Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
monosgeri21 #17897 üzenetére
Azért ez egy igen szemét, rohadék lépés az Ms-től
Devices not on this list will not officially receive the Windows 10 Creators Update nor will they receive any future builds from our Development Branch that we release as part of the Windows Insider Program -
-
pzstm
titán
amolyan köztes.
Lehet röviden olvasni róla. (inkább post-RS2)
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 16176 for PC + Build 15204 for Mobile
Starting with the Windows 10 Creators Update, these are the Windows 10 Mobile devices we will officially support in the Windows Insider Program going forward:
HP Elite x3
Microsoft Lumia 550
Microsoft Lumia 640/640XL
Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 950/950 XL
Alcatel IDOL 4S
Alcatel OneTouch Fierce XL
SoftBank 503LV
VAIO Phone Biz
MouseComputer MADOSMA Q601
Trinity NuAns NEODevices not on this list will not officially receive the Windows 10 Creators Update nor will they receive any future builds from our Development Branch that we release as part of the Windows Insider Program
-
starr
őstag
válasz
zsoltzsolt #17892 üzenetére
Tegnap mások is szívtak vele.
-
starr
őstag
15204.0 a fast ringen! Rs3??
-
netpeti98
addikt
válasz
zsoltzsolt #17890 üzenetére
Frissítési segéd vagy insider app?
-
zsoltzsolt
addikt
Most komoly, hogy 930-on csináltam egy wdrt-t, és nem lehet már rátenni a w10m-et????
Valakinek ötlete?? -
mdraco
őstag
Koszonom szepen a valaszaitokat, igy felmerem en is rakni
-
mdraco
őstag
Na hogy mukodik nalatok a .138-as build?
-
karway
csendes tag
érdekes az az arm-based Phone Devices felirat
mi lesz itt még... -
pzstm
titán
válasz
zsoltzsolt #17877 üzenetére
nem. Mivel z minor frissítés, így úgy gondolj rá, hogy 002, és 138. 138 nagyobb. De vágom mire asszociáltál
-
starr
őstag
válasz
zsoltzsolt #17877 üzenetére
Havonta a hivatalos egy százassal ugrik, hogy úgy tűnjön sokat dolgoztak rajta. Én sem értem. Valószínű ez lesz a hivatalos, csak kiszivárgott.
-
starr
őstag
válasz
zsoltzsolt #17875 üzenetére
Hogyne.
Lehet, hogy véletlenül jött ki. Sehol nem írják,és Dona is azt írja a Twitteren, hogy ma nincs új build. -
starr
őstag
Elsőre lassúnak tűnik.
-
mtm800
senior tag
Lehet kiválasztottak lettünk a nagy sz@pó ágra
...de marha lassan tölt. Érdekes h se Dona nem jelezte twittere se w centralon nem láttam....bár igaz egy órája néztem rá
-
starr
őstag
Jön valami a fast ringen.
15063.138 -
Majd meglatjuk hogy mikent is alakul majd az update , ha megis megkapnank , nem fakadnek sirva ha szinten egy app-ra lenne szukseg a telepitesehez , mert oszinten bevallvaes az informacioitokra,sajat tapasztalatra hagyatkozva, nem kapkodnam el a frissitest , akkor kerulne fel amikor mar kelloen stabil es bug mentes .
-
starr
őstag
válasz
this is life #17862 üzenetére
Elolvastam az eredeti cikket. A cikkíró "according to my sources" forrásra hivatkozik.
A MS nem adott ki ilyen listát. -
mdraco
őstag
Itt azt irjak, hogy az rs2 jobban fut mint az rs1:
This is an odd decision if true, as the Creators Update actually runs better on older hardware than the Anniversary Update.
Hat kivancsi vagyok -
A 930 mas tészta mert ott nem qsd400 van ,ellenben a 630 1giga,73x,830 esetében a soc qsd400 a különbség csak a használt gsm frekvenciak támogatásában van ..
De amúgy mindegy ,mert lehet hogy jobb egy stabil rs1 ,mint egy bugzo rs2 ...viszont ettol függetlenül még ha egy halálra ítélt plattformrol is van szó,attól minimum ennyit megérdemelnének lehetőségként a l/userek x3x széria tulajdonosok(update ami elérhető na es persze választható,ne automatikusan menjen a frissites)... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #17855 üzenetére
Nincs erre már jobb szó, mint az, hogy ge...ség felsőfokon.
Nyilván előremutatja azt is, hogy miért volt nálad már annyi hiba. ami másnál nem is jelentkezett, ettől függetlenül, ha valamit nem érdemes siratni, akkor az, hogy ezt az Istencsászár CU trutymót már nem tudod majd felrakni.
Javaslom, használd az utolsó "stabilnak nevezhető" W10 build-ot, amíg ki nem találod, hogy mi legyen.
Készülék és/vagy rendszercsere.----------------
(#17856) starr
Mi értelme lenne felhekkelnie? Ennél csak több hibája lenne, mint amit eddig megtapasztalt.
Már így is hatszögletű lehet a feje, annyit verte a falba! : D -
válasz
Mert nem userek hanem luserek vagyunk hogy az ms termeket használjuk még mindig ...kivancsi vagyok hogy milyen indoklas lesz majd,hisz a 640hw téren lényegében ugyanaz mint az x30 széria.
Az interop tools mar elérhető az áruházban...a 2.xx telepulAz 540 talan érhető is lenne hogy kihagytak,abban qsd200 dolgozik,ott mar lehet hw korlát . Amúgy nem biztos hogy bármit is vesztunk azzal.hogy nix rs2... Új funkció lenyegebe nincs cserébe jo bugos...
-
starr
őstag
válasz
Majd biztos lesz rá megoldás, hogy fel lehessen tenni. Interop tools, átírni a 950 RM-xxx számára, stb...
Azért bevehetik a végétkukázták a x30-as szériát, és a méltán elfeledett 540-ről is megfeledkeztek.
-
Vtwo
senior tag
válasz
zsoltzsolt #17852 üzenetére
Úgy látom a Nokia Lumiákat kilövik,nem szép húzás de várható volt.
Viszont most már akkor jó lenne a saját gyártású Microsoft telóikra valami használható W10-et összeeszkábálni -
pzstm
titán
válasz
zsoltzsolt #17852 üzenetére
hmm...én azért megvárnám a végső listát, pláne hogy insiderrel mennek ezek a telók (persze lehet telemetria adatok alapján azt mondják hogy non-insidereknek nem adják ki...)
-
zsoltzsolt
addikt
-
Partyface007
őstag
válasz
this is life #17850 üzenetére
lehet hogy kijavítják a főbb hibákat 25-ig csak kérdés hogy ez melyik hónap lesz :-)
viccet félre téve kíváncsian várom hogy mit tudnak javítani ennyi idő alatt....
-
válasz
zsoltzsolt #17841 üzenetére
Lehet hogy a 25-i frissitest ha felteszed azzal se leszel sokkal elorebb, erre a vegletekig kimunkalt ,szenne optimalizalt, bug mentes szutyokra rs2-re updatelsz 😁 , ha most ilyen , mi valtozna a stabil kijovetelekor , nem lesz eleg idejuk ossze kokanyolni normalisra (a fiokban meg gondolom nem orizgetnek egy jol mukodo rs2 for w10m verziot ) es csak szivatasbol kapja mindenki a bugos buildeket
kiadjak a slow ringes verziot build szam cserevel hogy mindenki boldog legyen
novembere talan kijavitjak felpimpelik hasznalhatova es szivatasbol megkaphatjuk vagy sem az rs3-at
Tenyleg miert szivatod magad fast ringen , ez valami geek s/m
?
mtm800
Nem is hazisarkany hanem egy szipirtyo -
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt #17847 üzenetére
Hm...a tiéd leginkább rigolyás
....egy igazi házisárkány.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Partyface007 #17844 üzenetére
A rohadék MS-t annyira utálom már, szegény Zsolti pépesre verhette már a buksiját!
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17843 üzenetére
te nagyon ráérsz :-)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
mtm800 #17842 üzenetére
Nem tudom mi a szar van már megint.
Beállítottam megint a Skype-t elsődleges üzenetkezelőnek, jöttek vissza az sms-ek. Erre most ránézek, és épp fordítva, a szemem láttára lett egyre kevesebb...er pillanat egy darab sms sincs a telefonomban, pedig úgy 5-8 perce megint visszajöttek.
Kapcsolatok legalább megvannak és tudok telefonálni
Most már biztos vagyok, hogy a Skype kavar be, csinálok egy wdrt-t, de megpróbálom Skype nélkül mit fog csinálni. -
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt #17841 üzenetére
Úgyis rég csináltad már
.........nálam nincs ilyen hiba kopp- kopp
-
zsoltzsolt
addikt
Megint elszálltak a gmail accountjaim. Vlaki szokta ezt tapasztalni?
Ezzel együtt az sms-ek, a kontaktok, tök üres megint.
Szerintem a Skype kavar be. Ma kiléptem belőle és vissza (jelszót módosítottam a fő fiókomban, amit a telefonon használok. Ez még egy régi hotmailes cím), és ezután jöttek ezek a jelenségek.
Most megint állíthatom be a gmail fiókjaimat (3 db).
Kezd unalmas lenni.
Ha megjön áprilisban a frissítés, szerintem leállok a fast körről.
Egy darab telefonszám sincs a telefonomban, nem kóser ez így -
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17839 üzenetére
ÁÁÁÁ, ez a fast körön élés megszínesíti a napjaimat
-
válasz
zsoltzsolt #17838 üzenetére
Wow uj ficsör a ms-tol
,lehet hogy csak ra kene probalni az rs2-re..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #17836 üzenetére
A te fejed se szívesen látnám már, mert totálisan szétverhetted már!
-
zsoltzsolt
addikt
Ezeket a hülye sms-eket már megint csak pár napra visszamenőleg látom. Pedig se frissítés, se egyéb semmi nem történt.
-
zsoltzsolt
addikt
Win10-esek megkapják
No igen, ez lesz szerintem. Hamarosan már csak a w10-zel jöttek kapnak, majd azután ők se. Majd ennyi volt w10m.
Hogy ez félév vagy egy? Tán egy kicsit több? De végül is mindegy, sajnos.
Remélem bő félévet még kibír a 930-am, azt karácsony felé csak lesz valami akciós valami -
pzstm
titán
válasz
this is life #17833 üzenetére
Win10-esek megkapják, 14393-ról egyenes út lesz azt tudom...hogy külön frissítési segéd is lesz-e az passz
-
-
pzstm
titán
az volt már, hogy ápriis 25-től kezdik teríteni az alkotói frissítést mobilra?
-
válasz
zsoltzsolt #17830 üzenetére
Hat az s8 hw teren adna vasat , igaz egy szoftverekkel jol ellatott plattformrol atterni egy exluziv kevesek altal hasznaltra ahol az app kinalat is gyerebb egy hangyabokanyit kisse doreseg 😁😀😂🤣
Amugy mekkora perverzio lenne a samu s8-on w10m-et futtatni
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17828 üzenetére
Lehet majd csak az új Samsungokon lesz w10m 😁
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
this is life #17825 üzenetére
Addigra már trutymó lesz belőle, az is valami...
----------------(#17827) Ralond
Ennyit még gépen se tudtam összehozni.
MS által letudva ez a "probléma" is.
-
válasz
zsoltzsolt #17826 üzenetére
Hat nem hangzik valami biztatonak.....
-
Ralond
tag
válasz
zsoltzsolt #17826 üzenetére
Találtam egy érdekességet, ~370 GB adatforgalmat ír Wi-Fi hálózatra. Ennyit még gépen se tudtam összehozni.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17825 üzenetére
Hát kb 😁
-
válasz
zsoltzsolt #17824 üzenetére
Ez a szutyok jon majd szuk ket het mulva ?
-
zsoltzsolt
addikt
Visszaszivárogtak az sms-ek
Skype nem látja teljesen visszamenőleg őket, így visszaálltam arra, hogy az Üzenetek app kezelje őket.
De ha keresni szeretnék benne, akkor egyszerűen kilép. -
Ralond
tag
válasz
zsoltzsolt #17821 üzenetére
Én az új OnePlus-ra várok. Remélem olyan jó lesz, mint az elődje.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #17819 üzenetére
A csempés rendszer nekem is sokkal jobban bejön, ezért is nem léptem még le "teljesen"de a másik két ellenfél készülékei, nevezzük így, csak teszik a dolgukat is működnek, gyorsan, bugmentesen, rengeteg applikációval és ami a lényeg, stabilan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17816 üzenetére
Mert akkor még lehetett bizakodni, az elsők közt vettem meg, cseréltem le újabb MS telefonra, vagyis helyesen: 2010 november óta beléptem egy omnia 7-tel ebbe az "izébe", szóval egy 950 XL, meg azóta sok másik, de rá kellett jönnöm, hogy bizony ez csak trágya díszcsomagolásban és jó drágán.
Mert azt nem lehet elvenni ezektől a telefonoktól, hogy az összes Lumia készülék baromi minőségi kütyü, még az átlagosak is frankón össze vannak rakva, de csak egy példa...A Merci 500, vagy 600 is bukdácsolva fog menni, ha egyre rosszabb minőségi benzint kap. És az MS "üzemanyaga" jelenleg tűréshatáron túl van vizezve, de már régóta és egyre rosszabb és rosszabb. Pedig hány frissítés is után vagyunk?
Kíváncsi vagyok nagyon arra az SP-re már. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #17814 üzenetére
Dehogy titkolom 😀 ez az egy telefonom van 😀.
Bár van egy androidos tabletem is a 930 mellé -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17814 üzenetére
Egy ideig én is mazochista voltam, jó sokáig mondjuk, de az én idegrendszerem felmondta a szolgálatot, hogy a továbbiakban oboáztassam magam, - kb úgy ahogy írod, -ezzel az izével, rendszernek nevezett ganéval. lol meg ilyenek...
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #17807 üzenetére
Neked a nick alá nem ph addikt kellene, hanem MS által "szeretem szopatni magam" mazochista.
Én már ennyi hülyeségtől falhoz basztam volna a telefont. -
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt #17809 üzenetére
Nálam csak annyi bibi van, ami már fene tudja melyik régebbi verzió óta, hogy mail értesítések nincsenek....hang egyáltalán max az esetek 10% ban. Megnyitva persze látom, illetve néha a csempén sem látom a számszerű értesítést.
-
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt #17807 üzenetére
Hmmmm.....ez nálad rendszeresen előjön, ahogy látom.......nálam minden ok eddig / L950 xl /
-
zsoltzsolt
addikt
Update után eltűnt az összes sms-em, az összes kontakt a telefonkönyvből, a három darab gmail fiókom. Az outlookból az összes levelem...
Hajrá Ms -
starr
őstag
válasz
zsoltzsolt #17804 üzenetére
Baromi lassan tölti lefele. Pont azt nyomatták, hogy micsoda gyors lesz a frissítés, hogy tömörítve kerül letöltésre. Még valami nevet is adtak neki. UUP, Unified Update Platform.
Amúgy sosem értettem minek kell fogaskerekezni fél óráig azért, hogy 30-40 MB-nyi rendszerfájlt lecseréljen újabb verzióra. 2017-ben erre 1mp idő az elfogadható.
PC-n is max 5 perc újraindulással együtt. -
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt #17802 üzenetére
már forognak a fogaskerekek
-
zsoltzsolt
addikt
No, itt a 15063.2.
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17800 üzenetére
köszi :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows Insider Program
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest