- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Drenadar #5428 üzenetére
WirbelWind és OstWind pl azt is kiszedi könnyedén
Én arra írtam, hogy az 5.0-ás szovjet Shermant biztosan feldobálja az 5.7-es Tiger H1-esig, az ellen pedig már szopás van
A 3.x-es T-34-esedet nem dobálja ilyen erős tank ellen. Bele kell számolni azt is, hogy +1.0-val simán fentebb dobálhat, ezt figyelembe kell venni. Ha ott is elég az adott tank átütése, akkor érdemes megvenni, ha ott már nem boldogul (1.0-val magasabb BR-ben), akkor hiába a prémium státusz, szenvedés lesz -
sith7
félisten
-
Francia91
veterán
válasz
Drenadar #5200 üzenetére
Nem lenne bonyolult, de a sok Vérpistike a fostalicskájával így tud érvényesülni csak, hogy bemennek 3-4 Heavy Tank-kal, majd ott szedik a killeket... Konkrétan ezzel van tele a f@szom már, minden meccsen kikapom az ilyen ellenséget. Nem elég, hogy övéké mindhárom, vagy az az egy pont, amit foglalni kell, még be kell jönni spawncamperkedni a csicskáknak
A többi véleményemet inkább nem írom le...
Abszurd az is, hogy én a 6.3-as tankajimmal 7.3-ban szopok de rendesen... És 10 meccsből 9x biztosan 7.3-ba dob fel, mert miért is ne szopatna minél jobban...Egyre jobban elgondolkozok azon, hogy ezt a szart itt kell hagyni, és mást keresni...
Ami röhej: T34 tulajok sírnak, hogy nincs robbanó a lőszerükben.... Kérdem én, mikor frontból kivágja 1,5 - 2 km-ről a Tiger II (H)-mat, akkor mit sír? Nem elég ez neki, hogy mindent kivág a fenébe 1,5 - 2 km-ről is? -
CHaooSS
őstag
válasz
Drenadar #4964 üzenetére
Amúgy elvileg ez két prototípusból épül. a 252 alváz ami előre hátra képes 35-el menni + a 253-mas tornya. elég baba lesz
egészítem is ki a pénzem paypalon aztán veszem meg, jöhetne már a frissítés mert nem bírok várniha a t34-100 szerepelhet a játékba aminek a tornya 1-2 lövés után leszakadt akkor kb bármi bekerülhet amit elkezdtek építeni : D
-
Dewri
aktív tag
válasz
Drenadar #3875 üzenetére
A Digiben az a jó, hogy hűség nélkül is lehet menni hozzájuk, hatalmas netet adnak (nekem 50/30 van, 7,7 megával jön le a cucc, föl is egész gyors), töredék áron a többi lehúzós szolgáltatóhoz képest és nem kötelező mellé a tévé meg a vezetékes telefon (használ még valaki vezetékes telefont a mai világban??). Sosem volt még sebességproblémám. A téhóm a magentát nyomja orrba-szájba, valami 11ezerért, gyengébb nettel, vicc... A júpíszí az 500 megáját Magyarország leggyorsabbjának hazudja, pedig a Diginél már rég van ezer megás is, jóval kevesebbért, mint a júpíszí 500, és legyen mellé meglévő júpíszí előfizetésed... A messzi vidéken meg sajnos botrányosan fos a net, Békés megyében anyáméknál 2 megás netet adnak drágábban, mint a pesti Digi és állandóan szakadozik, még a tévé is elmegy sokszor, más szolgáltató meg egyszerűen nincs... 21. század...
-
Alg
veterán
válasz
Drenadar #3821 üzenetére
tudom hogy a zöld keresztet kell figyelni, de mikor nekem fél percig kell vadászni hogy a tank 50 pixeléből becélozzam azt a 3-at amikor zöldre vált a jelző, nem hiszem el hogy bárkinek ez tizedmásodpercek alatt menne.
De mindegy, marad a tank RB ha megunom az air RB-t, ha meg csak ökörködni akarok akkor air AB
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Drenadar #3785 üzenetére
En tegnap jatszottam csomot max egy perc varakozassal.
Megint tankozol? Angolokkal?(#3787) bob.zxr
En szoktam menni AB-t a gyors szorakozas miatt, de egyre inkabb idegesit, hogy mindenki latszik a mapon, ezert csinalhat az ember akarmit a palta masik vegerol szedi ki valaki...foleg miota a Dickmaxx bent van a jo kisbugos panceljaval. -
-
PAtr0n
addikt
válasz
Drenadar #2501 üzenetére
Részletekbe direkt nem mentem bele, de köszi hogy megtetted
Nem hibátlan játék a WT GF sem azt viszont be kell látni. Az egyik nemzet iránti elfogultság a fejlesztők részéről itt is tetten érhető. Sőt, talán ha lehet így mondani, itt igazán nemzeti érzelműek, és kicsit engedékenyebbek a saját nemzetük tankjai ill. főleg repülői iránt.
A WT viszont pont a bugyuta játékmechanikája miatt jobb E-sportra, ezt is be kell ismerni. De igazad van, azért játszunk azzal is mert FUN
-
-
törölt tag
válasz
Drenadar #2439 üzenetére
Én eddig úgy tudtam az összes ammo van jelölve, de ugye csak annyi "aktív" amennyit betöltesz. És ha átmegy egy aktívon akkor robban. Nem hinném hogy van különbség lőszertípusok között.
Tapasztalat is ezt igazoljaHa igaz amit RG4L ír, akkor viszont
a, ilyen helyzetekben ez bug
b, tényleg csak azt jelöli amit a csata elején betöltöttél (mondjuk 50%)-ot, viszont ha abból kilőttél párat, az is jelölve marad, viszont már "inaktív" lesz, és ezért nem robban.
-
sith7
félisten
válasz
Drenadar #2233 üzenetére
PZ IV E, PZ III J tankjaim a legmagasabb tier - üek, de találkoztam már T-34 - gyel
teljesítmény függő
na az még hagy némi kívánni valót maga után
legjobb teljesítményem 3 nap után 5. hely volt, és nyertünkTehát ha itt kaptam 11k kreditet, és itt 30% a reward, akkor olyan prémmel ahol 90+90% van, akkor ott mennyit kapok ?
90+90=180 / 30 = 6 *11 = 66k ?
-
BoB
veterán
válasz
Drenadar #2158 üzenetére
A páncél külső oldalán bekövetkező robbanás (vagy más erőteljes behatás, ide tartozik az is ha a lövedék átüti a páncélt és maga a páncél darabok ahogy szóródnak) a belső oldalon darabokat szakít le. Ezek értelemszerűen nem leesnek, hanem nagy sebességgel válnak le. Lehetnek kisebb, lehet nagyobb darab is.
Ezért a mai harckocsik már béleltek belül (kevlár) hogy ezek a legénységben (vagy másban) ne tegyenek kárt.
-
sith7
félisten
válasz
Drenadar #2148 üzenetére
értem
Becélzod a lövészt és kiütöd... Nah utána pattogjon (persze ehhez tudni kell hol is van, meg át is kell lőni)
na igen, ez lett volna a következő kérdés, hogy van - e olyan oldal, ahol ezeket a gyenge pontokat meg lehet nézni az adott tankokon ?szerk.:
akkor itt nincs eü csomag, javító készlet, tűzoltó készlet ?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Drenadar #1682 üzenetére
Na igen, a képről én is ezt mondanám, de mivel itt egy ember kezel mindent azaz a játékos, és a repcsiknél instant kill ha meghal a pilóta, akkor megint ott tartunk, hogy ez bug, nem pedig feature.
Még ha át is vehetné az irányítást a másodpilóta, kizárt hogy ilyen sérülés után tovább repked. Na mind1, felteszem az official fórumra, hátha kapok a jelenségre valami elfogadható választ.
MasterDeeJay:
Köszi a képet! -
-
csaabz
őstag
válasz
Drenadar #1471 üzenetére
Szerintem nincs olyan mint a For the Record.
Mivel jóval kisebb a játékos bázis, nem alakult ki akkora érdeklődés sem.Kell még ennek a játéknak idő, hogy össze szedje magát, fejlesztések, balance, stb... Csak aztán legyen is valami, mert idővel jön az Armored Warfare is....
-
D.Orion
veterán
válasz
Drenadar #1250 üzenetére
Sajnos ez nincs lemodellezve a játékban így. Nem is olyan régen fejtettem ki, hogy milyen hiányos a rétegelt páncél modellezése. Egyszerűen csak hozzá kell adni a páncélhoz a plusz lemez vastagságát és kész. Track oldalon van némi hatása, de elenyésző. Killcam-ben tökéletesen látszódik, hogy miről beszélek.
-
D.Orion
veterán
válasz
Drenadar #1172 üzenetére
Szerintem ezért is lettek összekeverve a nemzetek is, hogy ne látszódjon mennyivel erősebb egy orosz vagy egy német tank.
Más:
Update:
Amount of respawns for Soviet reserve tanks T-26 and BT-5 has been limited to 2 until new reserve tanks for USA and Germany has been added.Nekem nem tökéletes az angolom, de most itt milyen új amcsi és német reserve tankról beszél?
Egyébként a második Stuart tanknál SB-ben nem látom a tankom. Egy szellemmel mozgok.
-
donmackó
addikt
válasz
Drenadar #1071 üzenetére
Ez nem mod. Ez egy segítség, amit kinyomtatsz, és beteszed a monitor alá. Ha figyeled RB/SB-n a horizontális ívet, majd rákukucskálsz a papírra, és nagyjából be bírod lőni a vertikálison a távolságot. Így legalább 1 lövés előnyben leszel, mert az átlagnak 3 kell hogy nagyjából bemérje a tiéd és utána pontosít, neked elég 2.
Szerk: Egy idő után meg úgy is megszokja a szemed a távot és fejből fogod nyomni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Drenadar #1069 üzenetére
Este bent leszek mehetünk csapatban akár
Célzás alapesetek: szemből alsólemez, a sofőr kis ablaka, maga ay ágyúcső, vagy alatta a torony alja.
Oldalról: a torony oldala, illetve általában a torony alja alatt a test. Hátulról, torony, középen a motor, általában a széleken van az üzemanyag. -
PAtr0n
addikt
válasz
Drenadar #1071 üzenetére
Nem, itt nincsenek modok, a Gaijin egyenlőre nem hódolt be az ilyen jellegű felhasználói kéréseknek.
Ez nem WoT, szokd meg. Ez a játék sokkal közelebb áll a valósághű páncélos csatákhoz. Amiben a WoT nagyon jó, az pont a kiszámíthatósága, örök számolgatás HP-kkal, reload time-okkal, és aiming time-al. Ettől jobb e-sportra mint a WT. -
D.Orion
veterán
válasz
Drenadar #1063 üzenetére
Szerintem szokj át realistic-ra még alacsony szinten, mert feljebb már nagyon élvezetes, én mondjuk elejétől ebben nyomom. Mind a T-34 mind a pz 3 ill. 4 is. Korábban sokat idegeskedtem, de rájöttem, hogy itt a balance tényleg el van találva hiszem szinte minden alap lőszer viszi az ellene egy szinten lévő frontját 500 méteren belül. 800 méterig nagyon sokan jól lőnek, de 1200 méter felett már ritka a pontos játékos. Ezt lehet saját tudásoddal fejleszteni, szögben állni az ellenséggel, csak akkor támadni amikor neked jó, lopni a távolságot, critical hitre játszani. T-34 szériában javaslom az APBCHE lőszert, azt hiszem ez a betűsorrend, MD-8as töltet.
Na megyek vissza jégkorong meccs van, izzik a csarnok.
-
Máté94
addikt
-
-
D.Orion
veterán
válasz
Drenadar #1056 üzenetére
A medium tankoknak most is két élete van, feltéve, hogy ha az első pusztulásig összegyűjtöttél elég respawn pontot. Realistic Battle-ben minden csatabelépés SP-be kerül. Alapból van 450SP-d, ebből le tudod rakni az első tankod. Ha sikeres vagy a csatában, akkor mire végeznek veled van elég pontod az újabb spawn-hoz.
Ui.: Gondolom RB módban vagy érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest