- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #14846 üzenetére
Én már semmiképp sem kezdeném előről... tegnap volt 8 éve, hogy játszok benne, igaz ebben rengeteg prémes meg eventes cucc is van.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #14843 üzenetére
Ügyfélszolgálatot keresném ez ügyben, de úgy rémlik, hogy ugyanazt az accot nem tudod PC-n és konzolon is használni. Ami szerintem elég nagy kitolás
-
KROK640
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #14025 üzenetére
A fogadások vehetnek le SL-t, de ilyen nagy mértékben nem. A GE eltűnésére pedig végképp nem magyarázat.
Én tuti írnék a supportnak. -
KROK640
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #14022 üzenetére
Hát ha más nem használta a géped, akkor vagy BUG vagy illetéktelen belépés.
Ami az SL-t ilelti, más belépő is elkölthette. Már ha SL, mert azt mondtad vagy i de a fejlesztési pont LB, meg ugye van a GE is ... szóval ezt akár pontosíthatnád is.
Az SL csökkenthet az automata javítás és fejlesztés (ezutóbbi mert játszottál és valamely járműhöz kijött fejlesztés) is lehetséges.
Pontosabb adatok mellett tudok mondani valamit. Ha nagyon nem stimmel, akkor a supporthoz kellene fordulj, nekem mikor oda fordultam, akkor gyorsan és hasznosan segítettek. -
KROK640
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #14020 üzenetére
Akkor szokott olyan lenni, hogy "elszállnak" a presetek, ha másik gépről is bejelentkezel az accodba (akkor sem mindig csak néha) vagy másvalaki jelentkezik be a te gépedről.
Milyen pontok nagyrésze ugrott?
-
pc360
addikt
válasz
Sgt. Chris #12808 üzenetére
Akkor így:
1. kimásolod a
content
,levels
,res
éssound
mappákat (21+ GB)
2. uninstallálod a játékot
3. installálod az új helyre (a Steam esetén szerintem ugyanez)
4. a WT kliensben beállítod, hogy full játékot töltsön
5. még töltögetés közben lelövöd a WT klienst
6. bemásolod a kimentett mappákat (felülírással)
7. WT kliens ismét indít, frissítés megvár, örülMivel bittorrent alapú, szépen behasheli a meglévő fájlokat, és azokat már nem fogja újra letölteni. Ne felejtsd el kiexportálni a billentyű beállításaid, és esetleg lőni pár képet az egyéb opcióidról a játékban! Utána mehet a kliensben ez a beállítás.
-
pc360
addikt
válasz
Sgt. Chris #12806 üzenetére
Ha most kaptál SSD-t, akkor eleve a rendszert is át kellene előbb arra húzni, vagy arra újratelepíteni. Annak semmi értelme nincs, hogy a játék már SSD-ről fut, de a rendszer nem.
Amúgy megoldható egy kis trükközéssel, ha kimented a játék mappát, uninstallálod, majd az újabb telepítés közben a letöltést megszakítod, bemásolod a régi játékmappát, majd megint elindítod a klienst. De mondom, semmi értelme az egésznek addig, amíg nem az SSD-ről fut a friss Win 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest