- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
1 kérdés: arcade ?
más: RG4L-nek igaza an , valami nagyon nem jó (én örülök neki de akkor sem így van rendjén ! )
az R2Y2 headonban mártir kill lett , ha nem rammolbe nem kapja meg a killt , mert alig sebzet a 4x30mm , tú OP az amcsi nemzet
Kicsit kéne farragni rajtuk (bár végre egy használható jet
)
-
Micsurin
nagyúr
Yakos cuccot meg jó tudni
Szóval: valaki behiteli az enemyt (crit) 1v1-ben maradsz vele, 20 perc harc után leszeded, és nem kapod meg mert más már critelte, OK, én itt hagynám abba ennél az opciónál, csak AB-ben van ennyi kill steal a RB SB-ben nincs ennyi. Sőt RB-be nem igen láttok, van néha de akkor meg gyökér gyerek betévedt, köviben nem lesz ott
Ha meg már vannak a kölkön 2-en ne menj oda még 3.-nak.
-
Colos1
őstag
Igen, ez nagyon jó, csak ritkán lehet kapni.
Látszik az árán is, mert az LTE 5208 AC -ket 38 Ft/db áron vettem, ez meg 175 Ft/db.Egy probléma van vele. A nyitófeszültsége 1,5 V, és ekkor 100 mA -t eszik. Amit én linkeltem, az 1,2 V, és 20 mA. Ez durván azt jelenti, hogy a fogyasztása 6,25x -öse.
A sima gömbölyű végű meg szinte tömegcikk, mert szinte minden távirányítóba olyan van.
-
Colos1
őstag
Ha szimulátorozni akarsz, akkor jobb, ha szimulátorban ismered meg őket. Amíg kiszenveded SB -ben a fejlesztéseket, annyira megtanulod, hogy onnantól gyerekjáték lesz vele repülni ahhoz képest, mintha AB -ben kifejlesztve vinnéd be őket.
Ha komolyan gondolod az SB -zést, akkor én tudok segíteni.
-
RG4L
őstag
A meghúzott vonal az 1950-es években van valahol. Nem tudom pontosan megmondani, meg szerintem elég bizonytalan is. A tengeralattjárók és anyahajók kérdése elég különleges. Tengeralattjárokra szerintem ne nagyon számítsunk, anyahajókra talán több esély van. Én nem igazán várom a hajós részt mert szerintem dögunalom lesz, valahogy úgy, mint a tankos rész. Ja, és izgalmas se nagyon lesz. Ezért van az, hogy a repülők kerültek először játékba, mert ez a legizgalmasabb és legnehezebb rész (játékban, természetesen).
Micsurin: Ne kezdjük már megint ezt a papírtank/papírrepülőzést. El lett mondva, hogy ha szükséges, lesznek a játékban prototípus és papír járművek, mert szükség van rájuk. Ha ezt totál megtagadná a Gaijin, akkor effektíve nem lenne Tier V a japánoknak és németeknek. És igen, fel kell készülni, hogy további prototípusokkal fogják őket ellátni, pl. most a japánoknak ez a három különböző R2Y2 nagyon jól jött, mert eddig nem volt a helyükre semmi. A Kikka egy darab szemét, de legalább van általa választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged