- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellopeti
csendes tag
Sziasztok. Hátha valaki tud segíteni, a Telekom ügyfélszolgálatnak nem sikerült. Van egy Telekom vezetékes netem, működött a VPN, VoWifi Asus GT-AX11000 routeren keresztül. Csak a TV-t lemondtam, bridge módba kértem a modemet, azóta nem működik egyik sem. Az érdekes hogy ugyan ebbe az Asus routerbe van egy vezetékes Vodafone előfizetésem backupnak, bridge módban van és működik a VPN és a VoWifi is. Várom az ötleteket nagyon 😀
-
hellopeti
csendes tag
válasz
Oliverda #3469 üzenetére
Én konkrétan a vowifi miatt hordoztam át a számom a Telekomhoz. Annyira szigetel a házam hogy nincs bent térerő. Eddig Vodafone minibázist használtam de ott nagyon rossz a hangminőség és szakadozik amikor telekomossal beszélek. A vowifi eddig tökéletes volt. Remélem gyorsan vissza jön.
-
hellopeti
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Én iPhone-os vagyok ezért Android témában teljesen analfabéta vagyok. Jelenleg egy kis faluban tartózkodom és a szomszédnak egy Redmi Note 5A készüléke van, Telenor a szolgáltatója. Ha az adatot 4G-re állítom, akkor van full térerő, (2G-3G: 1-2) A probléma az, hogy ilyenkor ha hívják őt, a hívó fél hallja hogy kicsöng, neki viszont semmit nem csinál a készüléke. 4G hangot nem lehet bekapcsolni, mert világos szürke és inaktív az opció. Tehát hiába van bekapcsolva a 4G adat, híváskor nem vált vissza 2G-3G-re. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
hellopeti
csendes tag
Sziasztok, van bárkinek is ötlete mi lehet itt a gond? Mucsaröcsöge alsón vagyok, házon belül 0 térerő, házon kívül is csak 1-2 edge vagy 4g (Telekom). Bárhol máshol vagyok, vowifi működik az iPhone-omon. Csak itt nem. És nem csak nekem, senkinek. Három iPhone-al próbáltuk. Vezetékes net Telekom, az ő routerükkel is próbáltam, meg egy Asus gigabitessel is. Külön 2.4 és 5 ghz. Net stabilan 100 mega körüli. Telón hálózati beállításokat reseteltem, ki-be kapcs többször is. Semmi. Ha valakinek van bármi egyéb ötlete (az üfsz. hívásán kívül) azt nagy örömmel fogadnám. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest