Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
barnibooo
üzenetére
de szemfüles vagy, pedig nem is válaszoltam az eredeti hsz-re!
köszi!!
Router márkára gondoltam..!
Azt hittem azon van a WG kliensed.Próbáltam úgy is, hogy saját WG VPN-nel Wifin keresztül,
Ebből arra következtettem, hogy otthoni routeren van a WG, tévesen.
Nem is tudtam, hogy PC-n is lehet VPN-t létrehozni. Linux (ubuntu) szerveren fut nekem és mint appstoreból mind google playből telepíthető a kliens amivel létre tud jönni a vpn.
Ohh.. ez nekem már bonyolult azt hiszem.. kérdeznék.. (hogy hogyan??
) de az már itt off.. Köszönöm mégegyszer!
-
-
válasz
barnibooo
üzenetére
Szerintem is szolgáltatótól függ.
Mint írtam a felső kártya magyar Digi Mobil ami mindig is LTE-t írt ki honos és roaming hálózaton is (ugye mostmár a vodafone hálózatán roamingol). A román Digi Mobil is LTE-t ír ki. Egy januári kép, itt fordítva van [kép]
Hogy miért, arra az a tippem, hogy nem hivatalosan Apple által jóváhagyott szolgáltatók, de ez csak tipp. -
4Grider
félisten
válasz
barnibooo
üzenetére
A yeti topikban csak azért nem reagáltam, mert a mondandód eleje alapján ugrottam azt a hozzászólást.
Roaming alatt is müködik a yeti VoWiFi, de sajnos csak magyar ip címmel. Mifiben még nem láttam vpn lehetőséget, de 5G routerben igen. Igaz vacak L2TP volt, de müködött, hogy az otthoni routeremen keresztül látszódjon... -
4Grider
félisten
válasz
barnibooo
üzenetére
Nekünk tavaly év elején azt írták, hogy 2022 Q3-ban, a vezérük tavaly azt nyilatkozta, hogy 2023 Q1-ben, utóbbiról már jelent meg év elején marketing anyag, aztán rájöttek, hogy nem igaz, és visszavonták. Áprilisban zárták utoljára a tesztet és utána engedték volna fel rá az előfizetőket, ehhez képest 2024 október van. Talán péntekre lesz publikus VoWiFi, bár remélem nem ez a jelenlegi verzió, mert ki kellett kapcsoljam a készülékemen, hogy tutira bejöjjenek a hívások...
-
4Grider
félisten
válasz
barnibooo
üzenetére
Gyorsan hozzáteszem, hogy nem tökéletes itt a VoWiFi. Telekom és Invitech hátterű wlan-okon nem egyszer előfordul, hogy süketté válik a telefon, a hívások/sms-ek se ki, se be nem jönnek. Nem jön értesítés elmulasztott hívásokról, mert a hívó el sem jut a hívásértesítőig, csak nagy csönd van. Kifelé dettó. A szolgáltatás telefon oldali ki- majd bekapcsolása egy ideig megoldja a problémát, de fél- egy napon belül megint jelentkezik.
Ha tehát tuti elérhetőséget akarsz, egyelőre nem akarsz yeti VoWiFi-t... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi!!
Azt hittem azon van a WG kliensed.
Nem is tudtam, hogy PC-n is lehet VPN-t létrehozni.
tomp