- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
zeee
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
eddig én is eljutottam, de lehet nem jól irtam le a dolgokat. Valami hibát ir ki a parancsaidra hogy nem találja az elérési utat, nem ismeri fel belső vay külsö parancsként... holnap belinkelem a lényeg hogy a win-7em tökéletes müködik, a rendszerválasztó képernyőn is ott van. A baj hogy az xp a halott, ami a D particion van. Az easybcd vel létre tudom hozni az xp rendszerválasztóját is, ott is van, csak épp amikor ráütöm hogy bootoljon az, annál hiányzik az ntlrd. Szóval az xp-és particion van valami bibi, már ott tartok hogy letöröltem a c gyökérből mindent, az ntlrd-ét, ntdetect.com, stb, csak a mappák vannak. Na ide kéne beszerkeszteni ami kell neki a bootoláshoz.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest