de vele kapcsolatos. Ha valaki tud segíteni,akár priviben is jöhet

Na szóval még beta idején beléptem a windows feedback programba, és azóta is jöttek mentek a mail-ek. A legutóbbiban felhívták a feigyelmem, hogy nézzek rá az adataimra ha valami változott volna. Hát gondoltam megnézem,mert már fogalmam nem volt mit kértek, mit adtam meg meg ilyenek

Hát csak a nevem és a mailom volt megadva, gondoltam kitöltöm. A gond csak az, hogy ez fogad:Namost ott van, hogy ha országot akarok váltani(elköltöztem), akkor mondjam le az egészet, és küldjem el nekik, hogy hova.
A kilépés az ez esetben teljesen törli ezt a "regisztrációm", és akkor most küldjem el, hogy helószia magyarországon vagyok, és akkor mi? visszatesznek maguktól, már magyar lakóhellyel?
Lehet bugyuta a kérdés, de szeretnék maradni, viszont megtorpantam, hogy akkor most mi van

Daffni2: nálunk pont ma jött szóba egyik órámon a win7, és mondta egyik srác, hogy jó, de megvenni drága, én meg felvilágosítottam(ott mindenkit), hogy csak egy papírlapjába kerül, és 1 hét mulva töltheti MSDNAA-ról. Térítem én a jónépet

Aktív témák
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest