- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissvendel
tag
-
martongunar
tag
G85-ön és Edge 50 Neo-n mennek. Dchard írta korábban, hogy a mediatekesek mennek. Egyébként már nem ismétlem magam, de tényleg nem értem, mi nehézségük van a Yetinek és egy Onenak a T-féle volte-vowifi leimplementálásán. Más dolgokat olyan szépen tudnak majmolni egymásról talán a multisimet kivéve.
-
-
ggabor02
aktív tag
Xiaomi 12T (nem a Pro). Elvileg ebben a Mediatek 8100-as van. Kódok nélkül, automatikusan megjelent a kapcsoló.
Gondolom, hogy akkor a 8200 is támogatott lehet...
Amikor a Voda elkezdte tesztelni a VoWifit, akkor ment egy pár napig, majd egyszer csak eltűnt a kapcsoló. Kóddal sem ment, csak a kapcsolót tudtam visszahozni. Majd több hónappal később az egyik frissítés után megjelent, azóta működik. -
dr9
tag
A Vodafone-nak jelenleg csak az Egyesült Államokban van VoLTE roaming a Verizon és AT&T hálózaton. Sehol máshol sincs jelenleg, viszont kötelesség miatt valószínűleg ugyanúgy, mint az Egyesült Államokban, nemsokára be kell majd vezetni Ausztráliában, Japánban és Svájcban, mivel ezeken a helyeken 1-2 év múlva kezdődik a teljes 2G/3G lekapcsolás, de szerintem ott is ugyanaz a synerverse megoldás lesz
. Talán jobb lesz most, hogy kiszakadt a vodafone anyavállalatból, és lesz VoLTE roaming a három ONE között.
Viszont a másik kettővel szemben a vodafone VoWiFi megy bárhol. Ezt a szolgáltatást ebben a formában a román digi nemrég vágta el, szóval örülni kell neki, hogy van
.
Ha viszont számodra fontos ez a szolgáltatás, 1 hónapja dominón is elérhető a volte roaming, elvileg ugyanazokkal a partnerekkel.
-
dchard
veterán
Olyan szempontból jó a logika, hogy a felelősség a telefon gyártójánál van. Hogy képes-e a gyártó saját maga MDM profilt előállítani és azt saját maga belecsomagolni egy következő SW frissítésbe, alapvetően a szeződéstől függ amit a Qualcomm-mal kötött. De az árulkodik, hogy az MDM fájlok Xiaomi Root CA-val vannak aláírva, ergó azt gondolnám hogy erre képes a gyártó a Qualcomm-tól függetlenül is, mivel rendelkezik saját szignózásra alkalmas root ca-val és a szükséges OEM tool-okkal.
Az MTK valamilyen generikus megoldást alkalmaz, nyilván nem létezhetett mondjuk voda vowifi profil náluk előbb, mint hogy a szolgáltatás elindult
Ennek persze lehetnek kockzatai: az IPsec beállítások eltérnek, SUPL szolgáltatások nem vagy nem jól működnek, jobban merül az akksi stb.
-
Tompika777
senior tag
Anyámnak egy Redmi Note 9-en simán működik a VoWiFi Vodafone feltöltő kártyán... Semmit nem állítgattam, csak simán be van kapcsolva a a VoWiFi kapcsoló... Telekomnál meg be kellet még üzenetben kapcsoltatni. De lehet azért megy neki, mert még MIUI-n van és nem HyperOS-én, meg az Android verzió is azt hiszem, hogy 12-és.
-
dchard
veterán
A legtöbb Xiaomi készülékben egyszerűen még mindig nincs Voda vowifi profil. Eredetileg azt kamuzták, hogy a HyperOS/MIUI15-tel jön a voda vowifi, nem jött. Az utolsó HyperOS-on vagyok, és nekem is csak mókolással megy a voda vowifi, az MDM fileok között egyértelműen nincs Voda vowifi, csak voda volte (utóbbi működik is első pillanattól kezdve). A magyar telekom (DT_HU_Commercial) MDM profilt aktiválva működésre bírható a voda vowifi, de nem triviális hogyan kell csinálni.
-
Landsmann
addikt
A telefonon sok mindent nem tudsz állítani vowifi ügyben. Ha van hozzá kapcsoló és bekapcsolod, akkor is vagy megy, vagy nem. Ha a SIM-en aktív a szolgáltatás és mégsem megy, akkor nem is fog. Mélyebb szoftverbuherálással talán rá lehet venni a telefont, de az már egy egyszerű felhasználó lehetőségeit túlhaladja.
-
Landsmann
addikt
Nekem 3 Xiaomi készülék van.- Elég vegyesek a vowifi támogatottságuk. Redmi 6, Yettel, Telekom oké, Vodafone nem. Utóbbinál kapcsoló van. Redmi 9: Yettel, Telekom oké, Vodafone nem. Utóbbinál a kapcsoló sem jelenik meg. Redmi Note 10 5G: Yettel, Telekom, Vodafone oké. Volte mindháromnál oké. Ezekre a készülékekre frissítés már nem fog jönni, ezt elfogadhatjuk végleges állapotnak, hacsak a Vodafone nem kavar valamit, illetve ha egy újabb támogatott Xiaomi beállítása meg nem egyezik majd a Redmi 6 vagy 9-el és így "válik támogatottá".
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest