- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bertiee
senior tag
válasz
Sidorovich #13301 üzenetére
Próbálj más BR-t, tegnap ma például mentem pár reál kört a 7.0 P-80-al, egyszer dobott 7.7-be, de ott is csak 1-2 db. 7.7-es enemy gép volt, a java 7.0-ás. A csaták nagy része max 7.3 volt,de mindig adott mellém proposokat is (6.7 spit és P51-H), az enemy Aradó, Me 262, Horten, néha F84, F89, MIG-9 (7.3)
-
frame>24
addikt
válasz
Sidorovich #13303 üzenetére
Óh, ez a kétoldalon lévő team roster egy mod, vagy be lehet valahogy állítani ingame? - még sehol nem láttam, streamereknél se, szal érdekelne!
-
Francia91
veterán
válasz
Sidorovich #13303 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
Sidorovich #13301 üzenetére
Szerintem megnézi a PH fórumot és direkt az itteni tagokat szivatja
-
Francia91
veterán
válasz
Sidorovich #13193 üzenetére
Pár éve már semmi értelme a bombázóknak, olyan csodálatosan nerfelték őket, hogy szinte használhatatlanok
3-4 évvel ezelőtt kifejezetten jó volt B-17-essel, B-25-össel és társaival bombázózni Reálban, főleg Squad-ban. A lövészek értek valamit, aránylag jól megtudtuk védeni magunkat velük. Aztán szépen kapták a nerfet, egy kósza szellő is szétszedte a B-1-7-eseket, a lövészek haltak meg az ellenséges gép legelső töltényétől, kvázi semmire sem mentél velük... Mondom úgy, hogy fullos + Expertesek a lövészeim, és a nerf előtt maguktól is kigyújtották az ellenséges gépet.
Néha most is benézek 1-2 meccsbe bombázóval, de ugyanaz a szar helyzet van, ami 1-2 éve zajlik:
- a lövészeid halnak meg a legelső találattól, innentől esélyed sincs védekezni....
- egy kósza lövedék leviszi a szárnyadat, kettészakítja a gépedet...B-29-essel sem éri már meg játszani, 52 ezres javítással... Ha japánok ellen ad be, akkor az R2Y2-essel egy magasságban indulsz, a bespawnolás után 30 másodperccel jön veled szembe és egy laza sorozattal leszed.... 30 másodperc repkedéssel vesztettél 52 ezer Liont, és semmit sem csináltál, csak bespawnoltál.... Fasza az egyensúly....
A-20G-vel régen arattam, főleg a lövészekkel, pár régebbi fórumtag innen tanúsítja, repültünk együtt sokat, mostanra az is olyan nerfet kapott, hogy ingyen kill vagyok minden gépnek.... -
KROK640
nagyúr
válasz
Legalább 1+ éve erről tépem a számat, hogy a német bomberek kivételével kb egyikkel sem éri meg foglalkozni. Ezért nincs nekem bomber ágam 1+ éve orosznál, az angolt is kivontam, olaszba nem is mentem rájuk...
DE : az amerikai bombereket énb is elkedztem kihúzni, kb azt tapasztalva amit te mondtál. Az pl full nevetséges mikor a FLYING FORTRESS egy rövidke sorozattól darabokra hullik, mikor híresen jó volt abban, hogy ronggyá lőve is hazatért. A gnerek száma meg majdnem mindegy, mert még egy 70 körüli amúgy képzetzt személyzettel is, az amcsi bomberekkel hébe-hóba szedek le 1-1 támadót, pedig ilyenkor már azt várnám h a támadó gépek 2/3-át lelőjjék a fiúk...SŐT! Most húzom franciáknál a Privateert (ami ugye tulajkdonképp az amerikai Privater, ami tulajdonképpen egy B24 Liberator) és elképesztő dolgokat tapasztalatok :
Jó, ok, nincs kihúzva, és nem is mostanában lesz, ahogy elnézem, de :
hatalmas nagy négy motoros gép, ami kb olyan sebességgel fordul mint egy hajó.de nézzünk nyers adatokat :
PB4Y2 :
Emelkedés : 1,5m/s (-1 m)
fordulási idő 41mp
maximális sebesség : 330km/h
bombateher (jelenleg) 480kg, telejsen kifejlődve 1,4T körül lesz
BR : 5.7DO217E2
Emelkedés : 10,5m/s (-5 m)
fordulási idő 29mp
maximális sebesség : 500km/h
bombateher (legkissebb) 800kg, telejsen kifejlődve 2,4T
BR : 4.7Szóval ha ezt nézzük (meg amúgy a tényleges hasznosságot is) nyugodtan mehetne a PB4Y2 úhgy 3.3 - 3.7-be, de vele együtt szerintem a B17-esekelkből az E széria is (a késeiről nem tudok nyilatkozni, kihagytam) a B24 Liberator szintén ...
A legrosszabb ezekkel az amcsi nagy bomberekkel, pl most nekem a PB4Y2-vel., hogy egy ilyen gépet ami 330-at megy és 480kg bombát dob ki, simán feldob 6.3-ba akár 6.7-be is, ahol már tele van F84-essel, ami ugyebár egy alul BRezett jet, és akkor sok szerencsét ellene! Nem véletlen, hogy a meccsek kb 2/3-ába egy kört sem tudok kidobni, mert akár emelkedek, akár zuhanok a célpontra mint a hülye, hamarabb lelőnek, minthogy odaérjek!BTW, az egész amerikai fa BRezése el van szúrva, legalább is arcadeban, 1-1 speciális kivételtől eltekintve azt vettem észre, hogy a vadászokat 0.3-0.7BRel feljebb kellene tolni a bombereket meg 1.0-2.0 BR-el lejjebb tolni.
-
Tactical
tag
válasz
-
csongi
veterán
válasz
Ez a lényege. Az enemynek kell a kill.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Sidorovich #13117 üzenetére
Igen. Rendszeresen szenvedek ettől
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
persze, cuisine royaleben is simán berak a ~5000. ladderemhez top250-es k/d tagokat.
-
Francia91
veterán
válasz
Gaijin részéről minden lehet, a WT-ben már ne lepődj meg semmin
Amikor a Tiger II-esek hidegháborús szarok ellen mennek, még csodákat vársz? -
pc360
addikt
válasz
Sidorovich #12684 üzenetére
Igen, ha látod, hogy 50%-on vannak a repcsik árai, na, pont akkor van a leárazás egész pontosan.
-
pc360
addikt
válasz
Sidorovich #12612 üzenetére
Az úgy parasztság, de szerintem visszadják.
-
pc360
addikt
válasz
Sidorovich #12610 üzenetére
Miért, tényleg volt meghívottad, aki felvitte a gépeit tier 3-ra? Tudtommal akkor jár gold, de akkor is csak 500.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest