- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13479 üzenetére
Koszi! Kihagyom.
Az uj tores modell repulokon felemas lett.
Most minden a langolasrol szol. Ezt tultoltak.Most minden kigyullad, olyan az egbolt mint ha tuzijatek lenne.
A bombereknel mintha megszunt volna az utolagos lovesek. Ha kampec akkor nem tuzel a lovesz. Biztosan van olyan, mikor a repulogep mozgasa nem valtozik meg drasztikisan, hogy a loveszek lonek tovabb.
De mikor leszakad a szarnya es porogve zuhan, tuzelnek es betalal. Rendszerint a motort vagy hutest lottek el. Nah az durva volt.
Most ugy tunik ez eltunt.
Elesebb lett a serules es KO kozotti vonal.
Most 90% feletti a halalozas talalat eseten, a briteknel. De a Nemetek sem mennek messzire. Vagy meguszod egy ket erintoleges lovessel, vagy garantalt a vege.
Lesz ezen is mit csiszolni. Es jo lenne ha Real jobban eltavolodna az Arkados mivolttol.Az meg hab a tortan, hogy Arkad modba nem kell Anticheat. :) Jezusom. Mi ez ha nem kiskapu?
Agyfasz...:) -
PAtr0n
addikt
válasz
Mr.Csizmás #13479 üzenetére
Sajnos még így se tudom rávenni magam, hogy újra jásszak vele.
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13334 üzenetére
Jövőbeni (fizetős) SAAB gépek miatt csinálták szvsz az egész fát.
Draken/Viggen pl. szerintem jó eséllyel várható. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #13336 üzenetére
közben megtaláltam a changelogot, gladiator repaint lesz [link]
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13334 üzenetére
Hehe
3gép. ebből kettő fizetős
De legalább van új orosz heli.
8,0 tól semmi értelme a RB tankozásnak. A játék fele helikopter vadászatból áll. -
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #13326 üzenetére
Kösz. Közben eszembe jutott h van egy droidos telóm is.
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13329 üzenetére
Annyit nem adok egy 96-os, kitért
Amúgy scalemates marketplace-en van 15ért is, az már talán vállalható, csak most kicsit elegem lett a munkás kitekből és inább építenék egy új tool-os Eduardot vagy TamiGawát. Meg jó lenne saját szemmel látni mielőtt megveszem hogy mégis milyen...
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13327 üzenetére
Nekem fordítva van, először szereztem meg a játékban, és azóta vadászok egy kitre belőle de már csak a Mistel-t kapni
-
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #13323 üzenetére
Hm, érdekes...
Na most sajnálom kb először, hogy Windws Phoneom van. -
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #13319 üzenetére
Na, azt hogyan?
tegnap nekünk sikerült Iglával 100GE-n elbukni egy újonc aranycsatát, de rossz érzésem is volt a dologgal kapcsolatban nagyon nem akartam ... De a GE meg kellet volna -
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13320 üzenetére
A do menekülésben jó.
Kemény mint a dög nehéz kilyukasztani. Zuhanásban jó. szemből jó.
De inkább küzdők egy Do-val mint egy Ju-val
Az harap elől hátul lent fent, szemből.
Nekem mumusom. Egy rohadék.
Viszont ha egyszer leszállt utána már nehezen mászik fel, akár az ME -
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13317 üzenetére
Enemy oldalrol a Ju 288 egyik legutalatosabb vas. :). Egy jol fejlesztett pilota csapattal eleg gyilkos. Bomba teher ledobasa utan meg kozelharcba is bemennek vele nagymagassagba.
Mas:
Anyit repultem a britekkel, hogy egyre jobban elvezem. Pariba van a nemetekkel. De mindegyik ellen mashogyan kell repulni. Egy Fmk9 2000m alatt megeszi a Nemet gepeket. De az a durva, hogy 7-8000en is ugyan ez van :).
Ki kell blekkelni 3- 6 kozotti magassagot. Ott nagyon jol mukodnek a nemet gepek.
Sajnos ebbe a Br-be csak ez az egy spiti kepes. -
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #13315 üzenetére
Én OPra gyűjtenék, vagy jó nagy prémet vennék (prém időt).
Nekem sajna csak 780GE-m van, de talizmánon gondolkodok 8.0 körül ... -
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13241 üzenetére
Van a jelentésnél olyan opció hogy "inactivity" - aztán hogy mennyire van foganatja az már más kérdés...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #13184 üzenetére
Ezt hogy lehetett előhozni/megszerezni?
-
Dingle
tag
válasz
Mr.Csizmás #13172 üzenetére
Nem kerül ki. Aki elkezdte fejleszteni, annak megmarad.
(#13173) csongi
Az F4-en alapból gunpod lesz felszerelve. -
Francia91
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13063 üzenetére
Clan War - klánháború
-
SP4C3
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13050 üzenetére
Ugyanez volt itt is 5perce, remélem mire elrágom a cigit, addigra ismét talpraállnak a krumpli szerverek.
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13038 üzenetére
Jaja.
Plusz mikor csatázol és megjelölöd az ellenfelet. Igaz ezt kikapcsoltam a francba.
1vs2-3 ban egy átok.Az összes Blind xarságot száműzni kellene. Egyszerűen nem kellene büntetni a kilépést.
Rosszabb , ha bent bénázik.
Vagy ha 5 percig inaktív akkor passzív game, és lezárható a meccs. Ne hédreljen a reptér kifutóján, vagy körözzön egy helybe. Amúgy is környezet szennyezés -
pc360
addikt
válasz
Mr.Csizmás #13038 üzenetére
De még inkább a blind hunt féle ordereket kellene kiirtani a reálból. Annál nincs röhejesebb cheat. Sokszor egyedül is lehetne még alkotni, ha az a baromság nem lenne. Azzal szórakozzak, hogy más ordereket aktiválgassak, hogy ne tudjanak blind huntolni... Na nemár!
-
pc360
addikt
válasz
Mr.Csizmás #12787 üzenetére
Ez egy aktuális event, ha jól vettem ki a dolgokat.
-
Francia91
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12703 üzenetére
Ha német vagy japán csapattal repültem anno, minden meccsen megvolt a kellő összjáték, azért szerettem velük repülni, annak ellenére, hogy a Spitfire gépeket jobban szeretem. Csak hiába szeretem jobban, ha 6 perc után egyedül vagyok, és rám vadásznak minimum hatan
-
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #12677 üzenetére
Nem. Teljesen hagyományosan grindeltem ki amikor lehetett.
Ez nem is az a HE162 ha megnézed. -
BoB
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12661 üzenetére
Ja tényleg bekerült valamikor egy ilyen. Látszik hogy kis tierben nem szoktam játszani
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12653 üzenetére
Szerintem fent leszünk
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12650 üzenetére
Tank real:
Spiti es japan uralkodik.
Repulo Real:
Nemeth eros.
Alacsony Br-be orosz.
Legcsavaros gepeknel Amcsinak mindenhova van gepe.
A Britek szivatva vannak a Br besorolasokkal.
Enelkul, durvan letolnak az eget, kis-kozepes magassagban.
Japanok draga cuccok magas br-be. Olasz szinten zenesz.
Francia prototipusok.
Jerkorszak:
Orosz, Amcsi, Brit.Mindegyik Br-be van egy igazan jo nemzet, gep.
Inkabb a repulesi stilusodat probald megtalani.
Energia harc, bombazas, Vadasz, Attacer.. bar a legutobbi, erossege a Tank real, meg ha rovid eletu is koronkent.Energia harc, fordulo harc, nagy terhes alacsony foldicelok tamadasa..stb.
Masodik a jatekmod...
Kello ido eltoltese utan, mar nehezebb modot valtani.A korona a simulator mod, de oda Joy, es ha ne adj isten pedalsor is van, akkor lesz igazan uber faxa
-
BoB
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12650 üzenetére
A7M1 nekem megvan, tankos csatákban szoktam haszálni. Elég fasza, aki mögé bekerülök az nem ráz le magáról, szerintem a menő spitfire-ösök is nagyot szoktak nézni amikor lefordulom őket
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12648 üzenetére
J2M5, A7M1 vagy Ki100?
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12646 üzenetére
Azt is gondold meg nem éri-e meg jobban inkább talizmánt venni egy nem-prémium gépre (nem tudom fejből mennyibe kerülnek...) mert pl. a briteknél nem nagyon van olyan gép mint pl a németeknél a TA154, inkább a normál gépeknek van prém változata...
Youtube-on Bo Time Gaming-nek van jó prémium buying guide-ja.
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12644 üzenetére
Semmi gond
.
Meg annyi, inkabb felsobb br gepekre kolts.
Valahol, Br.5.0 a teteje amit meg enged ingyenes modba jatszani a jatek. -
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12641 üzenetére
Rb tank , csakis a repülés miatt
rdc csonglee -
Francia91
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12641 üzenetére
Én csak RB-zek repcsiben és tankban is
-
pc360
addikt
válasz
Mr.Csizmás #12636 üzenetére
A J7W1 nem éri meg. Ott, a 4-es rangban a Ki-83 és a Ki-84-ek a jók. A J7W1-vel szenvedés a mászás, a fordulás, és minden. Brutális a 30-asa, és leesni se akar a lövedék (mondhatni nincs íve, mert railgun), de sajna a gép nem jó. Kb. ugyanannyira béndzsa, mint a Do-335-ök, csakhogy a J7W nem olyan gyors, és még csak a levegőből se indul. Nem tudom, időközben hol nerfelték, de ez a helyzet. Egyszerűen minden lehagyja abban a rangban, nagy ritkán poén csak, ha minden együttáll.
Helyette, ha bomberre szeretnél vadászni, a Ki-83 sokkal nagyobb fun, eleve, hogy MINDEN vadászt otthagy a francba felszálláskor, és a mászás során sok-sok km-t rájuk ver.
Simán jó fighterek ellen is, mászós-energy-harcos módban. A Ki-84-ből leginkább az első típus remekel, mert azon a BR-en nagyob gyorsnak számít. A többi változat sajna a nagyobb BR-rel már sebességet nem nyer, csak erősebb fegyverzetet.
-
válasz
Mr.Csizmás #12336 üzenetére
Már csak az 57-es mosquito van meg a többi mind sima vadász már
-
Francia91
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12336 üzenetére
Me 410 B-6/R3 & F7F TigerCat
-
válasz
Mr.Csizmás #12324 üzenetére
Na kis gyakorlással ide jutottam
[link]
-
válasz
Mr.Csizmás #12320 üzenetére
Azzal játszottam ,de sose sikerült stall-t csinálni. Csak az a gond,hogy ott szükséges a botkormány ami itt még nincs. Haverral ott toltam ketten egymás ellen.(sikerült is az ME-262 motorját néha eldurrantani az erős gázadással.
-
SP4C3
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12320 üzenetére
IL-10 esetleg, nem? Mert az a 1946-os modell, IL-2-ből nem látok 46'-ost...
(#12322) Alg - Jaaa, okés, de emberünk WT-ben akar megtanulni kijönni a stallból...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #12303 üzenetére
Asszem Áprilisban lesz majd akció, azt hogy feláras akció lesz e azt nem tudom, de lehetséges hogy Golden akció az lesz, és akkor kb ugyan ott vagy... Én is most "vásároltam" be, kb 5ezer aranyat költöttem el, amiket fél év alatt wagerek-ből,meg tournamentek-ből szereztem, úgy hogy gyakorlatilag ingyen volt...
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12303 üzenetére
Karácsonykor
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12297 üzenetére
Én még a féláras akcióban vettem egyet, elég vadállat gép...
Én azzal (meg részben a német P-47-el) csinálom most az eventes kihívásokat, kb. 4-5 óra játékkal megvan a toy általában.
Viszont a 30milisre nincs AP lőszer, így még medium tankot sem tudja kilőni (Air RB) - illetve se rakéta se bomba.
A szövetséges csapatokkal meg tele a tököm 5.0 körül, kb így néz ki:
4xAD-4(/2)
3xB-17
2xWywern
3-5xFighterA meccs meg kb úgy hogy az AD-k előrerohannak kilőnek 1-2 célpontot és meghalnak, a B-17ek leszednek 1-2 bázist és meghalnak (kozben mindkét csapat folyamatosan nyomja a "need cover" szöveget), a Wywernek még talán csinálnak is valamit de főleg menekülnek, a vadászok meg ott maradnak 3-4szeres túlerő ellen...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #12299 üzenetére
Hát még szerintem akkor is jobban jársz a 219-el, de hátha valaki nagy repülős itt többet tud hozzátenni ehhez
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #12297 üzenetére
Inkább a He219-et vedd meg, a 30mm kiszed minden tankot, és nem kevés lőszere van, jól fordul, jól emelkedik, és ha tank reálozol, akkor nagyon megéri!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #11700 üzenetére
Jah, hát a másik WT-es topikban is újregesnek mondták, bár ott biztosabban.
, aztán gondoltam csak úgy van....
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #11693 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11670 üzenetére
Nem elget?
Semmit
Viszont elkezdtem megint makettezni, itt is egy majdnem kész Go229 az asztalon, ahhoz képest hogy első airbrush-os próbálkozás, elég szép lett a festés
-
Kissssss
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #11646 üzenetére
be kell rakni a repülőt valamelyik legénységnek + valamelyik tankot amit engedélyeznek most az eventen, bt-7, t-28, yak-1,il-2/41, vannak tankok repülök amikhez kell spawnpoint úgy mint random rb módban, pl:su-100y csak 2 lehet a pályán, dmaxból is csak 2.
-
Kissssss
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #11643 üzenetére
igen, sokan nem szeretik ezt hogy a fél csapat nekiáll repülni egy tank csatában de sajnos ez van, több esélyed van összeszedni elegendő killt egy rb tankcsatában repülővel(itt nincs marker a fejed felett) mint a repülős rb csatában ahol már 10km távolságból is jól látszik merre vagy.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #11615 üzenetére
Sztem az volt az előzménye azon a délelőtti játékidőmben hogy felmatricáztam két orosz I. Tier-es bombázót. (2-2 matricával, tehát nem prémium fiókkal/leszármazási jeggyel rendelkezve.)
Szerk: Ja és az alapból ingyenesen elért matricákkal, tehát nem vettem egy matricát sem aranyért. -
BoB
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11536 üzenetére
-
Drachoo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #11533 üzenetére
Sima rep. szimulátornál is meg van adva, hogy mettől meddig vihetsz be gépet és van egy kötelező br-es gép is aminek bent kell lennie. Nézd meg amikor indítanád a szimulátort, ott írja.
1-es elhúzódónál kell egy darab br1-es gép
2-es -nél talán 2 vagy 2.3-as kell (nincs előttem, fejből írom)stb, stb...
-
BoB
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11531 üzenetére
Vannak olyan event-ek, ahol van kötelezően előírt jármű amit vinno kell, és vannak opcionálisak, amiket lehet vinni.
Szerintem ebbe futottál bele, egy jármű sincs kiválasztva az előbbi kategóriából.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #11522 üzenetére
up
-
válasz
Mr.Csizmás #11518 üzenetére
Én ABt játszok és nagyon néha RB de SB sose mivel egér és billentyűzetem van. Bocsi csatában voltam mikor írtál.
-
válasz
Mr.Csizmás #11518 üzenetére
Nekem látszol offline vagy.
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11506 üzenetére
Nalam bent vagy a listaban, de szurke. Kuldok en is egy felkerest.
Szerinten akkor lesz aktiv, ez valami vissza igazolas fele lehet.Messerschmit: Nekem ugy tunik AB is vissza vettek az ezust orostlan pontokbol.
-
válasz
Mr.Csizmás #11487 üzenetére
Nem jelzi ki.
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11487 üzenetére
Szuper!
A hitregen allitanak biztos. A kis kaliber es a nagy kozott szakadek van. A 12.5 es 20mm kozott meg semmi.
Mindegy milyen tipusu, alaptol a nyomjelzosig egyforman szerepel. -
Francia91
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11465 üzenetére
És ez Windows 7-esen is megy?
-
SP4C3
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11460 üzenetére
CMD (ADMIN)
bcdedit /deletevalue useplatformclock
Enter
RebootAll Done! Enjoy!
-
csongi
veterán
válasz
Mekkora felbontason?
Szerintem driveres gond lesz, leszed, Kipucolni a regystrit,, illeletve kapcsold ki az energia gazdalkodast a winbe. Hatha kiderul mitol keves az fps. -
Alg
veterán
válasz
Valami ott nem jó, nekem gyengébb konfiggal (i5 4670, rx270x) megy maxon (movie-nem kapcsoltam be) 100fps körül...
-
pc360
addikt
válasz
Mr.Csizmás #11451 üzenetére
Bár alapvetően AB tapasztalattal írom, ezek nagyjából érvényesek RB-re is.
-
SP4C3
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11451 üzenetére
Joystick-nak sim-ben veszed hasznát.
-
Szőrös
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9694 üzenetére
Simulat Battle a neve. Ha IL-2-t toltad akkor ott a helyed.
-
Szőrös
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9692 üzenetére
Őszintén, ha mindenképpen joy-t akarsz használni akkor inkább SB-re menj. RB-n csak hátrányba leszel - kivéve ha nem vagy őstehetség - mert joy-al nem tudsz olyan pontosan lőni bár manőverezni jobban lehet vele.
Profilt nem nagyon lehet adni mert abból több is lehet ( az igazán profik minden repült géphez külön profilt állítanak be ).
Amúgy az a joy kezdésnek teljesen jó, elég masszív és kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest