- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
bmwk1200s
üzenetére
Igy fokent nem fogod tudni hasznalni hogy a PATA vincsin van a rendszer. Nekem anno egy Asus K8E Deluxe lapom volt amin szinten volt 2 db nativ tamogatasu SATA csatlakozo amit egy NForce3 lapka vezerelt de nem turte a kombo modot vagyis a vegyes PATA & SATA uzemmodot. Eleg regi mar az a lap ha errol van szo, gondolom igen mert csak egyet valasztottam ki a sok talalat kozul. Nalam a fo gond eppen az ellenkezoje volt es akkor meg nem volt W7 szoval XP alatt lecsereltem SATA vincsire a rendszer vincsit viszont a megmaradt PATA vincsit betettem egy PATA rack-be. BIOS-ben RAID kivalasztva ha nem volt bent a rack siman indult a rendszer. Am ha betettem, a BIOS-ban felismertettem a PATA vincsit majd elkellett navigalni a bootsorrenbe es ujbol be kellett allitani hogy a SATA vincsirol induljon a rendszer. Eleg volt egyszer kivenni a rack-et es maris nem indult mert kereste az PATA IDE vincsit, igy BIOS-ba be bootsorrend beallitas es ujbol ment a rendszer. Ha visszatettem a rack-et kezdododtt elolrol a moka. Szerintem ezzel a lappal es a W7-el nem fogod tudni hasznalni vegyes uzemmodban mert a BIOS-on keresztul mindig a PATA vincsi fog elsobseget elvezni igy hiaba fogod betenni a SATA rack-et nem engedi lattatni az op.rendszer fele mint SATA eszkoz. A W7-hez mar fejlettebb lap kell ha SATA uzemmodban szeretned hasznalni.
Latom hogy Fire/SOUL/CD Tarsunk is segit remelem sikerulni fog de szerintem itt az lesz a gond hogy allandoan valtozik a konfig vagy figyelmes leszel es rack nelkul nem inditod el a rendszert.
Aktív témák
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest