- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
fi:zi'k #11102 üzenetére
Mindig finomitanak valamit, "update"-elik a modelleket, játszatanak a változókkal és a map tömörítésével, nemrég javították a kikötő pálya 3 méteres renderelését. Azt a gépigényt is frissíteniük kellett volna már, annyi fi:zi'k-et adtak már azóta a játékhoz.
Mellesleg a játék háttértárigénye is ugyancsak megugrott, pláne a preload funkicóval...
-
csongi
veterán
válasz
fi:zi'k #10988 üzenetére
Sokan lelonek engem
. Kozelharcban egyertelmuen kijon a tudas, latom mikor okosan valasztja a fordulot, es ugy csavarja be a gepet, hogy tuzelesi helyzetbe keruljon.
De ennel olyan sebessegi folenyek voltak nagy magassagban amit nem lattam ilyen gepektol. Nekem a zuhanasi sebessegem kisebb volt mint neki az emelekedesi.. Nah mindegy megint egy uj dolog amire figyelnem kell. Ra probalok ezekre P-s gepekre is.
Ap40 annyira nem nyugozott le.
-
-
SP4C3
veterán
válasz
fi:zi'k #10940 üzenetére
Stalin Guided Tovarisch Hydrogen Bombs!!! - Kiégtem #Совиет Биас
Ha esetleg még ezeket nem láttátok volna, lehet rajtuk röhögni:
1.) If the movie "Red Tails" was a War Thunder game
2.) If the movie "White Tiger" was a War Thunder game
3.) If the movie "Red Baron" was a War Thunder game
4.) Warthunder Red tails
5.) T-34 VS P-51 War Thunder Edition -
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #10891 üzenetére
Így van, full HD.
De most csaltam picit, rájöttem hogy a trees range minimumra vételével kb. +5fps-t nyerek. A HQ AA kikapcsolása is kb. ennyit hozna, de anélkül nagyon darabosak a textúra szélek. Igazából most csak a grass, meg a trees range van teljesen levéve, a többi maxon. Így 35 fps alá nemigen megy heves csatában sem, átlag 45 megvan.Utazok holnap németbe 2 hétre, kell a jó grafika
(Haverral még a Starcraft 2-őt nyomjuk majd coop-ban, ahhoz sem árt az erős hardver)
SP4C3:
Az adatlapodon lévő gép amin játszol? -
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #10813 üzenetére
Nem jól fogalmaztam ezek szerint
1. Igen, bármikor elkezdhetsz fejleszteni mást, és abbahagyni a jelenlegit, de magát a fejlesztést megállítani nem lehet! Valaminek fejlődnie kell mindig....
2. ...éppen ebből kifolyólag addig nem zárhatod be a tech tree-t, amíg a kifejlődött gépet vagy meg nem veszed, vagy hagyod a búsba, és választasz egy másik gépet fejlesztésre.
Olyan szerintem nincs, hogy amikor pont annyi TP jön össze, hogy pont kifejlődik az adott cucc, akkor ne kelljen másik fejlesztést választani. Gondolj bele. Ha belekezdesz egy új csatába, az ott szerzett TP mihez fog íródni? Valahova íródnia kell.3. Persze, hogy át tud esni, ha full real controls-ra teszed. De miért is tennéd arra? Ahhoz nagyon fanatiknak kell lenni! Főleg ha AB-ban csinálod ugyanezt.
A lényeg hogy az alap RB beállítással nem fog átesni. Vagyis átesni át fog, de dugóhúzózni sose, mert az instruktor kiszed belőle nagyon gyorsan. -
olahmate1991
tag
válasz
fi:zi'k #10445 üzenetére
Szinte gondoltam, hogy arra megy ki az egész, hogy fizess elő! Amúgy szerintem messze a legjobb játék lenne a kategóriájában, sőt a multis játékok között is! De abban biztos vagyok, hogy régebben sokkal jobban jött a fejlesztési pont és még a lion is
Fizessen az ember, ha haladni akar...
-
Francia91
veterán
válasz
fi:zi'k #10445 üzenetére
Háát mostanság már tankozok is, németeknél Tigris H1-esnél vagyok, oroszoknál most fejlesztem az IS-2-est... Mostanság inkább Reál tankozgatok, a sok repülős hülyesége a Gaijinnak sokszor kiidegel... Olyankor átmegyek pár napra tankozgatni, aztán megint vissza repülni
-
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #10427 üzenetére
Háttazé, egy profi botos SB-ben röhögve körberepül, és olyan manővereket csinál, amit te egérrel sose fogsz.
A baj az egeres irányítással SB-ben, hogy nem tudod a ruddert és elevatort függetlenül használni aileron-októl. Tehát egyszerre mozog az összes, bármit is csinálsz. Valamikor előny, de az éles szitukban a profi ezeket teljesen máshogy használja mint ahogy neked az egérmozgás alapból.
Amúgy rád írtam múltkor, hogy megyünk é egyet, de pofátlanul kiléptél
donmaci:
Bocsi, múltkor nem győztelek kivárni, így nyugovóra tértem hamar.Aztán a második esetnél meg má te nem voltál fent.
Francia:
A jó öreg PBJ. RB-ben messziről kerülöm őket a mai napig. Automatán is lekapnak a lövészek, de minimum kigyújtanak. -
Francia91
veterán
válasz
fi:zi'k #10357 üzenetére
Lassan 1,5 hete áttértem a tankoknál only RB-re, hát sokkal jobb és nyugodtabb a játékmenet. Ráadásul ahogy észrevettem, RB-ben 1-2 kill után ad ugyaannyi RP-t, mint AB-ben 8-9 kill után... Az AB-t csak addig toltam, amíg nem lett normálisabb tankom, pl a T-34-esek és a Tiger H1-es. ezekkel már szépen lehet RB-ben játszadozni
-
m3tr0
őstag
válasz
fi:zi'k #10364 üzenetére
Egyszerűen nem megy.
Sem arcade sem real. Sem oldalról felülről alulról, szemből meg végképp.
Ahogy 2.0-nál magasabb BR -es géppel megyek esélytelen vagyok bárkivel szemben.
Biztos én csinálom rosszul de nekem ehhez nincs idegzetem, időm meg pláne,hogy végigszopjam azt,hogy végre egyszer legyen egy jól fegyverzett, jó pilótás gépem.Ha némettel vagyok, akkor a mustangok (amik állítólag nem olyan jók...) szétszednek, vagy a japán AM-ek.
Persze ha én megyek a japán Am-mel soha senkit nem tudok lelőni, de engem begyújtanak egyből a német gépek.Szóval nekem úgy szar az egész ahogy van.
-
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #10355 üzenetére
Na szóval az úgy volt kéremszépen, hogy szinte egész nap futott a játék, de én el voltam foglalva.
Láttam amúgy hogy írtál amikor visszanéztem, de már esélytelen volt a válaszadás, hiszen már ki voltál logolva.De amúgy nem értettem mik voltak azok a számok amiket küldtél.
Mostanában nagyon nyúzom a repülőket, de csak AB-ban, ott is csak oroszokat, mert nagyon le vagyok velük maradva. A durva az, hogy szinte mindenre lehet bombát tenni (még a bombára is
), és így szinte mindig nekem van a legtöbb ground kill-em, ami silver-ben se hoz rosszul.
AB-t tankkal én se értem, még a WoT-on is túltesz idegbajban.Más:
Idegbaj ez a tesztvezetés dolog, amióta bevezették mást se forgatok az arany ládákból csak azt. Beírtam officialra, hogy állandó prém fiókosként nem ezt várnám el, persze semmi reakció. -
Francia91
veterán
válasz
fi:zi'k #10355 üzenetére
Amíg nincs normális nagyobb tankom, gyorsabban haladok a fejlesztéssel, jelenleg kb fele-fele arányban megyek AB-be és RB-be tankkal, amíg megtanulom, hogy melyik tankot hol kell belőni, hol sebezhető
Így lehet AB tankozni, de nincs annyira ínyemre, ha lesz normális tankom már, akkor only RB. Tiger H1 már megvan, most a T-34-esekkel haladok -
donmackó
addikt
válasz
fi:zi'k #9664 üzenetére
Annyit tudok hogy az adott meccsnél 5000 silveres büntetést kap az aki lelövi a csapattársát. Egyszer véletlenül nekem is sikerült. Megsorozott a csapattársam annyira hogy fekete lett az egyik szárny a B-25-ön, én meg visszalőttem a gunnerrel, erre az ő motorja kigyulladt, majd letört a szárnya.
-
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #9661 üzenetére
Mer' az jó.
Viccet félretéve, üdv az AB módban.Még a VGA dologhoz: Simán hibázhat a kártyád, az nem jelent semmit, hogy 3 évig jó volt. Főleg hogy gyárilag OC. Ez kábé olyan dolog, mint amikor a CPU-t jól felpiszkálod és amikor a határait feszegeted, már itt-ott elkezd hibázni. Először csak bench-ek alatt, aztán pár játék alatt is. Minél tovább használod magas feszen, és nyúzod, annál kisebb órajelnél kezd el hibázni, ez a degradáció.
Szimplán gyengébb die-t fogtál ki, ami úgy néz ki nem szereti a túlhúzást. Amúgy én első sorban nem csak órajelet csökkentenék, hanem feszt is a magon. -
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #9639 üzenetére
Milyen 7770-ed van?
Rémlik valami rossz széria azoknál, amiket driverrel próbáltak orvosolni. Anno az AGP-s HD3650-nél voltak ilyen gondok, mindenféle beta drivert kellett próbálgatni hogy jó legyen. Az azt csinálta amikor olyanja volt, hogy egyszer csak fekete képernyő. De ment tovább minden, csak nem láttál semmit. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
fi:zi'k #9597 üzenetére
No, megtörtént a friss win(8.1) telepítés, ráadásul ssd-re került. Feltettem egy vga drivert(05.28.beta, eddig a legutolsó stabil hasznaltam), steamet, majd a játékot. A hiba ugyan az.
Most viszont sikerült egy olyan hibaüzenetet elkapnom, miszerint a program nem fér hozzá a grafikus hardverhez. Vagy vmi hasonló.
Ötletek? -
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #9597 üzenetére
Értem. AMD kártyákkal is szokott problémázni, néha. Amikor olyanja van.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy tegyél fel egy szűz rendszert, ha már úgy is tervben van, aztán kiderül megoldotta e.
Francia91:
Igen, mindenképpen tedd újra, mert ez nem állapot hogy mindig kihúzod magad a gold-ozás alól.
Látod, RG4L-el alkottunk 2-en, igaz BR 3.0 max, de ha ez kell a könnyed győzelemhez, akkor ott játszunk és kész, nem erőltetjük a BR 5.0-t. -
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #9594 üzenetére
Szia!
Az adatlapodon lévő Lenovo Thinkpad-ról nyomod? Ha igen, abban elvileg GMA 4500MHD VGA chip van.
Na ezzekkel az intel meghajtókkal szeret problémázni a WT. Javaslom én is, hogy húzd újra a rendszert, legfrissebb driver föl, aztán meglátjuk.
Sajnos képes a Win7 is bekavarni, valakinek volt itt olyan gondja, hogy egyik Win-es frissités után már a kliens sem akart elindulni.RG4L:
R.I.P F.E.A.R.S.Pedig mekkora jókat repültünk mán néhanapján. Ha újraszerveződünk, nagyon durvák kell hogy legyünk most már. Ilyenkor csak azt sajnálom, hogy a statunknak annyi.
Remélem hamarosan lesz info a továbbiakról. -
RG4L
őstag
válasz
fi:zi'k #9594 üzenetére
Hali!
Elvileg dobnia kéne egy hibakódot és crash dump (vagy mi) fájlt létrehoznia. Ezt el lehet cipelni a fórumra és jelenteni, bár úgyis csak annyit mondanának rá, hogy frissítsd a driveredet (még ha a legfrisseb is), de meg lehet próbálni.
Egyébként valami printscreen féleség nincsen az esetről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest