Hirdetés
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
őstag
hungarofon kérdésem van:
920Ft-nyi egynelegem van, régen nem használtam a szolgáltatást.voipinfocenter.com-on be tudok lépni
mobilevoip appban (iphone) be tudok lépni, de hívást nem tudok indítani, rögtön "Call ended 587" üzenet jön
vissza tudom még valahogy aktiválni az egyenlegem, használni, vagy kuka az egész hungarofon felhasználóm?
-
8
őstag
Hungarofon még mindig:
Hungary [FIX] 12,17300 Ft
Hungary [MOB] 16,77900 FtÚgy látszik ez már így marad

-
8
őstag
válasz
jozsi968
üzenetére
jozsi968: Nálam a "még olcsóbb" tarifa van
lehet hogy ezért olcsóbb pár forinttal, mint amit te látszEz így elég gáz, nagyon remélem, hogy csak ideiglenes állapot...
-
8
őstag
HungaroFon percdíj

Hungary [FIX] 12,17300 Ft
Hungary [MOB] 16,77900 FtMásnál is ez van vagy csak nálam változott valami??
-
8
őstag
válasz
Zotyatv
üzenetére
Kártyás előfizetést meg tudsz szüntetni, egyszerűen befáradsz a szolgáltatóhoz és inaktiváltatod a sim kártyát. Telefonon nem tudom megy-e.
Egyidőben max 10db prepaid előfizetés lehet a neveden a szolgáltatóknál összesen, szerintem arra vonatkozóan nincs limit, hogy hány kártya lehet egymás után a neveden, csak egyidőben. -
8
őstag
válasz
andatti
üzenetére
OFF: nem voip sms de lehet hogy az igényeidnek az alábbi is megfelel:
Ha van lehetőséged Ausztriába kiugrani (vagy ebayről lehet rendelni) és nem baj hogy osztrák küldő számod lesz, akkor vehetsz helyi fapados feltöltős SIM kártyát (akármelyik benzinkúton, szupermarketben), pl Yesss-nél 3,9 ct az sms küldés, Hofer Hot mobile-nál szintén (hofer=aldi). Bankkártyával tudsz rá tölteni bármikor itthonról is. Van webes/appos sms küldő felület, be sem kell raknod a sim kártyát telefonba sms küldéshez.Vagy ha sok smst küldesz és van egy osztrák cím ahova egyszeri alkalommal meg tudod kapni postán a sim kártyát (pl rokon, ismerős, vagy egy segítőkész kolléga itt a fórumon...), akkor a spusu mvno szolgáltatónál - 2017-ben a legjobb minőségű szolgáltató lett Ausztriában - a spusu 4.100 havi €7.99-ért ad 500 db smst (1,59 ct/sms), a spusu 5.000 csomag havi €11.89-ért 1000 db smst (1,189 ct/sms). Ha csak az smst használod, akkor előbbi csomag már havi 200db sms esetén jobban megéri mint a az általad említett voip-sms ár, és utóbbi már 280 sms-nél.
Semmilyen osztrák kötödés nem kell a szerződésköztéshez, hűségidő nincs, magyar bankkártyával kiegyenlítheted a havidíjat és whatsappon/emailben tudsz velük ügyintézni akár magyarul is. A csomagokban persze percek is vannak (500 és 1000 a fentiekben) amit egész Európában elhasználhatsz, ha azokat is használnád akkor fajlagosan még olcsóbb a történet.És ezek az smsek biztosan megérkeznek, biztosan mindig ugyanarról az osztrák számról, olcsóbban mint a voip-sms. Itthoni használatnál 4+ hónap után lehet, hogy elkezdik terhelni a roamingot de akkor cserélheted a sim kártyát, ki kell számolnod megéri-e. Havi néhány db smshez persze nem éri meg bohóckodni.
-
8
őstag
Megválaszolom szívesen:
Hungarofon.com, kitöltöd a mezőket, megnyomod a feliratkozás gombot.
Ha 24 órán belül nem jön email, akkor megnézed a spamben, ha ott sincs, akkor írsz nekik egy emailt hogy mi van már, a register kukac hungarofon.com címre.
Ha megtörtént a felhasználó aktiválása, utána feltöltöd legalább €5-val, aztán kérheted a "még olcsóbb" tarifát erre a hozzászólásra hivatkozva
Ezzel a jelenlegi percdíj Magyarországra:
Hungary [FIX] 1,31600 Ft
Hungary [MOB] 5,26400 Ft
-
8
őstag
válasz
anadroid
üzenetére
Köszi
(és a "még olcsóbb" tarifát is) -
8
őstag
Gyors tapasztalatmegosztás:
HungaroFon eddig kiváló, pár hete használom. Minőség legtöbbször nagyon jó, van amikor csak elfogadható, de rossz sosem volt eddig, szétkapcsolást, szakadozást, problémát még nem tapasztaltam.
A webes admin felület rettentően fapados, de logikus.
Sehol sem találtam, hogy lejár-e az egyenleg valamikor, így abban reménykedem, hogy egy évig biztosan érvényes.iPhone 6 Plus telefon, iOS 9.3.3, dellmont-féle YourDialer app (van esetleg más app is, ami kiírja a hívás percköltségét?)
Az app ősrégi felületű és grafikájú, de használható.
Wifin és Telenor Hello Data natolt mobilinternettel eddig szépen ment.Tudom ajánlani, főleg a "még olcsóbb" fórumos tarifával!
-
8
őstag
HungaroFon-hoz mit kell pontosan beállítani zoiperben?
-
8
őstag
Bocs ha hülyeséget kérdezek:
Hungarofon-t lehet használni zoiper-rel?
Ha igen, milyen beállítás kell hozzá?
Az egyenleg (ez a virtuális telefonkártya vagy mi amit említenek) lejár valamikor?
A kijelzett telefonszámot bármikor meg lehet változtatni? (néztem, hogy regisztrációkor meg kell adni)köszi!
-
8
őstag
válasz
jozsi968
üzenetére
Bocs, nem voltam teljesen világos, a 30Ft-hoz képest a 19Ft gsm sms csak -11Ft. Nekem nem éri meg.
Ha csak egy szolgáltatásra kell hozzá előfizetnem és esetleg + 1 appot használni akkor jó lenne, de simmel már nem elég olcsó (nekem).Kifejezetten csak a voip sms helyzet érdekelt, de ezek szerint felejtős a jelenlegi helyzetben.
-
8
őstag
Jelenleg van olyan szolgáltatás, amivel mindhárom hazai hálózatba saját számmal tudok sms-t küldeni?
kb ~30Ft-nál olcsóbbanköszi

-
8
őstag
iPhone 6 Plus iOS 9.3.3 jó vasnak számít voiphoz? Mondjuk zoiperhez?
-
8
őstag
Skype kreditet szeretnék venni.
Hogy a legeslegolcsóbb? Melyik országba állítsam számlázási címemet, milyen pénznemben? Kell vpn/proxy trükközés? Magyar MC bankkártyával venném.Köszi!
-
8
őstag
válasz
tsteve
üzenetére
Köszönöm, érdekes alternatíva, eddig nem ismertem.
Van esetleg más, hasonló lehetőség is Európában vajon?
Mondjuk ára alapján kb ugyanaz mint az osztrák diszkont feltöltőkártyák (yesss, aldi 3,9c/perc), azoknál nem tudom mennyire fogják betartatni júni 15-től a fair use policyt. Többek között egy yesss kártyám van, főleg Magyarországon van hálózatra csatlakozva, és ha október végén azt mondják hogy akkor innentől kezdve újra ráteszik a roaming plusz díjat akkor ugyanott leszek mint eddig. Meglátjuk.
Ha júni 15 után is megtartják az angol three-nél hogy nem nézik a feel at home időtartamát akkor jó lehetőség.Azért keresek most ennél olcsóbb, voip alternatívát, mert a voip-huszárok mindenhol 1-2-5Ft percdíjjal hencegnek, gondoltam körülnézek egy kis utánajárással mit lehet kihozni belőle ilyen áron gsm-szerű hangminőséggel és megbízhatósággal, ha egyáltalán lehetséges.
-
8
őstag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, elvesztem a fórumon található sok infó részleteiben.
Osztrák irányba érdekel hívás, vezetékes és mobil, és sms.
Olyan megoldást keresek, ahol nincs havidíj, sokáig érvényes az egyenleg. Egyelőre nem sokat használnám, de rendszeresen.HW: iPhone 6 Plus iOS 9.3.3 jb
Irány: Ausztria; vezetéskes, mobil, sms
Minőség: fontos, hogy megbízható legyen, jó hangminőséggel és ne szakadjon meg
Hálózat: wifi vagy jó minőségű mobilnet
Mobil irányba és sms-nél mindenképpen a saját számomat írja ki (vagy ha vmi nagyon jó ajánlat és nem lehet saját számot kiírni, akkor lehessen rejtett szám, nem tudom, olyat lehet-e voip-nél) vezetékesnél is saját szám preferált de ott mindegyMit javasoltok számomra, valós tapasztalat alapján?
Akár lehet három különböző szolgáltató is a vezetékes, mobil és sms-re.
És lehet akár vmi osztrák helyi voip szolgáltató is.
+ milyen progit? (skype, zoiper, stb) Fizetős app nem gond, ha az jobb mint az ingyenes.
Lehet-e voip-nél számot rejteni?Minél olcsóbbat keresek, de mint írtam a hangminőség fontosabb. SMS-nél is a lényeg, hogy megérkezzenek az elküldött sms-ek, nem tudom mennyire szokott gond lenni a kézbesítéssel.
Amire eddig jutottam: Skypeban 6.51Ft vezetékes irányba és nincs kapcsolási díj, talán minőség/ár arányban az a legjobb havidíj nélküli. SMS-re Rebvoice 1,563.-Ft - ennél nem tudom a számomat írja-e ki illetve mennyire érkeznek meg az elküldött sms-ek.
+1 kérdés: Zoiper-ben van értelme a G.279 codec-nek?
Köszönök bármilyen tanácsot

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet hogy ezért olcsóbb pár forinttal, mint amit te látsz

(amit egyébként sok topikban nem is szabad...)

(és a
VOIP topikban vagyunk