- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Hello!
Mi lehet az oka, hogy egy Mi9 Lite, ami elvileg Volte képes minden szolgáltatónál és korábban ment is a Digi és Yettel Volte, most 2 másik sim kártyával, szóval se Telekom, se Voda Volte nincs. Kapcsoló aktív, de minden híváskor levált 2G-re. -
dethroner
veterán
válasz
Viktor0610 #6118 üzenetére
Na de miért? Kegyet gyakorol a yettel, amikor valakinek bekapcsolja a vowifit? Nem bírja a rendszer a sok vowifit? Nem inkább örülnie kellene, mert nem a mobilfrekvenciát fogyasztja az ügyfél? Tényleg nem értem.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Muter redmi note 8 telója voda és yettel vowifit nem tudott, de végre került bele egy telekom sim, amivel működik a vowifi
Már csak arra kéne rájönni, hogy a párom Mi 9 lite telója,a mi egy fokkal komolyabb mint a note 8, vajon miért nem tudja a telekom vowifit -
dethroner
veterán
Persze, megkérem mutert hogy nézzen rá, hátha.
De ahogy mondtam párom Mi 9 lite telója elvileg tudja a telekom vowifit, mégse megy. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondta aktívnak látszik, nincs semmi gond amit látna, de küld a sim kártyára valami javítás félét, hátha attól megjavul. Ahogy kérte kicsivel később újraindítottam, de továbbra se megy. Erről ennyit azt hiszem -
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
Tompika777 #6016 üzenetére
Ez mondjuk jó irány
-
dethroner
veterán
válasz
zelikocc #6014 üzenetére
És ez egészen biztosan működne? Mert pl a táblázat szerint a párom Mi 9 lite telója nem tudja a telekom vowifit, viszont megjegyzésben ott van hogy PDC-vel aktiválható. A telekom oldalán meg azt írja hogy működik vele, egyáltalán nem ír arról, hogy piszkálni kéne. Ehhez képest sms-ben bekapcsoltattam, de nem megy. Egy fórumtárs Mi 9 lite telója meg gond nélkül vowifizik. Ha lesz időm, felhívom őket és rákérdezek mi lehet a gond.
Szóval ezért vagyok bizonytalan, mert két egyforma telefon is működhet különbözően. -
dethroner
veterán
válasz
donjohnson #6012 üzenetére
Muternak van egy Redmi note 8 telója. És mivel a világ peremétől még egy lépéssel messzebb lakik, egyik szolgáltatónak sincs értékelhető beltéri lefedettsége. Ezért ha működne bármelyik szolgáltató vowifije a telóján, akkor átvinné ahhoz a számát és legalább így normálisan tudna bent a házban telefonálni. Szóval a szolgáltató lényegtelen, az volna a fontos hogy biztosan menjen a vowifi rajta.
-
dethroner
veterán
Aki a táblázatot szerkeszti és beírja hogy xy telefon tudja a vowifit, ezt leellenőrzi valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest