Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
Topikgazda
Tudom miként megy a Yetinél.
Az, hogy látják az nem elmélet. Te is láthatod ha belépsz böngészővel a Yettel fiókodba.
Beállítások->KészülékinfóCsak az az ügyintéző nem kapcsolja be aki vakon megy előrefelé a leírtak szerint.
Nekem OnePlus 5 óta megy. Azaz OnePlus 5->7 Pro->7T Pro->9 Pro->11. Az első napon kértem a bekapcsolását.
1x egy buzgó ember kikapcsolta mikor a OnePlus-ról írásban kérdeztem őket.
Azonnal hívtam is őket és közöltem, hogy azonnal kapcsolják vissza. Sűrű elnézésekkel vissza is kapcsolja a hölgy.Amúgy azért tiltják mert vannak bizonyos telefonok amelyeknél a gyártó nem ért az IMS-hez és úgy csinálja meg amitől a hálózat adott bázisállomása gyakorlatilag megáll olyan szintű erőforrás túlcsordulást generál.
Pl Energizer telefon
Miután kikapcsolja az ember a telefonon a VoLTE-t pár másodperc után újra életképes lesz a bázisállomás. -
mbalint987
aktív tag
Nekem S23 Ultrára nem akarták bekapcsolni, mert még nincs a készülék a támogatott típusok listáján. Mikor harmadjára telefonáltam, akkor közöltem, hogy ne szórakozzanak már velem, és végül bekapcsolták. Azóta megy.
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
MODERÁTOR
-
csaszi75
senior tag
Nekem úgy magyarázták, hogy ha a telefon IMEI-je alapján a készülék VoLTE képes, akkor arra a számra automatikusan felteszi a Vodafone a VoLTE szolgáltatást.
De ehhez az kell, hogy legalább egy napig benne legyen a SIM egy VoLTE képes készülékben.. (Mondjuk jó kérdés, hogy a Voda mit tekint VoLTE képesnek ) Aztán valamikor éjjel ráfut egy script, ami ráteszi a SIM-re a VoLTE-hoz szükséges beállításokat..
Illetve az SIM-ed működött már másik telóban 4G-VoLTE hanggal? -
nagyúr
Ja igen, másik készüléken de ugyanezzel a SIM-mel ha jól emlékszem működött a Volte. Egy redmi note 4 volt a korábbi készülék és mintha úgy rémlene, hogy sikerült a volte-t bekapcsolni de franc tudja már.
Én nagyon komolyan megszorongatnám a gyártókat és a szolgáltatókat, hogy dolgozzanak ki valami megoldást, hogy automatikusan működjön minden készüléken a volte és vowifi is hiszen ha mókolással működik akkor működnie kell. Tulajdonképpen nem történik semmi más mókolásnál sem azon túl, hogy aktiválod a kapcsolót(pl. pixel ims app-al mediatek-es telónál) vagy aktiválod a nem aktivált profilt qcom-os telónál.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
domper2015
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Wise (ex-TransferWise)
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest