- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
válasz
ddt500hu #15001 üzenetére
Ez csak az én véleményem, de szerintem az ilyen game-eknek az lesz a sorsuk, hogy mondjuk berobban a piacra valami új ami eltalálja ezen játekok célközönségének ízlését, változik a trend, stb, és hirtelen úgy ürülnek ki a szerverek egyik napról a másikra, mintha sosem lettek volna tele...
Utána halódnak még fél-egy évig minimál játékosbázissal, és off...
Az év eleji online "game lelövés dömping" is azt mutatja, hogy egyre kevesebbet sz@roznak a kiadók ha valami nem hozza még/már az elvárt számokat, illetve egyre nagyobb a piaci választék, meg a playerbase is egyre gyorsabban vált egyik népszerű online játékról a másikra...A WoW "lassú halódásának kiváltsága" (mert az is hol van már eredeti népszerűségétől) "első és legnagyobb" státuszának köszönhető, nem fog járni minden n+1-ik online game-nek, lesz egy "törés" valamiért a playerbase-ban egyik napról a másikra, és végük...
Ami pénzt meg beleölt valaki, hát így járt...
-
csongi
veterán
válasz
ddt500hu #14864 üzenetére
Mukodik, csak van jobb.
Melyik Tier -ig tamogat?
Illetve az ME nagyobb bombazasi elvezet lehet.
De hajra, sok sikert., es sok eredmenyt.
Regen nehez volt felmaszni hozza. Most mar elerheto.
Fejlezd a loveszeket, a legfontosoabb a bombazokon.
Iszonyat komoly vedelemet ad. De ha te tanulsz meg loni, nah az meg magasabb vedelmet ad.Rajokban ez novekszik. Neha lehet talalni ertelmes csapat tarsat, es be is tudja fejezni a csatat.
Matekozz, mire mennyit kell dobni. Nem csak a bazis ad pontot. a foldi celpontokkal is szepen lehet kaszalni.
Legutobb egy sraccal Wyvern parost alkottunk, es a vegen megnyertuk, 4vs 2 ellen.
. Tudta mit kell csinalni, hogy kell repluni vele.
Nah kb 1000 korbol 1 ilyen van.
Azzal a geppel lehet tanulni egy atmenetet, a bombazo es a vadaszgepek kozott.
Nagyon hatekony. -
KROK640
nagyúr
válasz
ddt500hu #14851 üzenetére
Én is inkább bombázni szeretek, bár ma épp sokat vadásztam RBben, amúgy AB-s vagyok inkább.
A BV238 remek gép tényleg. De az nem csak a vízre tud leszállni? (rég játszottam már vele).
Ami a többi bombert illeti, RBben tényleg elég lassan állnak meg, én ki sem nyitottamsokáig a futót leszálláskor.
De a megálláshoz/lassításhoz jó módszer, hogy a szárnyfékeken kívül "illegteted" a gép seggét, konkrétan Q és E billentyűket nyomkodod felváltva, hogy a gép kb egyenesben maradjon, de a függőleges vezérsík csűrőlapjai is fékeznek ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest