Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Zsolt,72
Nem tudom átrakni, az első posztomban írtam, hogy e-SIM.4Grider
Most írtam, hogy amíg ott voltunk addig az asszony Samsungjával sem ment, és amúgy sincs semmi értelme ennek a Pixel flamingnek, nincs neki semmi baja.dchard
De legalább kaptam értelmes választ is, köszönöm. Igen, valószínűleg ilyesmi lehetett, hogy térerő probléma miatt nem ment... Csak nagyon megtévesztő, hogy amíg nem vagy hívásban addig azt írja hogy LTE kapcsolatod van, aztán ahogy elkezdesz telefonálni kiderül, hogy annyira azért mégsem LTE az...
Most ahogy itthon próbáltam látom, hogy hívás közben ugyanúgy 5G-t mutat felül a térerő ikon mellett, ott némediben viszont úgy rémlik hogy hívás közben a térerő ikon mellett nagyjából semmi sem volt, csak maga a térerő... De normál esetben nem szoktam nézegetni a térerőt hívás közben, így nem volt viszonyítási alapom ill. emlékem, hogy minek kellene ott lennie...Szóval a megoldás: "Csak egészség legyen, meg térerő!"
-
Tyrel
őstag
válasz
martonl #7130 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a roamingnak is be kell lennie kapcsolva... Nem segített se az újraindítás se semmilyen beállítás, akkor, ott... Azóta működik - szerintem az adott, helyi mobilszolgáltatással ill. toronnyal lehetett gond.
Alsónémedi "határában" voltam pár napot, ahol kb. közepes térerővel volt LTE kapcsolatom, amit mindig eldobott amikor hívásban voltam... Ami nyilván baromi idegesítő, hogy amíg beszélek addig se bankolni, se chatelni, se térképet nézni, semmit nem tudok. Üdv 2024-ben...
Most máshol vagyok már, itt fixen 5G van szintén kb. közepes térerővel, de az fenn is marad hívás közben is, műxik minden.
Feltételezem egy nem hibásan működő toronnyal akkor is menne a VoLTE, ha csak LTE kapcsolatom lenne (nem 5G). Egyébként azt sem hinném, hogy a Pixel hibája mert hosszas szívás után végül az asszony Flip 3-ján is teszteltem, és neki sem működött a VoLTE ott.
Na szóval tanulság, hogy hiába van valahol nagy városon kívül is 4G/LTE kapcsolatod, a VoLTE attól még nem biztos hogy menni fog, legalábbis a csudálatos Telekomnál...
-
Tyrel
őstag
Telekom e-sim, M-es előfizetés + 5G mobilnet, +4GHANG bekapcsolva. Pixel 8 Pro, VoLTE, roaming, minden sz*r bekapcsolva...
Ennek ellenére amint felhívom az asszonyt, aki szintén Telekomos, abban a pillanatban elköszön a mobilnet kapcsolat a telóról, tehát tökre nem VoLTE hívásokat csinál...
Valami tipp, hogy mégis mi a jó franc baja lehet, mielőtt felgyújtom?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Windows 10
- Modding és elektronikai kérdések
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ASUS GeForce RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB videokártya - Alza garancia: 2028.04.27.
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB - OEM
- MacBook Pro Retina 15-inch, Mid 2014, Intel i7 2.8Ghz, 16GB, 256GB ssd
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB GDDR6 - DOBOZOS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest