Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
tataitamás #6808 üzenetére
+1
Ma melóhelyen nem volt, itthon van Yeti VoWiFi.
-
Narxis
nagyúr
Remélem a OnePlus-okat szereti a Telekom Volte és Vowifi.
-
Narxis
nagyúr
Pixel IMS letöltése: [link]
Angol nyelvű leírás képekkel a használathoz: [link]A Shizuku fent van Play Store-ban. Ha nem rootolt a telefonod akkor ez kell, hogy használhasd a Pixel IMS appot amivel elő tudod hozni a VoWifi/Volte kapcsolókat. Csak azért ajánlom mert úgy tudom az a teló Mediatek-es és így működnie kellene. Qualcomm-os telónál mindenképp rootolni kellene az meg sokkal bonyolultabb.
A Shizuku használatával megmarad "érintetlenül" a rendszered.
-
Narxis
nagyúr
Ja igen, másik készüléken de ugyanezzel a SIM-mel ha jól emlékszem működött a Volte. Egy redmi note 4 volt a korábbi készülék és mintha úgy rémlene, hogy sikerült a volte-t bekapcsolni de franc tudja már.
Én nagyon komolyan megszorongatnám a gyártókat és a szolgáltatókat, hogy dolgozzanak ki valami megoldást, hogy automatikusan működjön minden készüléken a volte és vowifi is hiszen ha mókolással működik akkor működnie kell. Tulajdonképpen nem történik semmi más mókolásnál sem azon túl, hogy aktiválod a kapcsolót(pl. pixel ims app-al mediatek-es telónál) vagy aktiválod a nem aktivált profilt qcom-os telónál.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6543 üzenetére
Nyugodtan megpusztulhat a gyártó is mert ez így egy káosz. Nagyon kéne, hogy szabályozza ezt az EU!
#6552 asszem VOLTE működött rajta korábban de nem biztos, nem az enyém a készülék és a SIM sem. Voda honlapja alapján egyébként automatikusan bekapcsolódik a Volte és VoWiFi is ha támogatott a készülék és be van kapcsolva beállításokban. Szóval gondolom nem támogatott.
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Vodafone-nál a Volte/Vowifi mindenkinél automatikusan aktiválódik aki a beállításokban bekapcsolja? Nem kell külön sms-t küldeni? Sajnos egy Xiaomi Redmi 10C-nél hiába írtam be a kódokat a tárcsázóba, hogy kikapcsolja a carrier check-et volte-nál és vowifi-nél is, a kapcsolók megjelentek de nem működik. Gondolom akkor nem támogatott, hogy pusztulnának meg!
-
Narxis
nagyúr
De azt nem fogják mert hivtalosan nem támogatott a készülékem és elméletileg az ügyintéző látja is, hogy milyen telóval kapcsolódsz hálózatra, legalábbis Yettel topikban ezt olvastam. Nem tudok olyan készüléket kölcsönkérni, hogy betegyem a SIM-et és arról hívjam a 1220-at...
Nem fog magától bekapcsolódni? Ezt hatalmas gyökérségnek tartom, hogy alapból mindenkit tiltanak és hívogasd az ügyfélszolgálatot, hogy manuálisan 2023-ban bekapcsoljanak valamit... Mindenesetre akkor várok ha más lehetőség nincs és legfelejebb majd felhívom őket és mondok egy olyan Poco modellt ami támogatott, ha jól láttam akkor van 2 ami hivatalosan támogatott részükről. Aztán vagy beveszik vagy nem.
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Poco X3 Pro-val Digi hálózaton ment a Volte és Vowifi is, utóbbihoz aktiválnom kellett a SmartFren_VoWifi_Comercial - profilt. Tegnap óta Yetteles vagyok, feltöltőkártyás. Itt lesz majd Volte? Azt olvastam Yettel topikban, hogy amelyik készülék képes rá ott magától aktiválódik egy idő után és látok egyelőre egy olyan kapcsolót, hogy Wi-Fi hívás de szerintem az Vowifi ami még nincs Yettelnél. Illetve Szolgálttói videóhívás kapcsoló van. Kell még valami profilt aktiválni Qualcomm PDC programmal?
-
Narxis
nagyúr
PDC-ben ezek a Sub-ok mit takarnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest