- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Maximálisan megértelek.
A fizetősők mindig előnybe voltak. Mikor fizettem, akkor jobban haladtam, és egy kicsit elnézőbb volt a játék.
Nem gond, ha fizetni kell, de akkor egyformán. értem, én hogy ez egy üzleti modell, csak így azért pay to win. Illetve alhangon is éves kiadás csóróságos üzemmódba is évi 30 ezer.
Azért ez nem AAA játék, hanem egy Béta állapotú valami.
Nah de ez van. Ahogy már PC is mondta. Vagy játszik az ember és elfogadja, vagy itt hagyja.
Egy biztos!
Az egész modern harcászati vonalat, én eleve a WT2-vel kezdtem volna egy teljesen új motorral.
Talán akkor nem kellene a Gazsinak sem sopánkodnia, hogy jiába az új eszközök, most már jelentően érezhető a játékos tábor csökkenése.
Egy Free vonalon a br1 kb az örökké valóság.... -
csongi
veterán
Értem én
De mindig ez van ebben a játékban. Bevezetnek egy csoda teknikát, majd az ellenfélnél elfelejtik az ellenszerét megcsinálni. És ez váltogatja egymást. Attól függően melyik nemzetnek akarnak kedvezni.
Mire ez a Tunguszka megszületett, már léteztek a levegő föld önirányítású rakétái, pont a légelhárítás ellen.
Lásd F4 phantom. A sparrow rakétát szinte az összes vadászrepülőre fel lehetett szerelni.
Ennyi a realisztik.........
Vagy lásd Lopard. Halvány foggalmuk sincs mit tud az a harckocsi.., de egy darabig kilőhetetlen lesz, az biztos. Az 1970 években kikerült Brit harckocsikról sem tudnak semmit, de sebaj, eldöntötték, hogy azok nagyok gyengék meg lassúak voltak.
-
csongi
veterán
Mit? Leopardot, Tunguszkat....stb.
Tudod ezek mik, es mit tudnak?.
Ezek skinek. atrajzolt vazak. Semmi nincs amit ne lattunk volna eddig. Talan az uj mapok.
Nincs ertelmes jatekmod, br besorolas, fizetesi mod.
Hulladek matchmaker. Dogunalmas linux megjelenes.
Irreallis adattablak. Felesleges adatokkal, ertelmetlem fizikai modellekkel. Agyatlan javitasi koltsegek....
stb
Ocsmany modon megoldott sebessegi modellek.
Soroljam?
Ezeket kellen megoldani, es az mar frissites. De tudjuk ezt csak uj motorral lehetne, de arra nem koltenek, csak huzzak a lobort ameddig csak lehet. -
frame>24
addikt
Ez lehangoló (bár az már amúgy sem a számomra kedvenc repülő-készlet lenne), viszont így meg kevésbé érthető a nagy csúszás (2018 őszére ígérték, úgy rémlik).
DCS világ nem tudom, mennyire tűrhető mostanság, én TrackIR nélkül továbbra sem vágyom oda, és emlékeim szerint a game engine is elég erőforrás-igényes volt.Viszont ha lenne valami játék, ami a 2-3. generációs sugarasokat adja, - most úgy tűnik, a WT-nek lesz ilyen területe -, arra vevő vagyok.
-
frame>24
addikt
Miért jelennek meg folyton ilyen masszív-rakétás ground attack gépek?
Piros meteor, előtte vmely USA jet, most ez, meg szintén ebben a patchben az angol prem attaker is... ja múltkor még a Mig-15 ISh változat is!csongi: így már a héten, hogy lesz így Mitsu T-2-m?!
milyen cirkusz? -
frame>24
addikt
-
KROK640
nagyúr
-
Francia91
veterán
Nekem Quadro 3000M és i7 2720QM van, nem mai hardver, ezért nem is tudom fullosra állítani játszható FPS mellett. De kipróbáltam egy Replay-ből való képernyőmentés erejéig
Bár most a Quadro 3000M cserélve lesz egy K4000M-reEz a jelenlegi hardverem. De nekem csak másodsorban kell a WT-re, elsősorban CAD/CAM és CNC feladatokra, 3D modellezésre van. Még mielőtt vki megkérdezi, hogy miért nem asztali, a CNC gépekre kötögetem rá a laptopot elég sokrétű feladatok miatt, valamint bármikor megeshet, hogy random módosítani kell a 3D modellt, helyben a CNC mellett, vagy a megírt CNC programot
-
csongi
veterán
Életembe nem láttam ilyen szarul optimalizált grafikát
A beállítás megy egy vicc
Van amit csak a kliensbe lehet. Az API állítása a hányás kategória,,,,,stb-Az elavult VGA baromságaikkal együtt és eltűnő textúrákkal, meg a késett megjelenésekkel együtt.
Egy szűrő állításhoz újra kell indítgatni a játékot.
Elavult grafikai motor, mint a COD motorja, csak tákolva van.
Mikor bekapcsolod az elvúult VGA opciót eltűnnek a tereptárgyak meg ilyenek, de a vissza játszásnál minden a helyén vanés állapítsd meg a kilkamból, hogy reális vagy sem.
Ezért is van rengeteg csaló, mert a csalás megállapítása is iszonyat nehéz.
Egyes képeket kifotüzni egy shopozni rajta és persze kész is a marketing anyag.
Ha meg fullra felteszed a grafot, akkor véged. Olyan mint a COD2 volt anno.
Bele van kódolva a legális csalás. -
frame>24
addikt
Óh! Hát ez kellene...Első makettjeim egyike...
ingame teszt videóilletve, Me 163 - 2:
"Both of these engines require an incredible amount of fuel, which limits their flight time to 5-6 minutes in WEP." -
pc360
addikt
Itt van teljes méretben, a képről lemaradt a link hozzá.
-
csongi
veterán
Csizmas mar leirta szitut.
Fizetos Orosz top klanos gyerek volt a jatekos.
Tobb kerdes nem is maradt Asszem itt szalt el az agyam
Mikor nem klanos gyerek van ilyen xarokkal a 7.7 is kiszedi egy rovid sorozattal.
Pay to winHala az uj csomagnak most mar vannak olyan fenyviazonyok mint BF-be. Es a szovetsegeseket nappal szembe teszi....
Nevetseges komolyan. -
csongi
veterán
Tegnap megint a bonyolultt algoritmus futott
.
4db 20as 90 fokos szogbol tuzelve csillogot a BF-en..
Mintha 5.5 kaliberrel lottem volna mindenre.
A nyitott platos BTR tulelt egy sorozatot foldi celpontos loszerbol, es utana meg tuzelt, es osszehozott egy killt, kb 30mp alatt.
Szanalom fos volt tegnap.
Firefly szembol nem tudta lelancolni a KV1. -
BoB
veterán
-
RG4L
őstag
RB-ben én is látom őket, kis fekete pöttyök, azok 10-15km-re is lehetnek tőled.
De, higyj neki, TÉNYLEG létezik ilyen és mindenki ezt használja, mert működik.
Ő is ezt használja, csak nem reklámozza. Illetve neki még manőverezési segédlet is van.
-
donmackó
addikt
A hivatalos fórumon nem nagyon hiszik el hogy működik.
-
RG4L
őstag
Már?
Ez eddig is így volt, mind a tankoknál, mind a repcsiknél. A Corsair egyébként egy erősen középkategóriás repülő a játékban. Ez kb. azt jelenti, hogy a csapatodban és az ellenség csapatában is rendre lesznek SOKKAL jobb gépek.
Itt gondolok a Yak, Fw 190, Bf 109, Spitfire, La, A6M széria gépeire.
-
RG4L
őstag
Igen, néhánynál nincsen még expert crew vásárolva, mert nem használtam még annyira őket.
plusz ehhez még hozzátartozik, hogy nemsokára ki lesz fejlesztve a P51, M10, Firefly Mk.V (ha jól írom), T-44, Yak-15, stb.
lényegében repülőknél már csak Tier 5-öt fejlesztek, minden Tier 4-es megvan (1-2 kivétellel az új patch miatt) -
Terrorista
senior tag
Mikor csatlakozni akartam egy HB-hoz, akkor azt írta ki a játék, hogy ott már gyakorlott arcok vannak és csináljak meg valami tutorialt előtte. Nyomtam egy cancelt, aztán ennyibe is maradt a dolog.
De ha tényleg lehet boldogulni, akkor ott szenvedem össze a daily killeket.
Kösz!
-
Stauffenberg
nagyúr
Hát ez az, még a WoT jelenlegi állapotához képest sem kevés, pedig ott azért egyik-másik nemzetnek már volt rá pár éve, hogy alaposan gyarapodjon. Én is még akkor kezdtem a WoT-ot mikor még csak a három alap nemzet volt benne, akkoriban nem volt ennyi gép nemzetenként.
Szerintem még kockázatos is, hogy rögtön ennyi vassal indul, hiszen nagyon nehéz az egyensúlyt belőni ennyi géppel. Ha kevesebbel indul, akkor lehet fokozatosan adagolni, attól függően éppen mire van szükség az egyensúly helyreállításához.
A WoT-ban ez az egyensúly még a mai napig nincs meg, pedig látszik az igyekezet. Itt egy nerf, ott egy új ág, amott meg szintet ugrik valami, mégis nyafognak még mindig.
-
PAtr0n
addikt
Köszi a javítást, de rosszul értelmeztél sokmindent, mert kábé ugyan ezeket írtam, max félrérthetőbben. Plusz nem tértem ki arra, hogy +2 legénység ezüstért, a többi már aranyért van. Arra megint külön nem tértem ki, hogy átképzéskor ezüst a fizetőeszköz.
Illetve amikor a megvásárolt gépekről írtam, hogy "ezüstből" akkor egy szóval nem írtam, hogy arany kell hozzájuk ha újra elő akarjuk venni őket.
Javaslom olvasd el még párszor, de no offense, a te verziód pontosabb/érthetőbb, én túl sok mindet akartam egyszerre leírni -
-
Stauffenberg
nagyúr
Az angliai csata német oldalon valami rettenetesen szar (HB persze). Az égvilágon senki sem védi a bombázókat... nincs is értelme a közelükbe sem menni, senki sem fedez, akkor sem ha kérem. Pedig ez az egyetlen teljesítendő cél... lebombázni az angol repteret, amihez persze meg kell védeni a gép által irányított HE-111 köteléket.
De ha oda megyek, akkor rögtön 10 vs 1 felállásban találom magam. Ha elkerülöm, akkor lecsipegetek 1-2 Spitfire-t, de a küldetést akkor sem lehet teljesíteni, mert védtelenek a bombázóink... mert ha még nem említettem volna elégszer, mindenki szarik bele megvédeni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest