Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz anytime #5796 üzenetére

Azt, hogy SB -ben miért fogynak az emberek, azt konkrétan tudom:

1. FM nélküli, UFO gépek - senkinek nincs kedve ilyenek ellen játszani, aki meg ilyennel játszik, az takarodjon árkádozni vagy realisztikozni, ne a szimulátor módba játsszon vele, az ilyen az nem SB játékos, semmi keresnivalója ott.
    2. FM -el rendelkező, de nem reális gépek - rontják a játékélményt, és nevetségessé teszik a játékot. Pl. aTyphoon nem fighter volt, de úgy repül, mint egy fighter, de a beaufighter is érdekes, hogy G2 -vel lefordul...
    3. Gyengített Német nemzet - Kevesen mennek vele, ezért a másik oldalon hosszú a várakozási idő. Senki sem szeret várakozni
    4. Unfair, pilótafülke nélküli gépek teljes látószöggel, OP csíter lézerpuskás gunnerekkel és/vagy UFO flightmodellel (Ezeket mostanában jelentgetem fel ABUSE címszó alatt) - Ugyan az vonatkozik, mint az 1. -es pontnál
    5. Olyan gépek, amelyek a háborúban sosem repültek - Pl. XP-50, amely a tesztrepülések során már lezuhant, de az Fw109D-13 vagy a 12 is ilyen (pontosan nem tudom melyik, a prémium változat), amelyből a sorozatgyártás megkezdése után nem sokkal az összes elkészült darabot lebombázták még a gyárban. Az 1. pont ide is érvényes
    6. Unfair matchmaking - amely az eleve gyengített németeket még nehezebb ellenfelekkel teszi össze, emiatt még kevesebben játszanak némettel, így még jobban nő a másik oldalon a várakozási idő
    7. A fejlesztők hozzáállása: - nagyon sokan leírták már nekik az általam is ecsetelt dolgokat - és még sok mást is - , de nagy ívben lesz@rják.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Új hozzászólás Aktív témák