- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Dingle #13345 üzenetére
Az a baj, hogy ez nálam nem így megy :( lemegyek a földire 2-3 nbombából kimegy egy tank, mertt több nem. Érdekes., régen lazán ki tudtam őket dobálni, egy ideje nem megy :( Másik oldalról a két P47 + F4U az 8-10 kill aslapjáraton, így inkább arra fogom őket használni, minthogy fűnyíróként kétes kimenetelű földizgetést folytassak. A másik gond, hogyha van 24 földi és kidobok 12-t bizony sokszor ez nem elég.
Ezzel szemben 2.0-án bármelyik géppel lehjet földizni, és hiába van 60-70 földi, egy nagyobb bomba 3-6ot is kiszed. A meccsek is rövidebbek, azaz hamarabb van meg a 10 meccs, és a wager.
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. -
KROK640
nagyúr
válasz
Dingle #13325 üzenetére
Az a bajom a 3.3-al, hogy szemben a 2.0-val, az már nem könnyű járműves. És még a könnyű járművest le tudom hozni, addig itt már ugye közepes/nehéz tankok vannak, amiket jó esetben lehet csak kidobni (be kell kopogni a tetejükön, megvárni h kinyissák azt, majd beadni a toronyban lévőnek, csak akkor hat) vagy kihajítani mind a 3 bázist meg a repteret, amihez megint csak elképesztő mennyiségű bomba kell, és nem árt egy csapat aki fedez.
A 2.0-át még úgy ahogy eltudom vinni a hátamon, de 3.3-ban már tapasztalataim szerint kb ugyanolyan random mint máshol. (hiába csinálok meg 10-12 kill-t, nem sokat segít) . Hétköznap reggeli órák nekem totál kiesnek. -
frame>24
addikt
válasz
Dingle #13295 üzenetére
Visszatérve arra az eventre, végül az AUBL-kupont vettem meg goldból, és bruttó 29,96 GJN-ért tudtam eladni, ami kb. max ár környéke az eddigi piacon-lét óta. A kis tank 5-ért ment el.
Szóval, nem adták vissza az árukat, de nekem többet ért, hogy a 10k GE jelentős része így visszaforgatható volt online store-os vagy Marketpalce-es "valutára."+ Jópár jet kikutatva áll, szóval várom a nov.1 körüli akciókat, akár store, akár tech tree.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Dingle #13267 üzenetére
Én 3-4 év alatt legalább 3-400 eurt költöttem a játékra. Ebben volt prémium előfizetés és több akciós jármű, illetve egy jópár 75%-ra leárazott jármű. Nagy különbséget nem vettem észre a prémiumos és mentes időszakok között. Ugyanúgy sz*pat a játék ha ahhoz van kedve, ugyanúgy jönnek jobb napok 50% feletti winrattel, és semmire valók 10-20%-al...
Mobilról írok, ez a választ Kroknak szántam, csak benéztem...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Dingle #13161 üzenetére
Jó neked. Épp ma bosszankodtam, hogy nem tudom mi lesz ezzel az eventtel... most Tborral nekiláttunk eventes USA-val, és két kill-t sikerült mindössze szereznem, de az SB-t és az XF5F-et egy spawnkiller 1-1 másodperc alatt nyírta ki.
Asszem igazam lesz, amit tegnap Iglának mondtam, hogy lehet h könnyebb lenne a 10 win-re mennem, hiszen az megvan 35 meccsből, míg a 35 kill nem biztos. (ha belegondolok mostmár 7 meccsből állok 5 kill-nél).
10T bomba megvan, meg meg a 77 assist is. Igen, azt már kb tizenegyszer túlteljesítettem.Engem amúgy nagyon szivat a játék, mert hétfő hajnalban lehpztam két meccsből az eventet, de akkor már ugye kész volt az a task így nem számolta el természetesen. Mikor nem volt tétje akkor bezzeg 2 meccs alatt lejött.
jaja, majd nekem is kellene GE, szóvalmehetne
-
frame>24
addikt
válasz
Dingle #13156 üzenetére
Olvasgattam kicsit a fórumon:
- A P59-et valóban sokan akarják, de egy várhatóan nagyon alulteljesítő gép lesz rank 4-en. DE, első t4 jet ugye és a kollektor faktor...
- AUBL/74 HVG - első tier5 event cucc, és első az olaszok között. Elvileg használható és jó.- A Yudachi-ra van a legtöbb reagálás, és "poi-mánia", csak mert a (hajós) manga rajongók (weeb) rendesen merevednek tőle... és ez erős dolog, a wowsban láttam sok ilyet... úgyhogy még a végén ez lesz a nyerő.
-
frame>24
addikt
válasz
Dingle #13148 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Eleinte csak 20-30 GJN, igen, de idővel ezek ára felkúsz(hat). Szóval ez sajna hosszú távú "beruházás", de vissza lehetne forgatni a "pénzt", mert ugye GJN-ért a store-ban található jármű-pakkok is vehetőek, ami nagy szó!
Nem tudom, hogy az Airacomet, vagy az AUBL/74 lesz a nagyobb durranás/keresettebb dolog a későbbiekben, de az utóbbi, olasz kerekesre tippelek. A hajós részről pedig nem gondolnám, hogy sokan tolnák, de ki tudja... -
PAtr0n
addikt
válasz
Dingle #12520 üzenetére
Azok a "pro"-k szerintem mi voltunk (Francia91, RG4L, Donmackó, és Én), a "keménymag", meg néha csatlakoztak hozzánk ezek-azok. Akkoriban jobban összejött a társaság, mostanság nekem sem nagyon van időm játszani, ha meg van, azt a Witcher3-al töltöm.
Nem is baj néha szüneteltetni ezt a szemetet, mert legutóbb is úgy hagyatam abba, hogy madjnem a laptop látta kárát.pc360
Köszi a javítást a "pro"-t illetően. Így találóbb -
pc360
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged