Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Körbefordul a Galaxy A56 a bemutató előtt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stanlee
őstag
válasz
ggabor02 #31135 üzenetére
Megneztem hogy a telekomos dobozt ha aramtalanitom megcsorren a telefon, de semmi nem tortent.
A neten a nemet forumokon Geisterklingeln-nek hivjak a jelenseget es a legtobb esetben korabban a rossz minosegu kabelre vezettek vissza. Valaki irta, hogy eleg volt a szonyeg alatti kabelre ralepni es csorgott egyet a fritz!box.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
ggabor02 #30636 üzenetére
Sikerült megoldani. Dial plan-ban le tudtam tiltani a számot, számokat. Érdekesebb lett volna az átirányítás, de ezt sehogy sem tudtam kibogozni a leírásokból hogy hogyan kell. Írt számcserét is, de a példában mégis a tárcsázott számhoz hozzáfúzött egy előre definiált számokat. De mindegy, a lényeg az, hogy egyesével lehet tiltani az adott számot, nem körzet vagy számtartomány szerint.
-
ggabor02
aktív tag
-
tibor23
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz
ggabor02 #29186 üzenetére
Ez kész rablás.
Igen sajnos nézd meg a T-kom oldalán. A hoppá előtt 3 zóna volt 14 Ft a legdrágább. . Csak arra jó, hogy olcsóbb a 3 előfizetés mint ha csak 2 volna. Igaz minimálisan drágább de van egy biztonság érzet. Asszonykám nem szereti a mobilokat de erőltetem. Veszek egy ilyen kütyüt és rákötöm a vonalas telefonokat. -
-
tibor23
senior tag
válasz
ggabor02 #29139 üzenetére
Ebben nincs újdonság, mindig is működött, sőt érdekes módon ha. x account-on beszélsz (pl FONIO) akkor simán becsörög a többi telefonon a bejövő hívás ugyanazon az account-on is. Én most tiltom inkább ezt a funkciót, mert bosszantó, hogy (fontos) beszélgetés közben más valaki is várakozik. Inkább kapjon foglaltat, és majd ha szabad lesz visszahív.
-
whbear
senior tag
válasz
ggabor02 #29001 üzenetére
Én kicsit szkeptikusan állok ezekhez a nyereményekhez mióta egy nyeremény autó ürügyén jött az infó hogy kinek hová kell letenni a megfelelő összeget. Aki letette érdekes módon meg is nyerte az autót. Egyébként meg soha semmit nem nyertem még így már nem is próbálkozom. Nincs csalódás
-
tibor23
senior tag
válasz
ggabor02 #28860 üzenetére
Szia!
Ha megjelenik az új Fritz, már meg is veszed, vagy máshogyan jutsz hozzá?
Én most váltottam ősszel 7490-esre, mivel a 7390-em villámcsapás áldozata lett, de így használtan, német verzióval is 24.000Ft volt az ebay-ről. Azt sajnálom, hogy a németek néhány éve elzárták a lehetőségét is, hogy mélyebb beállítási lehetőségek legyenek házilag. -
KTU
addikt
-
KTU
addikt
válasz
ggabor02 #19382 üzenetére
Groundwire iPhone-ra 10$
Droidon ez bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Iqos cigaretta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple USB lightning kábel usb töltő kábel iphone töltőkábel
- 9800X3D RTX3090 2TB NVME 64 GB DDR5 6000 MT/S 10 GBE NIC
- ASUS ROG Strix SCAR 17 G733PZ-LL002W RTX 4080 + 7945HX + 32GB DDR5 + QHD 240 HZ + 1TB SSD + GARANCIA
- Ubisoft+ Classic 6 hónapos előfizetés
- Macbook Pro 13" 2018, i5, 2.3Ghz, 8 GB, 256 GB - ALKATRÉSZNEK! -- OLVASS!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest