- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosam
aktív tag
válasz
Micsurin #7590 üzenetére
Többek között ez a hátránya azoknak a játékoknak, amelyeket ingyen is lehet játszani. Megjelenik mindenki és szinte vonzza azokat is, akik nem veszik komolyan a játékot, és minden mindegy alapon képesek bármire.
Szóval ne lepődj meg ha látsz egy két gyökeret, mivel nem kell fizetni így tuti hatványozottan jelennek meg a játékban.
-
Nosam
aktív tag
-
Nosam
aktív tag
válasz
Micsurin #7572 üzenetére
Pont fordítva az én fregemet nyúlják le így állandóan, naná hogy akkor én is kénytelen vagyok ezt tenni.
Ezt úgy kéne, hogy te a még teljes tulajdonságaiban hibátlan gépre beviszed a végzetes vagyis kritikus találatot, ami kb max egy perc múlva megadná magát a találatodnak köszönhetően úgy is és bárki aki utána rálő az csak a hit-re kaphatna pontot meg a közreműködésre a 35-őt. Ehelyett most az van, hogy te aki még a hibátlan gép ellen gépészkedve viszel be kritikus találatot nagy nehézségek árán, jön a parasztja és a már fuldokló motorú nehezen mozgó gépre játszi könnyedséggel de legalábbis sokkal könnyebben mint te bevisz egy másik találatot és ő kapja a freget te meg csak a közreműködésért járó 35xp-t.
Most ne haragudjál már, de egy hibátlan gép ellen sokkal nehezebb bevinni a találatot mint egy mások által kritikusan megsebzett vánszorgó gépre, miért nem az kapja a freget aki bevitte az első végzetes találatot és miért kapja ehelyett a közreműködésért járó xp-t ha valaki más is rálő az általa már gyakorlatilag harcképtelenné-nyomorékká tett gépre?!
Nem jó ez így.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Micsurin #7570 üzenetére
Nem, a Yak7B az egész Yak1-es sorozatot kiszorította, a Y7B után nem csináltak Y1B-t. A Y1 és az Y1B között csak annyi a különbség, hogy lehet rá bombát felfüggeszteni de az a Yak1-es sorozat elejétől megvolt, itt külön van szedve és közéjük be lett téve a Y7B. Tehát nem is kellett volna külön Y1 és Y1B amennyiben mégis akkor ezután kellene jönnie a Y7B-nek.
Más, ezzel a critical hit-kel is kezdhetnének valamit, nem értem miért nem az kapja a destroy-t aki először visz be kritikus találatot a gépre, állandóan lenyúlják a fregeimet, kb 60-70%-át le tudják nyúlni. Persze nyilván én is kénytelen vagyok ezt tenni, ha lehet lenyúlni mások fregjét hogy a már vergődő gépre könnyen be tudok vinni egy másik critical hit-et.
-
Nosam
aktív tag
Mondjuk azt nem értem, hogy egyes fejlődési ágon miért vannak-voltak felcserélve bizonyos repzik. Pl ruszki ágon a Yak-1 után a Yak-7B jön aztán meg a Yak-1B.
Nem értem.
-
Nosam
aktív tag
Nem kell csiszolni a LED-et.
Ez a legjobb infra LED hozzá, ez eleve lapos és a legnagyobb szögből ezzel képes érzékelni.
Ez az SFH 485 P, ilyen van a track IR-ben is:
-
Nosam
aktív tag
A facetrackert már próbáltam de az sajnos csak megfelelő fényviszonyok között müxik rendesen, én meg full sötétben szeretek játszani. Ledest meg lusta voltam fabrikálni, pláne, hogy az elektronikához nem igazán értek. Oké, hogy csak három led, de ha rádugom a gépre és valami nem jó és esetleg rövidre zár akkor meg több mint fél milla a kár, bár két gépem van de a másik sem volt olcsó azt is sajnálnám.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Találtgyerek #7540 üzenetére
Persze lehet, hogy emberfüggő is de én kipróbáltam a free sim módban ugyanazt a gépet alap és kifejlesztett tulajdonságokkal is, felszállás megkeresni a célpontot kilőni és leszállni... Na most azon túl, hogy mind a felszállásnál és leszállásnál hatalmas különbségek voltak sokkal magabiztosabbnak éreztem az ász gépet, még a célra tartásnál is jelentkeztek komoly különbségek. A kifejlesztett géppel egy rövid sorozattal kiszedem a célt, míg az alap fejletlen géppel ráment vagy 3-4 sorozat 50-75 lőszerrel ugyan arra a célra. Szóval ezért nem látom én értelmét annak, hogy egy gyenge tulajdonságokkal rendelkező gépet bevigyek sim módba...
Nem szívesen szeretnék megajándékozni másokat sim módban tapasztalati pontokkal és a halálommal abból kifolyólag, hogy a gépem nem tudja azt ami szükséges a biztonságosabb és eredményesebb repüléshez, erősebb fegyverzet, gyorsabb fordulási képesség és hajtómű stbstb.
Colos1: Köszi, mindenképpen tervezem az SB-at de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szükségem lesz egy Oculusra is, mert itt az marha sokat segítene. Most akármi jön a Dev3 vagy a CV verzió beruházok rá és azzal lesz ez az igazi. Nagyon sokat számítana ez a harcokban.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Találtgyerek #7535 üzenetére
Csak ász gépeket akarok vinni realistic-ba és szimulátor módba is, hogy a még kifejlesztetlen gépek gyengébb tulajdonságai ne rontsák majd ott a "harci átlagot".
Emellett még az a probléma a realistic-al, hogy gépfejlesztésekre és feloldásokra lassú, fel kell szállni aztán le kell szállni újabb löszerekért stb. Sokkal lassabban lehet ott fejlődni még akkor is, ha több XP-t ad, de viszont nem pörög úgy. Tegnap már felvittem egy ász Yak-ot real-ba, felszálltam lelőttem egy ellent aztán leszálltam és vége is volt a csatának. Szóval ott a korlátozott lőszer és a vele járó leszállások miatt még akkor sincs sok esély 4-5 gép lelövésére ha fejtetőre állok, ellenben 3-4-5 gép kiszedése arcadban több XP-t hoz másrészt pedig nem csúfítja majd és nem rontja az átlagot az alap fejletlen géppel sok esetben szinte biztosan borítékolható death-ek miatt.
Szóval azt találtam ki magamnak, hogy csak ászokat viszek real-ba és sim módba.
-
Nosam
aktív tag
Toljátok a manual engine kontrollt is? Mik azok a határok amik között érdemes játszani vele? Gondolom gépenként eltérő, és gondolom ezek a kis apróságok komoly szerepet játszhatnak majd a szimulátor módban.
Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egyelőre arcade-ban nyomom, fel akarom oldani fejleszteni a gépeket ászra és erre az arcade a legjobb egy trackball-al, aztán ha megvan minden gép fullosan akkor majd át tudok menni az ász gépekkel joy-al tolni szimulátor módban is. Ahogy látom joy-t is csak a sim-módban lesz érdemes elővenni mert túl nagy segítségrásegítést ad még real-ban is az egér...
Amúgy Andras_Kiraly néven vagyok fent, ha van valakinek majd kedve vegyen fel listára és akkor gondolom lehet egy csapatba kerülni? Vagy hogy megy ez ebben a játékban?
-
Nosam
aktív tag
Nincs kedvem annyit visszaolvasni meg utánanézni de hátha tudja valamelyikőtök, volna egy pár kérdésem: Milyen tervek voltak csak a második világháborút bezáró időig fognak "fejlődni" vagy esetleg a koreai vagy az indokínai háború végéig mondjuk 1973? A másik kérdés pedig az volna, hogy nem olvastátok lesznek tengeralattjárók is vagy "csak" csatahajók? Azért ha idővel bekerülnek még a hajók is ebbe a játékba akkor igen durva felhozatal lesz itt.
Én azt sem bánnám, ha idővel el lehetne fejlődni egészen a legmodernebb gépekig, bár sajnos gondolom azért erre nem lesz esély
A másik kérdés, van akinek fut a magyarítás az új verzióval ezzel az 1.43.10.38-al is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest