- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Micsurin #5971 üzenetére
Nem, naponta ad kvízt. Alatta ott a tegnapi is.
Gamescom Quiz 2017 Tuesday 150% RP booster for 2 battles
Gamescom Quiz 2017 Wednesday 200% RP booster for 1 battle
Gamescom Quiz 2017 Thursday 100% RP booster for 3 battles
“War Thunder Mastermind” title for any completed quiz. -
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Micsurin #5788 üzenetére
Azok. Fals ertek eg be az emberbe a jatekok miatt. Akezdo kis kukac tankok WT-ben is baromi nagyok eloben...azok a kis fosok amikkel szaguldozunk Tier I-ben.
Itt van par kep Elefant/Ferdinand viszonylatban:
En is 180 magas vagyok viszonyitaskepp
Miutan most eloben tapogattam Tigris I-II-t el tudom kepzelni hogy erezhettek magukat a szovetseges katonak mikor talalkoztak veluk. Plane a Jagtigerrel.
Na talan ez a kep valamennyire visszaadja az aranyokat:
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #2442 üzenetére
Pukkan a KV1 is ha úgy gondolja a játék, hogy robbannia kell. Vizes rekesz elvileg a Sherman-okban is volt.
Jozdavab:
Van hogy befeketül az ammo, de mégse robban. Amúgy az ammo rack dolgon az utóbbi időkben sokat változtattak a fejlesztők. Régebben az ammo találat egyenlő volt a pukkanással. Aztán bevezették, hogy APCBC és ahhoz hasonló lőszereknél nagyon kis eséllyel fog robbanni. HE-nél egyértelműen meghagyták az instant bummot. HEAT-nél meg az volt a baj, hogy nem igazán sebzett elsőre akkorát az ammo-ban, mint kellett volna. Aztán jött a sírás, enyhítettek a dolgon, most már megint szép számmal lehet pukkangatni az ellent alap lőszerrel is, de nem annyira mint régebben.
A lényeg lényege: ha van az adott slotban ammo, és feketére lövöd, még egyáltalán nem biztos hogy robbanni is fog. -
törölt tag
válasz
Micsurin #2420 üzenetére
A gtx 660 még a 750ti- nél is jobb, nemhogy a 750 nél.
Alaplappal semmi gond, proci is kihajtja a 750est, egyszerűen ennyit bír a kártya.
Repülőket persze még bírja movie-n, de tankoknál a sok objektum már sem a vga-nak, sem az 1gb- vram nak nem kedvez így éppen hogy a határ a maxolás tankozás közben.Inkább egy picit lejjebb is vettem, hogy ne nagyon legyek 30 alatt
*maxolás: Nem "high" beállítás, hanem minden 100%on
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #1648 üzenetére
Amúgy ezeken a kukucska nyílásokon már elgondolkoztam én is. Miért is ne lehetne pont ott belőni a tankot akár 1000+ méterről, legyen az Tiger vagy bármi. Teszt pályán pont múltkor szórakoztam Pz II. C-vel, T-34-est lövöldöztem kukucskákon, persze csak közvetlen közelről, hogy milyen sérüléseket szenved. Volt ott coated optics damaged, meg crew damage is bizonyos esetekben, sőt, az ágyú töltőrész is sérült.
Majd erre még jobban ráállok, mert érdekel, mivel mit lehet nyílásokon át szadizni. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #1651 üzenetére
Akkor téged biztos nem lőttek még oldalba vagy nem tettek harcképtelenné egy lövésből, vagy nem égették fel a tankodat úgy, hogy még nem volt kifejlesztve a tűzoltókészülék vagy hogy nem tudtad javítani a tankod.
Meg amúgy is pont arról híres a GF SB, hogy olyan húdenagy távolságok vannak.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #1645 üzenetére
Akkor gondolkodj el a "realistic" szó jelentésén. Ha minden T-34-esnek és Shermannak is csak 1 spawnja lenne, az döntőben változtatná a játékstílust. Nem úgy mennének az oroszok és az amcsik ezekkel a tankokkal, hogy hát na, mondjuk első körömben yolo, mert ott a második. Na meg úgy mondod, mintha a 85-ös T-34 nem tudná egyhitelni a Tigrist.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Micsurin #1645 üzenetére
Azt kicsit furcsállnám, ha az M4A1 1000 méterről átlőné a tigrist, ha igy is volt, akkor az nem balansz hiba, hanem bug.
Nekem legalábbis sosem sikerül 2-300 méterről sem sebeznem a 75mm-el tigrist, egy megváltás a 76mm a shermanoknál, a 75-ös lófaszra sem jó.
Bár azt nem írtad hol lőtt át
-
D.Orion
veterán
válasz
Micsurin #1634 üzenetére
Egyetértek én is azzal, hogy a mediumnak is csak egy élete legyen SB-ben. Teljesen felborítja az erőegyensúlyt. Aki tud játszani annak elég egy élet is. De egyébként ruszkik sokszor azért kapnak ki KV-1 szinten, mert ott ellenük minden németnek két élete van.
Persze ettől a szovjet még op.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #1634 üzenetére
Szerinted a valóságban akik T-34-essel szolgáltak, miután teszem azt kilőtték a tankjukat, kaptak egy vadonatújat fullra töltve, a legénység tagjait pedig gyorsan összevarrták és infúzióra kötötték miután felélesztették őket.
Persze, ennyi erővel repülőknél RB-ben a heavy fighterek és bombázók spawnoljanak 2-szer, nem?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #1624 üzenetére
No majd ha eljutok odáig, nyilatkozok. De nem félek én attól, hogy nem lehet egy Jumbot belőni Tigrissel. Ha messze van (500m +), válaszd inkább a HEAT lőszert, azzal többre mész. Közelről meg mehet az APCBC.
Tegnap próbáltam a sim módot először, iszonyatosan bejön, Poland pályán voltam hasonló kört mentem mint te. 6 kill Pz IV F1-el, AI tankot viszont nem lőttem, azokat előttem kiszedegették.
Aztán gondoltam egyet, bementem Sd Kfz-vel, mondom hátha látok repülőt is. De azon felül, hogy csak simogattam a T-34-eket vele, nem sokra mentem.
De azért látszik a játékon, hogy már visszavették az orosz tankok arcát, csak az a baj, hogy most az Amcsi vasak arcosak.MasterDeeJay:
No arra is kíváncsi vagyok, minél nehezebb a játék annál jobban élvezem. Mármint úgy értem, minél kevesebb a segítség, annál jobb. A WoT-ban sose éreztem ilyet, ezt viszont rendesen király játszani.
(Ma reggel bementem WoT-ba bohóckodni picit... vicc az egész. Az MM úgy ahogy van az, meg a HP és Spot rendszer kikészít.) -
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #1615 üzenetére
Az a helyzet, hogy most hogy kicsit többet játszottam, és eljutottam a Pz.III J1-is, ill. a Pz. IV F1-ig, azokkal már adok a Sörmenek szájának rendesen. Ha megnézed a legcsicskább sörmenn (M4A1), 3.3 BR-el rendelkezik, míg a két Pz a soraim elején 2.3 ( F1) és 3.7-el (J1). Simán összeteheti ezeket egy meccsbe (Arcadeban, ha az eredő BR úgy jön ki), de ha tényleg fair meccset akarunk akkor a J1-et összetesszük az M4-el ami a második kifejleszthető Sörmenn (BR 3.7).
Páncélzat és effektív páncélvastagság alapján a Sörmenn jóval keményebb dió, főleg nagyobb távolságokból. Emellett realtíve gyors is, és szépen is sebez. De ha ügyes vagy, be lehet őket szépen takarni.
Hogy mondjak egy jó példát, Marder III-mal (BR 2.7) 700 méterekről adom neki a critical hiteket. Sőt, nem egyet gyújtottam már ki Pz-vel, vagy ammo rackeltem meg. A lényeg, hogy ne legyen szemben veled.
De a M3 lee sem, mert az se könnyű szemből bántalmazni. A német tankok nagy hátránya a gyakori 90 fokos páncélszögek, ezért is könnyű őket abálni. De ha teheted és jó célzó vagy, mindig próbáld először a torony forgató mechanikát megcélozni, mert ezzel gyorsan harcképtelenné teszed a tankot, és jó esetben a gunnert és/vagy loadert is. Nagyon sokszor így volt szerencsém, mert ha ezzel végzel utána jöhet a többi része (motor/tank, és minél hamarabb a commander, vagy ammo).Szóval egyáltalán nem szarok a németek, kicsit csiki-csukizni kell velük, meg flankelni minél hamarabb. Szerintem velük lehet a leg-taktikusabb meccseket lehozni.
Chris78:
Neked is ugyanezeket tudom javasolni. Az tény hogy jelenleg az amcsi tankok DM-je igen komikus (kicsit többet lövést bírnak mint a többi náció). Remélhetőleg lesznek még reszelve. -
conqver
aktív tag
-
-
D.Orion
veterán
-
olcsii
aktív tag
válasz
Micsurin #1557 üzenetére
minél jobb minél hosszabb a csöved
mert annál kisebb ívben repül a lövedék. És így könnyebb messzi lőni.
nekem van 2 pantherem is , de nem mondanám őket olyan jónak. csövét nagyon sokszor ellövikhuu tavaly nagyon durva volt vele játszani, egyet nem tudtam lőni a tankkal, mert akár hányszor eltaláltak elment a csövem
volt hogy 5x javítottam egy csatában
-
D.Orion
veterán
válasz
Micsurin #1307 üzenetére
Bocs, de ezt én is elszoktam játszani. Egyszerűen hatalmas taktikai előny. Meg lehet vele menteni csapattársat, 2-3 ellenség közé be lehet rontani és az egyiket anélkül kivonni a forgalomból, hogy tüzelj. Így azonnal lőhető a második célpont. Elfogadott taktika szerintem. Engem is lőttek már ki így, nem vagyok rájuk mérges, mert én is csinálom.
-
PAtr0n
addikt
-
válasz
Micsurin #1034 üzenetére
Én csak légvédelmiekkel megyek a tankok közül. Furának fog hatni de teljesen normális ami történt. Egyből is szét tud, meg több tárból is.
Nem a páncélt lövi át 1000m-ről!
Aki tud vele játszani annak élvezetes lehet tanokat ölni ilyen darálókkal, taktika annyi hogy lukakon kell belőni (vezetőoldali nyílás) vagy ha már az ellenfél észrevett amit el kell kerülni akkor a csövét kell vagy fix tornyúaknál a lánctalpat. Igazi szopatógép ha valaki tud vele menni, valahol megvan egy visszajátszás amikor egy szegény SU122-őt kerülgettem wirblewindel és soroztam több tárból a játék meg csak adta be a hit-eket, végül az ellenfél unta meg mivel nem tudott mozdulni.KV2-t is öltem már vele. Lőni kell folyamatosan, meg kerülni a lövéseket.
37mm autocannonon ellen a nehéz tankok jók, na azokat már nehéz kinyírni. 20mm-esekel a könnyű tankok darálhatók a közepesek csak taktikázva.
Eddigi tapasztalataim:Flakpanzer 1x20mm: saját tierjében tankok ellen közepes, de egy lövés és kanyec, nagy tierekben repülők ellen inkább.
Hercuels és beauwolf medálokat szépen gyűjti. Tankok ellen csak idegesíteni jó.Sdkfz 37mm: Tankok ellen jó, csak nyomni kell a gombot és húzkodni több ponton. Saját tierjében igen jó tankok ellenn, nagyobb tierekben is simán használható nehéz tankok neccesek. Kissebb repülők 1-2 hit, de lassú tűzerő miatt nem szeretem.
Tanok elleni taktika hogy nem szabad megállni ha észrevettek, lehet vele aránylag pontosan menet közben lőni. Folyamatosan lehet vele lőni.Wirblewind 4x20mm: Örök kedvenc, lövés gombot nem kell elengedni sosem. Páncélja egész jó ha nem a tornyot lövik, Pz4 alapú aránylag jól bírja a lövést. Tankok ellen gyengébb mint az sdkfz, repülők ellen a legjobb eddig. Lőszer nem szokott kifogyni. (3200) Újratöltés lehetne gyorsabb.
Ostwind: 1x37mm: Tankok ellen is jó, de nehéz tank necces. Repülők ellen közepes. Lőszere nekem mindig kifogy és akkor már csak repülőzni tudok vele.
(320) Folyamatosan lehet vele lőni.
Nehéz tankokat csak úgy tudok megölni hogy lassan szedem szét őket, tehát cső, lánctalp, motor és szép lassan kiégnek. Persze ez hosszú folyamat, egyik ilyen darálóval sem lehet bemenni a tömegbe, távol kell maradni a nagy csatáktól!
Kicsit olyan ez mint a tankelhárító puskák, azok is kis kaliberűek mégis lehet velük kárt tenni tankba. Na most ez ugyan az csak nagyobb kaliber és autómata. Így már összejön a képlet.
-
bandiras2
senior tag
válasz
Micsurin #869 üzenetére
t34 41/42, 2 stemélyes toronnyal, 75 mm ágyúval nem volt veszélyes a tigrisre, legfeljebb ha a túlélő horda körbevette a tigert, és segbelőtte. A t34/85 a 85mm nagy sebességű löveggel 500 méterről képes volt átverni a tiger frontját kis szerencsével. Persze a tigernek még így is 1000 méteren felül volt oneshot kill a t34. A rekord TigerII -vel volt 3500 méterről luckyshoot. forrást ne kérj, én csak így hallottam, lehet nem így volt.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Micsurin #869 üzenetére
Realistic kb. ugyanaz mint a arcade csak szines célkereszt nélkül nekem úgy tünik.
Tigrisnek amúgy párszáz méter felett van elönye, pontosan most nem tudom mert telón vagyok, de nézd meg honnan tudja a t34-85 átütni. Szerintem 500 méterröl már igen.Nekem a T-44-el van bajom, szemböl szinte soha nem tudom kilöni. Ellenben ha én is abban ülök engem kilönek elsöre. Valaki tudja hová kell azon célozni?
-
Borote
addikt
válasz
Micsurin #625 üzenetére
Még hogy nem jó az F2
Nekem jobban tetszik, mint a T34-1942, 1 az 1-ben StuG3 F, csak toronnyal (és alacsonyabb BR-rel o.O ). Brutális pusztításra képes ez a 75-ös löveg, már a StuG-on is tetszett. Annyi a titka, hogy Te lőj elsőként, akkor nem lesz gond
És a legszebb, hogy alaplőszer is elég bele.
Az más kérdés, hogy ha az oldalán lövöd meg, akkor vagy gyullad, vagy robban, ha a torony oldalán lévő nyílást lövöd meg, akkor szintén robban, de hát a tankok már csak ilyenek
Viszont ennek a KV2-nek mi értelme van... Oroszokkal ki szerettem volna próbálni, de a horribilis töltési idő eléggé eltántorító, a tornya meg egy akkora ormótlan céltábla, hogy rossz nézni. Egy lövés az oldalába, és már pukkan is... Ha majd folytatom a ruszki vonalat, az IS-re leszek majd kíváncsi.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Micsurin #625 üzenetére
Gagyi medium tankot már hogyne lőné ki a kv1 (vagy bármi más). T34 dettó ugyanez a másik oldalon.
Ahogy nézem most mindkét oldal hasonló, annyi kivétellel, hogy a németeknél vannak izmos TD-k. (dög front páncéllal)
Nem kell it egyből OP-t kiáltani. Én mindkét nemzettel játszom. A medek papírból vannak. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #545 üzenetére
Tudtommal igen. Viszont én kétszer is meggondolnám azt a pakkot, több okból is. Ha felmész a WT hivatalos oldalra, pont ma tették ki az advanced packok új árait. Minden vagy drágább lett, vagy ha maradt az ára, akkor kevesebbet nyújt. Ha jól gondolom, bár nem néztem még meg, az orosz rubelben értett árak maradtak, tehát abban vásárolj.
Valamint, a P-51-es kb. repülhetetlen állapotban van, olyan könnyen törik a szárnya, hogy el se hinnéd, valamint ha mégis kibír egy relatíve nagy sebességű fordulót magasan, akkor meg úgy billeg, hogy én még olyat nem láttam.
Kb. kedvenc vadászgépem lenne, ha a fentebb írt probléma nem állna fenn. Azt olvastam róla redditen, hogy elvileg az instructor bánik rosszul vele.
szerk: az repülőkkel kapcsolatos kérdéssel majd legközelebb a sima topikba írj, lassan kezd vegyülni az egész. ott is válaszolok
-
nemeth989
senior tag
válasz
Micsurin #533 üzenetére
Tegnap lett meg az f2, eddig 10 csatából 9-et nyertem, azt az egyet is azért buktam, mert 5-en voltunk, a csapatom meghalt, az ellen utolsója befoglalt a bázist, kilőttem, de már elfogyott a ticketünk. Eddig 47 földi egységet lőttem ki, RB-t mentem csak. Nagyon komoly vas.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Micsurin #434 üzenetére
A t34 eket a vezetői nyilásnál kell lőni. panzer III be lehet lőni alap lőszerrel. de apcrrel picit könnyebb.
amugy a panzer 3 L a játék legjobb tankja!mind ezt ugy mondom hogy a többivel még nem mentem
nem tudom hogy wotoztál e már? mert itt ugyan ugy a gyenge pontokat kell lőni.ha lehetséges. ha távol van a t34 feles leges lőni. esetleg ha teljesen oldalt van neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- Mercedes topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest