- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
Ők bizonyítsák be, hogy szar volt.... az igaz, hogy az összetétel más volt a háború vége fele azonban más eljárási technikáknak köszönhetően nem volt rosszabb minőségű
szimplán rossz darabok előfordultak ugyan úgy ahogy amcsiknál és szovjeteknél is..Amúgy meg
The rolled homogeneous nickel-steel plate, electro-welded interlocking-plate construction armor had a Brinell hardness index of around 255-280 (the best homogeneous armor hardness level for the corresponding thickness level of the Tiger's armor, by WW II standards), and rigorous quality control procedures ensured that it stayed that way. About this issue, and according to Thomas L. Jentz, "there is no proof that substandard german armour plate was used during the last years of the war. All original documents confirm compliance with standard specifications throughout the war" (JENTZ, Thomas L. Germany's TIGER Tanks, VK45.02 to Tiger II: Design, Production & Modifications).Jentz & Doyle forrásai a legmegbízhatóbbak.. nyugodtan lehet velük vitatkozni, de akkor mutassanak bizonyítékot. a szovjet teszteket meg felejtsük el mert a hammer vagy mi a fene technikát alkalmazták ami annyit jelentett, hogy kb 57 v 76mm-től kezdve lőtték mint a fene aztán a végén jött a 100 és 122mm-es.. és volt pofájuk embereknek fórumon olyanokat írni, hogy 2500m-ről át lehet lőni a tornyát ráadásul úgy, hogy kb szétszakítja.. ok.. vagy 25-30 lövés után aztán ezt meg lehet állapítani.. ezért is nem fogadják el ezeket a teszteket.
-
Malibutomi
nagyúr
Hat igen. Plusz vagy ovatosan megyek, olyankor van hogy nem is latok ellenfelet a meccs vegeig, vagy rogton kiszed valaki akinek 3000goldnyi bokor takarja a tankjat.
(#4028) CHaooSS
Mondjuk AB is olyan amilyen, ott meg nem lehet flankelni mert mindenki lat mindenkit, plusz 2 km-rol kilonek a kulcslyukon at. -
PAtr0n
addikt
Kíváncsi leszek én arra, hogy mennyiben változik majd a spot rendszer. Meg hogy melyik módban pontosan hogyan is fog ez kinézni. Azért, a leírás szerint egy képzetlen crew is képes lesz 500-750m-re ellátni. És ahogy fejlődnek, ettől csak tovább. Ezt ugyanúgy mint a WoT-ban, befolyásolni fogja, hogy az enemy milyen camot használ, áll e éppen, és van e előtte bokor. Ja és ott van még a bino is, amit ugye elvileg a commander használ. Ghost tankok most is vannak,szóval nem lesz itt nagy meglepi szerintem.
Messzemenő következtetéseket egyenlőre nem lehet levonni, kíváncsian várom az 1.53-mat. -
-
PAtr0n
addikt
Háttt... Olyan szépen lett pattintva a srác, mint a PzGr a hellcat papírvékony testéről. 10% random pattanás 60 fokos dőlésszög felett, az 10% random és kész. Meg lett mondva.
Tehát, ha meglövöm a Suzukit Stiftet szemből motorháztetőn a Pantherrel, 60 fok felett lesz a lövedék becsapódási szöge, tehát a 0.3mm-es lemezről 10% hogy lepattan. Ez így normális. -
Máté94
addikt
-
woryz
senior tag
Tehát akkor most hogy van a fejlesztés?
Be van pipálva az autopurchase, erre manuálisan veszegetem meg a felszerelést. Azt hogy mikor melyik mennyire van fejlesztve (modification) az számomra össze-visszának tűník (valszeg mert nem szoktam még meg.). Ráadásul megnyomtam a repülőt a multkor, és le is zuhantam mindjárt (meglepődtem, hogy átváltottam repcsire
). A tüzérséget még nem mertem kipróbálnia.
-
-
törölt tag
Nem annyira szívnak a németek mind régen.
I es szitnen meg reserve nél a kis kaliber hátrányt jelent, de II-re ezt kinövik, III szinten meg igen jó gépeik vannak.
Tigris, panther, nagy pz4 elbánik a t34, IS kombóval.Feljebb vannak kellemetlen helyzetek, de nem mondanám szopóágnak.
Máshogy kell őket használni, és semmi baj nincs velük. -
PAtr0n
addikt
Ez is valami... Túl sok mindent szeretnének beletenni a játékba ill. javítani/fejleszteni az 1.49-re, kíváncsi leszek.
donmackó:
Az a mozsár az igen! Az kell a népnek. Remélem a reload time-ja lesz vagy 2 perc.gradient99:
Megéri e játszani? Próbálgasd, átlépni úgyse tudod, ez nem WoT, ha nagyon nem jön be úgyse veszed elő többet. Én eddig csak ellenfélnek kaptam M6-ot, Pz IV-eket szépen lövögeti, de könnyű belőni a két oldalán, ott ahol megtörik a páncél, mögötte az ammo, meg a fuel, ezeket általában robbantgatom. -
PAtr0n
addikt
No, visszakanyarodtunk...
Melyik BR-ről/Tier-ről van szó?
Amúgy meg tudd be annak, hogy a ruszkik, meg amcsik szívesebben alkalmaztak lekerekített/gömbölyített/döntött páncélt, ami minden elfogultság nélkül, elég hatékony tud lenni. Nézd meg a Pz szériát. 90 fokban összeheftölt páncél. Nem volt túl eszes dolog, bár az biztos, hogy ezzel mindent megtettek a beltér maximális kihasználhatóságát illetően! -
PAtr0n
addikt
Ezt alátámasztom. Egyszerűen laptopon olyan vak meg béna vagyok, tiszta felüdülés otthon átülni a 22"-os Dell elé. nem csak a felbontás számít, hanem a színek is, vannak olyan pályák, ahol nagyon jól használható a camo, és ha az enemy-nek mondjuk pont olyan szűnű a tankja, laposon szinte tuti nem veszem észre, még bino-val is nehezen.
-
sith7
félisten
értem
v!ct0y
Aaaz igen ... akkor jó sok tankja van itt az embereknek
Más:
Kiírja csata elején, hogy respawn 3, 2 tankom van, van amikor 3x tudok respawnolni, de van, amikor csak 2x
Meg mi az, hogy 5000 recruit crew ?Most, hogy meglett az F jelű pz III, automatikusan azt adja be , hogy azzal menjek tovább, a többi korábbi hova lett ?
szerk.: fel - le nyíl
hogyan, minden tankot ?
Ha csak heavy - t tolok, akkor is ki kell húznom a light - ot, med - et, td - t ?
-
PAtr0n
addikt
Pattogtak 50m-ről? Okés hogy 90mm-es a front az ISU-122-őn, de egy panther azért penetrál 160mm körül, még ha be is vagy forgatva akkor is kicsi az esélyed ekkora távról, hogy ne szedd be a lövést. Megint valami orosz buffot érzek a levegőben. De ez nem ellened irányul nyugi, te csak tetted a dolgod ahogy kell
-
PAtr0n
addikt
A WoT az WoT, ez meg WT. Egy betű különbség, de ég és föld a 2 játék. Ebben is vannak bicskanyitogató dolgok, de mégse vagyok olyan idegbeteg tőle mint a másiktól. Az USA gépek többet kérnek a bugos német lőszerből. Meg van ennek is az oka.
De 5 tankot átlövő M103 lőszer az kell. Erre van igény.
-
PAtr0n
addikt
Igeeeeen! Ezaaaaz! Hihetetlen, hogy meghallgattatak szavaink a fórumon!
És a legdurvább, hogy jövő héten már elvileg be is vezetik.
Végre valami amiért megérte sírni náluk! Épp ezt ecseteltem nekik, hogy túl sok erőforrásba nem kerülne betenni az Ultimate SB-t, mint választható durvább SB módot.
De ezen felül lesz itt "rendes" Nemzetek csatája is a repcsiknél, és változások RB fronton is a járműveknél.
Végre jó irányba indulnak, legalábbis most így tűnik. Ha folytatják eme jó tulajdonságukat, hogy bizonyos kérdésekben igenis hallgatnak a játékosokra (még akkor is, ha az egész játékosbázishoz képest elenyésző is a rinyálók száma), akkor én maradok a fizetős játékosuk. -
PAtr0n
addikt
De jó, hogy szótá', nem is vettem észtre, hogy új eventek vannak, tegnap nem játszottam. Mondjuk ebben most az a legszebb hogy legerősebb amit bevihetek az a Tigris H1, a többi nagy vasam még csak fejlesztés alatt, vagy elég harmatosan van még felszerelve.
Sajnos vannak olyan pályák, ahol egyértelműen jobbak a németek esélyei ha campelnek, ilyen pl. Poland is. De azért annak örülök, hogy most az IS3/4 kombó nincs betéve, szerencsére még csak videón találkoztam velük, de annyi elég is volt belőlük. T-32-őt hol látsz? Van olyan a tech tree-n? -
PAtr0n
addikt
Értem. És mi értelme van, hogyha megvan az összes dög? Miért kell utána lerakni a game-t? Ez nem egy végigvihető játék, de gondolom ezt nem kell ecsetelni.
Na mind1, én ezt sose fogom megérteni ezt a "legyen minél több cuccom, aztán ha megvan mind szarok rá" dolgot, de ti biztos tudjátok. -
PAtr0n
addikt
Érdekes ez a "mire szánok időt" dolog, úgy írod, hogy nem szüttyögsz T3-ban, mintha ott nyűg lett volna jáccani, és abban a kis idődben sem szánsz rá erőt, cél a minél nagyobb Tier. Ne értsd félre, megértelek, csak fura ez a hozzáállás. Engem is hajt az, hogy legyen meg a többi jármű, mehessek a nagyobb dögökkel is csatába, de az élményfaktor nem nő a Tierekkel párhuzamosan, sőt, egyre drágább minden, 1-1 vesztes csata akár komoly mínuszokat is tartogathat. Számomra akkor élmény a játék ha közben nem azon izgulok, hogy 1-1 elbénázott csata után csak csökken a pénzem. Mert szignifikánsan nem is nő, hiába vagy sikeres a magasabb tierekben, nem fogsz 1-1 király csata után 2-3 vagy több akár 500k liont nyerni.
Szóval ha neked nem okoz örömet a T3 vagy akár a kisebbek sem már, akkor nem igazán tudod élvezni a játékot, és inkább a gépek összefarmolása vezérel, az hoz lázba. Nincs ezzel baj, de szerintem pont az a jó ebben a játékban, hogy minden szinten élvezet vele játszani, és jó néha visszatérni kisebb Tierekbe is.
Szóval no offense, csak ez jött le commentedből, de lehet más az igazság, akkor elnézést kérek! -
PAtr0n
addikt
Valószínű, múltkor az M3 Lee nagyon jól tudta ezt, 2-300méterről gajra rakta a csövemet a spawn pontjuknál, mi meg az onnan nem messze lévő cap-et foglaltuk. Már jött is felém a gennyláda, miután kiszúrta a löveg krekket,de szerencsére kiszedték. Pedig örült volna a fejének, hogy Lee-vel kikap egy Tigrist.
D.Orion:
Én egyik Shermann-t se tartom sokra, valahogy túl sok sebzést bírnak el. Míg egy orosz vackot 1-2 lövésből hatástalanítok, aztán kivégzem a többiből, az M4-ek csak nyelik a töltényt. Persze, van olyan szerencse is hogy pukkantom őket, de az oroszokat szinte mindig.csaabz:
A WoT még ilyen "kiforrottan" is viccmunnergep:
Érdekes, de tankozni, én is csak most kezdtem 1-2 hónapja, pedig a GF closed beta-t én is nyomtam. Lehet jobb is, hogy nem kezdtük el rögtön, voltak benne durva hibák, és még most is akadnak bőven. -
PAtr0n
addikt
Igen, nagy átlagban a csapattal van baj, berohamoznak a városba, holott ott az amcsi tankok jobbak, meg az orosz mid-ek. Polland pedig rohadt jó map, rádadásul ott nagy átlagban a németeknek szarabb, később érnek a városba, ott a dombot kell hamar bevenni. Ha megvan a domb, onnan elég ütős flanket lehet nyomni rájuk, persze ezzel egyidőben a túloldalról jó ha tartja pár német a hozzájuk közelebb eső peremét a városnak.
Szóval csak ész kéne sokszor, nem az "én vagyok a német atyaúristen" rusholás. -
BoB
veterán
Mondjuk visszanézve IS-2-vel az elmúlt 10 csatát, 10-ből 8 nyertes volt.
Amúgy nem értem amikor egy pont van csak amit foglalni kell, miért nem akar senki sem foglalni. Legutóbbi csata. Én rohanok oda, én csapatomból más senki. Elfoglalom. Ellenféltől szintén senki sem jött, és szép lassan letelt a pont és nyertünk. Ennyire debil emberek vannak?
-
-
Nézzük a meccs szemponjából. Ha több tankot viszel, több lehetőséged is van.
Ha beraksz 5 tankot akkor a pályának megfelelőt ki tudod választani, pl Polland pályán nem szívesen mennék be tigrissel a városba hogy 100m-en belül szétlőjenek. Így meg kénytelen vagy menni azzal az eggyel ami van. -
RG4L
őstag
Nincsenek olyanok, de a youtuberek (entak, phly, baron, blablabla) csak fogják a több mint 200.000 goldjukat és feloldjákat az összes tankot és az összes fejlesztést hozzájuk.
Mivel én többet repülök, mint tankozok, lassan haladok csak az amcsi tankok feloldásával, jelenleg már csak egy tank hiányzik Tier 2-ből.
-
-
RG4L
őstag
Öhm, most azoknak van CBT, akik vettek csomagot, a többieknek pedig vagy meg kell szerezni mind a 12 megszerezhető csillagot (special achievment) vagy pedig fórumon pályázni. Ez azt jelenti, hogy még kb. 10-11 nap, mire több ember is jogot kap a bétához, addig csak Tier I-et lehet tesztelni.
Egyébként Tier 2-ben jár jelenleg fórumon a CBT topik vélemények és hibajelentések terén, én is ott tartok még csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest