- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
válasz
Beni2360 #31207 üzenetére
Ennek az lehet az alapja, hogy a Sanyo Eneloop cellák (voltak) 800 mAh-sak, és konkrétan ezek kerültek bele a többi jeles gyártó akkumulátoraiba.
Lehet, hogy azóta a Sanyo is fejlesztett, és azt is erősen életszagúnak tartom, hogy már más is gyárt cellát az Eneloop elvén.
MaCS
-
greggae
tag
válasz
Beni2360 #29890 üzenetére
Gondolom, SIP, nem SKIP. (Fura, hogy hogy SIP CALL-nak hívja a Benike... fiókot, de ettől még működhetne.) Nincs a telefonkönyvbe elmentve, hogy mindig a 1. (VODAFONE) fiókkal tárcsázzon (Hívásra használt SIM-kártya beállítása)? Mert ha igen, akkor azt kellene törölni. Egyébként bug lehet.
Zoipert nem használok mostanában, de az egyenleg kezelése nem a SIP-hez tartozik, ezért a szolgáltatónak külön implementálnia kellene a weboldalán, és szerződnie is hozzá.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #29886 üzenetére
Na megtaláltam a hibát.
A sip-előtag kimaradt a callingcredit.com elől.
Ne de ha mindkét sim kártya be van kapcsolva nem ajánlja fel a választási lehetőséget és az 1 kártyáról indítja a hívást.
Ha kikapcsolom az 1- simt akkor felugrik a választási lehetőség. -
kazan23
aktív tag
válasz
Beni2360 #29875 üzenetére
Tökéletesen működik az "elsőnek regisztrált szám"-os felállás. (beállíthatod, hogy kérdezze meg azt, hogy pl.: a telekomos sim-kártyáról, vagy az akárminek elnevezett SIP fiókról szeretnél hívást indítani)
Egyébként évekkel ezelőtt is volt gyári romban már, de a többjúzeres nem ment nekem, ezért nem is erőltettem.Telefon>Beállítások>telefonos fiókok>SIP beállítások>SIP fiókok>TACCS (SIP-fiók részletei>
Felhasználónév: XY
Jelszó: *****
Szerver: sip.szolgaltato.com
További beállítások
Azonosításhoz használt felhasználónév: (nem kötelező) ha ide beírok valamit, akkor nem megy(lehet, hogy a +36-os formátum nem tetszik neki, majd megpróbálom 0036-tal)
Megjelenítendő név: (na ide próbáltam beírni egy telefonszámot, de ez csak az itt látható fiók nick-je lesz)
Kimenő proxy címe: (nem kötelező)
Port száma: 560 (default)
Átvitel: típusa UDP (default)
Kapcsolat megtartása: Automatikus (default)UPDATE: Ne felejts el kattintani a mentésre jobbra, fönt!
UPDATE2: És mentés után az "Összes telefonos fiókra kattintva, ott bekapcsolni a csúszkán! -
kazan23
aktív tag
válasz
Beni2360 #29871 üzenetére
Regisztrálva van a száma a freevoipdeal oldalán! Az Android beépített tárcsázójáról van szó, ahol megadhatunk SIP hozzáférést. Ezért írtam, hogy "Szeretném kikerülni a plusz app (MobileVoip, Zooper) használatát - ott meg tudom oldani természetesen, hogy melyik regisztrált számot jelezze ki a sok közül."
(Ráadásul egy LeEco Le 2 X526, ami most kapott egy PixelExperience_s2-9.0-20190823-1925-OFFICIAL-t)
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29534 üzenetére
Voda feltöltésből ha lottót veszel akkor is jobban jársz.
Vagy ismerősnek autópálya-matrica, parkolás értelmesebb elköltés.Nálam is hasonló a helyzet a Telekom Dominós kártyát is töltöm évente, veszek 4GB-okat, kevés fogy belőle hétköznap, de kirándulás, nyaralás ....., EU-ban felhasználható.
Szóval azért elfogy. -
Siriusb
veterán
válasz
Beni2360 #29531 üzenetére
Ennyire exkluzív: https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/adatopciok#prepaid
Hát te sem vagy egy VIP
Mondjuk én ezt használom, mert nem tudja a B20-at a telefonom, Vodának meg van mindenhol 3G-je.
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29531 üzenetére
Duál SIM telefonod van, ha jól látom.
Telekom Domino Maraton 4GB hónap végéig 3559 Ft,
utána csak a másik csomag lesz 3,5GB 3550 Ft.
Felszorozva a Voda ajánlatát 4GB-ra, kb. 6038 Ft - szemben a 3559 Ft
De ha a 3,5GB-os ajánlathoz nézem, kb. 5300 Ft - szemben a 3550 Ft-al.
Arról ne is beszéljünk, hogy egy nagyon ideális esettel számoltam, amikor minden hónapban elhasználod a díjcsomagban lévő összes adatmennyiséget.
Mert ugye a maraton, az nem csak 1 hónapra, évre, akármennyire szól.A havidíjas, mennyiségkorlátozott internetcsomagoknál, pont erre játszanak a szolgáltatók.
Persze csak abban az esetben, ha neked megfelel a Telekom által nyújtott szolgáltatás.
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29481 üzenetére
2 eurós PayPal feltöltés így néz ki:
Prepayment for Telz's services.
€2.00 EUR 1 €2.00 EUR
Subtotal €2.00 EUR
Tax €0.54 EUR
Total €2.54 EURAz egyenlegen csak 2 Euró látszik.
________________________________12,7 €-t fog levonni.
Egyenlegen csak 10 € fog látszódni.Ez ugyanúgy van mint a Dellmont-nál, HU-s regnél.
Csak a Telz-nél számolni sem tudnak.Most az "EUR/HUF close:323.39269"
Ha itthoni kártyával fizeted, akkor meg kitudja mennyi lesz 2 nap múlva.
kb. 4200 - 4300 Ft -
tibor23
senior tag
válasz
Beni2360 #29438 üzenetére
Ha a bal oldali oszlopban ott van a te számod, akkor azt ki kellene jeleznie. Ha valamilyen rossz beállítás miatt nem jelződik ki, akkor az ott üres.
Nekem csak Discountvoip van jelenleg a Dellmont-tól, most próbáltam egy 31-es számot (Tesco mobil > Vodafone) és kijelezte a számomat. -
zoolio
tag
válasz
Beni2360 #29429 üzenetére
Nálam is ez a probléma, viszont elég sokat tesztelve a következőkre jutottam:
- ATA-n (külső hardveres SIP egység) keresztül Vodafone-os számot hívva (több számmal is próbálkoztam) hol elküldi, hol nem az azonosítót, van, hogy többször is próbálkozik (egy hívás alatt), és vagy elküldi a számot az egyik próbálkozás alkalmával, vagy nem (ez akkor van, ha a hívott félnél le van tiltva az ismeretlen számról jövő hívásfogadás)
- mobilról hívva (Zoipert használva) szintén Vodafonos számot, ugyanez a helyzet
- az előbbi két esetet megismételve, de nem Vodafonos, hanem Telekomos számot hívva nincs ilyen probléma, mindig elküldi a hívószámot! Telenort sajnos nem tudok tesztelni (nincs ilyen előfizetés a közelemben).Tud valaki erre megoldást? Iszonyúan bosszantó, hogy nem lehet normálisan telefonálni. Van esetleg valamilyen másik szolgáltató (nem Dellmont-klón), amin keresztül nincs ilyen probléma? Vagy a Vodafonnál kéne jelezni a problémát?
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29245 üzenetére
Jól látod,
de percdíjakat rosszul számolod.Hungary (Landline) Ft 1.563 Ft 1.984
itt kb. csak az áfa van hozzáadva, sajna nem pontos, és talán a fee-t nem tartalmazza,
nem számoltam utána.
Mivel csak pár fillér.10 €-hoz hozzájön kezelési költség (fee: feltöltés díj, stb.), meg a magyar 27% áfa.
és már ott is vagy a 34%-nál.Én a Floridában élő sógoromnak regisztrálok általában, így csak fee van.
addikt
válasz
Beni2360 #29240 üzenetére
"1: De a vonalasnál is regeltem kértem a hívást de nem jön semmi. Valami beállítási hiba lehet?"
"Mobil"-t válaszd, és utána telefonhívásos megerősítés.
"2: Egyáltalán kell a vonalast regelni? Vagy anélkül is megy majd kifele a hívás?"
Megbízhatóan avval a callaer ID.-val megy ki a hívás, amit weben beállítasz.
Ez csak 1 db telefonszám."3: Ha még egy fiókot regelek a mobilra arra is kell töltenem."
igen
"Én pedig egy töltést szeretnék két helyen használni."
Ha egyedül használod elég 1db fiók.
De 1 fiókban, egyidejű hívásoknál, büntetőpercdíjat alkalmaznak."Van egy fali telefonom azt rádugom a régi helyére."
Igen, ezen fogadhatsz hívást.
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29238 üzenetére
Mondanám hogy van erre egy iNum szám 00 883 510 001 196 512 teszt hívás Dellmot-hoz,
de pont CallingCredit-nél nem működik.Regisztrálsz még egy CallingCredit fiókot, azt beállítod az okostelefonodon, és SIPURI hívással felhívod a CISCO SPA112 készüléket.
"Én gondoltam, hogy mobilra is letöltöm az appot és tudom hívni a vonalas 29 xxx körzetszámú telefonomat."
Ja hogy bejövőre meghagyod a 003629...... számod.
Akkor az előző hsz.-som végét hagyd figyelmen kívül."És ha más hívja ezt a számot? Kell egy másik készülék az eredeti kimenetre?"
Igen, kell.
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29236 üzenetére
CallingCredit csak kimenőre jó.
árak:Hungary (Landline) Ft 1.563 Ft 1.984
Hungary (Mobile) Ft 3.125 Ft 3.969Vagy
SuperVoip-ot töltöttem, kicsit olcsóbb mint a CallingCredit, de csak vezetékesnél:
Hungary (Landline) Ft 1.250 Ft 1.588
Hungary (Mobile) Ft 3.125 Ft 3.969Ha valamilyen hívószámot is szeretnél bejövő hívásokra, pár hozzászólással előbb tárgyaltuk.
Akkor nem csak én nem értem hol van 6 e Ft-nál "kicsit többért komplett VoIP telefon,újonnan, garival"
A komplett gondolom DECT-et + valamilyen VoIP adaptert jelent.
De lehet csak a "kicsit többért"-et kell definiálni. -
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29179 üzenetére
Már ezeket én is lecseréltem pl. Gigaset A540 IP-re
6 VoIP + 1 "analog" vonal kezelés, stb.Van több olyan ismerősöm, aki a mai napig használ PAP2T-t.
2 VoIP szolgáltató, 2 db telefonkészülék.
Sokéves készülékek. -
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29171 üzenetére
"az előbb is hallottam.
De akkor miért nem válaszolt"
Ez sajna ilyen, bármikor előfordulhat főleg ha okostelefonon használod.
Vérmérséklettől is függ, hogy együtt lehet-e élni vele.Említetted hogy "klasszikus vezetékes díjcsomagot" mondtál le.
Ha van vezetékes net, router, kell venni VoIP adaptert, van az aprón is SPA112 a keresőszó.
Esetleg PAP2T, ezt nem találtam az aprón.Ehhez csatlakoztatod a megmaradt telefonkészüléked, akár 2-t is.
És lehet olcsón "vezetékes számod" is.De van Fritzbox 7390 is aprón.
Ezek stabilabbak, minta mobilos megoldások.
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #29169 üzenetére
Telz jó lesz, egypár próbahívás erejéig mindenféleképp.
Aztán ha jók a hívások a okostelefonodon, mehet a legolcsóbb Dellmont klón.
De maradhat a Telz is.Vagy akár a Reenger is ad 5 percet ingyen az első 15 napra. De itt 003621210xyzx lesz a számod, amivel kimennek a hívások.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest