Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketedini
tag
Slow ringen melyik a legfrissebb build, adtak ki mostanában? Googleben nem találtam.
-
-
Sjkolrd
aktív tag
-
n2066
tag
Hihetetlen, kijön egy új build, sok mindent javítanak, ami nem volt hiba azt is...
, aztán oda nem figyelve elcsesznek egy sereg dolgot. Programozó az ilyen??? kontárok.
Egy dolog tart vissza attól, hogy kukázzam a lumiámat, az hogy alapban nem lenne rossz a WP rendszer, de még reménykedem... -
pzstm
titán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
known issue

-
starr
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Írják is, hogy azzal gondok vannak [link]
-
zsoltzsolt
addikt
No megint csak angolra átállítva ment fel a .15031. Bluetooth menübe nem tudok belépni, de működik ettől függetlenül. Egyelőre ennyi.
-
fapapi
csendes tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Ezeken többedszerre is túl vagyok, ahogy az itt, hibákat leírók is!
-
fapapi
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nincs javítva
De ha kell megcsinálom csak neked a videót! Ha angol billentyűt is telepítem akkor megy, de ez csak mókány! -
-
Partyface007
őstag
-
fapapi
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Talán azon okból, mert nem várható a fejlesztésektől semmi?
Vagy szerinted ez így nem kapcsolódik össze?
Az, hogy fő telefonnal nem szopatom magam fejlesztői verziókkal, az nem azt jelenti, hogy nincs olyan készülékem amin nem fejlesztői van. Van egy véleményem a fejlesztőiről ami kapcsolódik a hivataloshoz.Ha neked ez OFF, akkor tekerd tovább aztán olvasd azt ami neked tetsző, WM-csodáló bejegyzés!
Egyébként meg, mutass már itt olyan posztot ami közvetlenül a fejlesztéshez kapcsolódik!
A bejegyzések 99%-a azon nyavalyog, hogy ez nem megy meg az nem megy a fejlesztőin.
Számomra meg ez OFF! -
-
fapapi
csendes tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Természetesen hivatalos verziót használom!
Nem vagyok saját magam ellensége, hogy insider szopassam magam, van elég bajom így is a telefonokkal.Véleményed szerit, egy kisvállalkozó a megvett tárhely szolgáltatásához majd mindenféle windózos cuccot fog használni? Elárulom neked nem!
Imap és ennyi!Erre viszont képtelen ez a szerencsétlen outlook, hogy kezelje normálisan.
2003-ban sem tudta kezelni az MS cuccok rendesen az IMAP-ot, és most sem képes rá, 14 év elteltével!
Androidon a legutolsó taliga mail app kezeli, IOS kezeli. Csak az MS nem!Nem akarok én bántani senkit, de ez amit leraktak az asztalra egy kezdetleges semmi. 8 alatt még bíztam benne nyakra főre vettük a WP-s telefonokat. Stabil volt, nem fagyott, mindig működött. Most meg szórjuk ki, mert a hívást képtelen értelmesen kezelni.
Nagyot csalódtam ebben az egész platfomban. Foggal körömmel ragaszkodtam hozzá, most meg szabadulunk tőle.
Az RS2 sem fog semmit hozni. Az RS1 bugjait farigcsálják, semmi érdemleges, szóra méltó.
Örülök ha ebben valaki jövőt lát, de nekem megszűnt a jövő képem ezen a platformon.
Nem akarom én itt az adroidot villogtatni, vannak ott is hibák, de középkategóriában 1000x többet nyújt, és stabilabban, ez már nem a 2.2 -2.6-os taliga! -
Partyface007
őstag
-
fapapi
csendes tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Mi muzsikál itt jól?
Vettem egy BT-s fülest. Nevetséges a működése, mintha 10 évvel ezelőtt lennék.
Nem tudom szabályozni milyen hangok menjenek át a fülesbe. Hangszínszabályzást nem is keresek.
Milyen már az, hogy a füles mikrofon hangját visszahallom?
A hangminőség pedig kritikán aluli.
Megmagyarázhatatlan statikus zörejek mikor meg sem kellene szólalnia a fülesnek. Csak úgy sistereg egyet!Csatlakoztattam egy androidra.
Csodák csodája, a hívás beszéd minősége össze sem hasonlítható. A hordó aljáról beszéd megszűnt, mintha a hívó fél mellettem állna. Nem hallom vissza a mikrofonom a fülesbe, a zene hangminősége is fényévek.
Ennyit erről!Ez az egész egy összehányt rendszer, még az alap funkciókra is használhatatlan.
IMAP levelezésről fogalma sincs. IMAP sent mappát szarik használni, szinkronizálni képtelen, a mellékletek megjelenítése pedig siralmas. Most nem a gmailről beszélek, hanem ugyebár az üzleti szférában használt saját domaines levelezésekről. Egy HTML levelet nem tud értelmesen megjeleníteni.Egy tetves hosszú Í betűt nem tudok a levélbe megírni, ha magyar billentyűzeten vagyok.
A billentyűzeten előbb van a hármas szám mit az az ékezetes betű választáskor! Ez is egyszerűen röhej!Hívásvárakoztatás hangjelzése. Hát ezt az alap funkciót a nokia5110 is ellátta. Ez képtelen rá!
Hol a tökömbe van 950 a rádió? Kihazudják a szemed, hogy a hardver nem tudja, miközben registryből bekapcsolható!
A kamerán belül, hol van fókusz hol nincs, mentés feliratok tömege!
Groove egy hulladék, mindenre jó csak zenelejátszásra nem.
A filmek+tv kilépked.
Feloldhatatlan kijelző mikor csörög a telefon.
Navigáció. Ha lehet így nevezni. A térkép olyan friss mint a 6 napos rántott hús. Ahhoz, hogy hangot varázsolj rá mókányolni kell.
Névjegyek csak azóta vannak rendben amióta Google címtárat használok. Addig a kép eltűnések, kapcsolat eltűnések.
A tárcsázóban többször előfordult, hogy visszahívtam egy adott embert, és mást hívott, vagy a címtáramban meg nem található telefonszámhoz képet tett ki a címtáramból.
A csempe frissítéseket már meg sem említem!
Skype üzenet vagy megjön egyből vagy késve.
Megmagyarázhatatlan internet adatmennyiség elfolyás. A nagy háttérben fagyasztásuk működőképtelensége miatt, az Edge szétszívja.
Ezzel még csak a felszín kapargattam. Ez minden csak nem okostelefon, összehányt az egész, ahol a felhasználó szava az utolsó, amit figyelembe vesznek.
-
Pikkolo^^
addikt
A legújabb build esetén a nem megjelenő nem fogadott hívások és a hívó félre keresés esetén még mindig lefagyogat a tárcsázó alkalmazás. Tekintve, hogy ez egy telefon azért illene jobban muzsikálnia. Más rendben van, eddig

-
netpeti98
addikt
-
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A rendszer még "lélegeztető" gépen van, kérdés hogy meddig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látszik, hogy a közös mag miatt, még megkapja a háttérben levő változásokat, de új funkciók szinte nem is jönnek a RS2-vel. -
fapapi
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az egész rendszert sírom!
A pénztárcám sírom mert, vehetek másik telefont öreganyámnak, meg feleségem anyjának mert ők a skype-ot nagyüzemben használták.
Most már abban is biztos vagyok, hogy nemsokára kinyírják a 950 és a 950XL-t is.
Figyeljétek meg, hogy 820 - 830 qualcomm procitól lesz Win10 ARM. Ez alatt marad a Win10 Mobil. Aztán pár hónap után bejelentik, hogy nem frissítik tovább. -
-
fapapi
csendes tag
Újabb szög a koporsójukba, amit saját maguk vernek, bele!
Március elsejétől megszünteti a Microsoft a régi verziójú Skype támogatását. Ez azoknak rossz hír, akik Windows Phone 8.1-et, Windows 10 Mobile Novemberi frissítést (build 10586.xxx), Windows RT-t, valamint Skype for Windows desktop (7.16 és korábbi) vagy Skype for Mac (7.0-tól 7.18-ig) verziót használják.
-
válasz
Sjkolrd
üzenetére
Mivel lenyegeben megszunt az uj telefonok piacra dobasa , meg kellett volna lepniuk hogy akar az x2x szeria is tamogatva legyen , a th2 jol mukodott l820-on ,igaz ott az alacsonyabb felbontasu kijelzo sem terhelte betegre a hw-t, az x3x,x4x szeria pedig alapbol fw altal megtamogatott frissitest kellett volna hogy kapjon. Mert lehet hogy a w10m ala irt driverek hianya is okozza a random hibakat. Illetve hogy mar nem mobiltelefonkent van kezelve ,fejlesztve az os hanem micro szamitogepkent kezelik, kevesebb optimalizacio es a one core miatt talan tobb hiba is .
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
.693 Én teljesen elégedett vagyok ezzel a változattal, vagy inkább úgy mondanám ami kijön hiv. Build azzal van a legkisebb hiba. Fast/Slow/Release mind teszt verziók.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Nem hinnem hogy az alap 8.1-es telefonokra szájnak a teljes w10 támogatást. Ezt azért nem gondolhatta senki komolyan.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Sjkolrd
üzenetére
és (#17465) mtm800
Az Áruház, ha pl. rányomok, hogy frissítések keresése, akkor lefagy, ez már a 15014 óta így van.
Csináltam egy wdrt-t, simán felment, nem kellet most se régiót., se nyelvet váltani, de azért vannak fagyogatások, főként az Áruházban.Lehet én is visszaálok a hivatalosra, mert már nem is tudom mióta vagyok fást ringen, de ez az utolsó kettő nem egy százas

Mi egyáltalán most a hivatalos verzió? A 14393.726 vagy a 14393.693? -
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Szerintem Viber, s minden gondod megoldódik. Habar nekem is fent van a Messenger, de az egy hulladék..Hiaba tudja a voip hívást, ha nem mutatja. Azaz frissítést követően 2 óráig oke volt aztán eltűnt. A másik meg az a 10-15 másodpercre indulás es majd a kapcsolódás. Ezzel szemben a Viber azonnal indul,kapcsolódik, s ha csak válaszolni akarsz az üzenetre meg sem kell nyitnod az appot. (androidos uber gyerekek hsz.i nem érdekelnek,hogy ezek mar ott alapok). A Viber meg UWP-ben van megírva.
A 8-al ezelőtti hsz.-het hozza szólva a programok alap minőségéért nem a ms,hanem egy fejlesztő cég tehet. Lehet az ms-t szidni miért ne lehetne, de emlékeztetlek arra hogy Steve Balmer vezetése alatt volt WP Nadela Satya vezetésével meg mar WM, olyan nincs hogy WP mobil..A két vezető teljesen másképpen képzeli el a mobilos windows-t. Továbbá azért is,mert nincs olyan,hogy okos telefon inkább mikro pc-nel lehet elképzelni l amit ennek hívunk. Az MS-re lehet mondani,hogy toketlenkedig, de hogy nem nem tudnak programozni azt kétlem. Az lenne az érdekes, ha nem lennének egy fejlesztés alatt álló rendszernél bugok az egy core miatt. Az insider fast ring es hiv build között eg és föld a különbség. Amióta elkezdtek a core-t össze csiszolni nem is insidereztem, illetve a
15014 verziót kipróbáltam, de annyira instabil volt,hogy vissza tettem a hiv. es köszi jól megvagyok, s feleségem 735-vel is elégedett. Nekem egy 950-m van. Feleségem keresztszüléinél 640 ds / xl is van és ott sincs panasz. Igaz a Messenger-t,s Facebook szarakodásait kérdezik, de az nem az ms hibája. Semmi új technológia fejlődés nincs, nagy valószínűséggel 2018 után lesznek újra olyan újítások ami miatt érdemes lesz telefont vásárolni. -
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nálam csak kereste a frissitéseket...tegnap egész este....ma reggel óta jó. Ami nálam fura , hogy egy sima kikapcs bekapcs után az akku 100% ról 75% ot mutat. Tettem bele másik akkut...dettó. Nem tudom ez másoknál is így van-e, vagy egyedi hiba.
-
zsoltzsolt
addikt
Ebben a 15025-ben az Áruház ritka pocsék módon működik. Hol kidob, hol lefagy, hol el kezd letölteni, de nem csinálja végig, stb,stb.
-
starr
őstag
Működik a naptár csempe

-
Švejk
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Beta. A sima használhatatlan, nem működik az in-app kamera, a fotóalbum, lassabban nyílik meg, a fotómegosztás bugosabb mint valaha.
A beta az csak simán szar, de nem használhatatlan. -
zsoltzsolt
addikt
Szerintetek Messenger vagy Messenger beta?
-
Pikkolo^^
addikt
A kamera programot megcsinálták már vagy még mindig borzasztóan eltolja az utolsó simítás?
-
n2066
tag
Sziasztok!
fast-on vagyok egy éve legalább, készülék egy lumia 640 DS..., de most a 15025 build csak úgy jött, le, hogy nyelv és régió átállítva Egyesült Államokra (angol). telepítés, update után visszaállítottam magyarra.
előjött nálam is a SD kártya bug, azaz mindig elsötétülnek a SD-n lévő appok, 1-2 újraindítás mindig megoldja. igazán nem érdekel.
viszont jó vicces ez a Microsoft. Szerintem üresfejű, kódolni nem tudó, tudatlanok és lusta buta emberek ülnek. Oké, hogy kijavítanak egy csomó dolgot, de ezzel egyúttal mindig elba...nak egy sor más jól működő dolgot.
Hozzá nem értenek az tuti. Szerintem soha nem lesz végleges WP10 és mi userek csak kísérleti nyuszik vagyunk, oké, hogy fast ring, de még sima public verzió is teljesen bug-os.
Tervezgetik a Surface phone-t, olvastam, hogy 2018 előtt nem fog megjelenni. Szerintem már mindenki, aki ért a programozáshoz, otthagyta az MS-t, legalább is a mobil ágát.
Még szerencse, hogy a Lumiám egy másod telefon, van egy fő androidos erőgépem. Azért tarom meg a Lumiát, mert a remény hal meg utoljára, illetve a WP mobil OS alapvetően tetszik a csempék meg minden, csak ilyen dilettáns csapat programozza ez a szégyen.
Jó frissítgetést
és bug vadászatot.-) 
-
zsoltzsolt
addikt
WDRT után szerintetek érdemes a legújabb 15025-öt visszarakni?
-
Sjkolrd
aktív tag
Nem szórakozok, most azt hiszem a fast ringel,mert a .15014-es valtozat elvette a kedvem,majd ha kijön a hiv. 🤣
-
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Sms nálam megjött....hívás is oké, híváslistában is. Merülés.....na az van. Edge is gyors. Nálam ez a helyzet per pill de még nem volt időm komolyabban kivesézni.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Boonen007
üzenetére
Nekem reggel óta (na jó 24 óra körül volt 100-on) lemerült
most töltöm és wdrt lesz.
1. Nem jött meg sms - ilyen még nem volt
2. Hívtak, de mire felvettem volna letették - nem volt benne a híváslistában (még jó hogy láttam ki keres)
3. A híváslistában megjelent egy személy a kapcsolatok közül, mintha telefonáltam volna vele, pedig nem
4. Merül rendesen
5. Híváslistában meg akarom nézni az idővonalat szürke képernyő fogad, lefagy, újra be híváslista - akkor már látom
Egyelőre ennyi
WDRT
, de vissza a fast, hadd szóljon 
-
kasaz
csendes tag
Köszönöm az infókat
Akkor egyszer csak rendbe jön
Addig meg marad a t-mobil os alkalmazás sűrűbb használta adatkeret ellenőrzésre -
kasaz
csendes tag
Egy érdekesség
Nekem nincs mobil adat forgalom infó az adat forgalom nál csak wi-fi 🤔 ( L 930) -
Boonen007
őstag
Tapasztaltok sok bugot?

-
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Magyar , igen. Számomra új opció " segítségkérés" lehetőség magyarul. Ez nem a visszajelzés központ, hanem a pc s -re hajazó változat
-
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
nálam már települt
-
zsoltzsolt
addikt
Valakinek jön már lefele a 15025?
Update,:
Már megint nyelv US-re, csak így jön lefele. -
kasaz
csendes tag
http://m.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-15025-finally-rolling-out-insiders-fast-ring
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Szerintem hagyd a fast verziót, bill. összeomlik, edge kilep, záró képernyőn nem tudod beütni a kódot/újra indítás segít, aksi jobban merül. Nem hinnem hogy jobb lenne 650 a helyzet mint 950, de ki tudja. 😄
-
Partyface007
őstag
650-en használ valaki 15014-et?
üzemidő hogy alakult?
köszi előre is
-
n2066
tag
Megoldódot a problémám, de csak úgy, hogy WDRT vissaz 8.1, majd innen frissíteni hivatalos WP10-re, majd reggelni ismét insidernek. innen től lejött az utolsó 15014 is.körülményes volt, de nekem még nem volt gondom a preview-kal sem...
-
n2066
tag
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. segítségért folyamodom, hátha tud vki segyteni. Az a gondom, hogy van egy Lumia 640 Dual Sim telefonom független. fast ringen vagyok, 1 hónapoig nem volt használva a taló, és csináltam egy factory resetet. Nem kellett újra reggelnem az insiderben.mivel a beállításokban továbbra is fast ringes insidert ír. viszont nem kapok új buildet, nincs sim a telóban. Ez lehet a baj? -
bisza
tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Maradj a hivatalosnál! Én feltettem, de nem jobb! Sőt! Gondolom még nincs felkészítve rá az óra (fenix 3), meg az applikáció sem. Nekem egyáltalán nem működött!
Úgyhogy wdrt csináltam és a release preview tettem fel. Nekem így jönnek az értesítések meg a naptárbejegyzések is, meg a zenevezérlő is működik, sőt még az időjárást is láttom az órán! Minden rendben van egészen addig, amíg el nem dobja a bluetooth. Viszont azt vettem észre, hogy nem biztos az hogy a telefonnal van gond, mert a bluetooth mutatja hogy van kapcsolata az órával (ki írja a nevét), de az órán a jel szürke. Addig van értesítés egyébként, amíg a Garmin Connect programot nem zárod be, csak leteszed a háttérbe. Viszon ott egy idő után kifagy, akkor dobja el a jelet is az óra. Nem értem az összefüggést, de erre jöttem rá eddig. Van amikor jöttek az értesítések fél napig rendesen, aztán volt olyan, amikor csak kb 10 percig élt a kapcsolat, -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Nekem Fitbit Blaze-van de nem működik, gondolom kellene egy Fitbit App updated is hozzá, neked működik a Garmin értesítés jelzése? Meg ahhoz, hogy tudjon kapcsolódni a GPS-re ahhoz is app update kellene szerintem, de lehet rosszul gondolom.
-
Partyface007
őstag
15014-et garmin órával nem próbálta ki valaki esetleg? Értesítések működnek?
-
Akybron
aktív tag
Valóban nem olvastam. De nem gondoltam volna, hogy egy konkrét weboldal betöltése egyszer csak nem lehetséges, míg millió másik meg megy. Amúgy előbb tippeltem arra, hogy biztosan elfogyott a mobilnetem, így nem is próbálkoztam tovább. Akkor lett gyanús, mikor wifi-n sem ment.
starr: itt se .com se .hu nincs. Meg próbaképp .de .fr sincs.
Na mindegy. majd megjavul. -
starr
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
Valamiért HR, vagy ring váltás után nem a legfrissebbre frissülnek az appok. Mindig másnap reggel jönnek a legújabb verziók. Most már minden rendben, a Groove is helyre jött.
-
Akybron
aktív tag
Az természetes dolog, hogy pár napja a Google nem érhető el sem wifi-n sem mobilneten keresztül?
-
starr
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
Egy órája nyomkodom. Ugyanolyan lassú, mint az RS1.
A Groove-on ha pausét nyomunk, akkor utána már nem jön ki hang belőle, csak úgy csinál, mintha lejátszaná.
Eddig minden más működött.
Az elején néha belaggolt, és melegedett, de ezt már nem csinálja.
Az appokat ki lehet resetelni, mint androidon. (A Groove-ot persze nem, pedig azzal volt gondom)
Itt-ott nagyobb a betűméret, jobban olvasható.
Enyhe dizájn-beli különbségek vannak néhol, amik szebbek nem, inkább prosztóbbak lettek. -
starr
őstag
Fő telefonként használható már a fast ring?
Ébresztés, telefonálás, működik rendesen? -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem érdemes,nekem tegnap csinálta, ma mar nem.(nem volt wdrt) Habar lehet hogy csak összeszedte magát a rendszer 😁 szerk. Most kipróbáltam a kis gomb féleség nem működik, lehet az okozta a problémát is
-
confuser
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nekem már a 15007 is csinálta, de a 15014 is csinálja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ez aztán a pozitív hozzáállás, inkább kerülted az ilyen szókat, minthogy ékezet nélkül írtál volna?

Mi lett volna, ha az összes ékezetes nem működik? Talán már tudnál egy másik idegen nyelvet is!
-
zsoltzsolt
addikt
Az új, .15014-es esetében nem tudok írni az Edge-ben, állandóan lefagy.
Másnál jelentkezik ez a hiba (ezt is most laposról írom, telefonon nem ment), -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa
üzenetére
A pénznyelő című film jutott eszembe, ahol Tom H. elkezd bőgni, amikor észreveszk, hogy sok idő után végre elkészült a lépcső a házban, majd örömében zokogva azt mondja, hogy végre van lépcsőnk, mennyire hiányzott már, alig tudom elhinni!
Na most akkor, ezt helyettesítsük be a hosszú í-vel!

Aki nem tudná miről zagyválok... -
Gyufaaa
veterán
Angol nyelvre átállítva lejött a frissítés. Végre javítva email írásnál a hosszú í használata... Remélem a kamerán is javítottak.
-
fapapi
csendes tag
válasz
szandra1988
üzenetére
Szia!
Direkt odaírtam miért tettem idézőjelbe, hogy be ne sérülj. De mindegy is!
Én általánosságban írtam arról, ha valaki azt állítja, hogy a fast ringet lehet használni napi használatban, és ha problémái vannak.De itt egy kis segítség:
Ez a csoport csak insiderrel foglalkozik: https://www.facebook.com/groups/winsider/?fref=ts
Hivatalos + insider: https://www.facebook.com/groups/126308024405724/?ref=bookmarks
Csak hivatalos: https://www.facebook.com/groups/mwphk/?ref=bookmarksEzekben a csoportokban rengeteg téma már ki van vesézve, és részletsebben mint itt!
-
szandra1988
tag
válasz
fapapi
üzenetére
Na hát akkor figyelj kérlek egy kicsit. Több, mint 1.5 éve figyelem ezt a fórumot, most először(!) írtam ide, megkérdezni,hogy másnál is fennál-e az a hiba, ami nálam. Ha ez neked telesírásnak számít, akkor nagyon sajnálom. Ígérem, hogy soha többet nem fogok írni ebbe a fórumba. Kedves és segítőkész egy csapat. Akik normálisan válaszoltak, azoknak köszönöm még egyszer.
(Amúgy megvolt a hr is, azóta eddig mindig kicsöngött.)A visszajelzést is mindig használom, nem csak várom, hogy magától megjavuljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, aztán oda nem figyelve elcsesznek egy sereg dolgot. Programozó az ilyen??? kontárok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és bug vadászatot.-)