Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz tomcat78 #67875 üzenetére

Altalaban blokkot normal, leghuteses kartyara veszel. Pontosabb csak arra. Te mire veszel FC blokkot? A monitorodra?

Az egy kartya pedig annyibol igaz, hogy az egyes kartyaknak mas es mas a VRM felepitese, igy a blokkok kozott csak ott van kulonbseg. Ha jol megnezed, az aramlas iranya, a GPU folotti fin -ek, jet plate az mindenhol azonos egy gyarton belul. Tehat ha egy kartyan az egyik gyartoe rosszabbul mukodik, akkor az osszes kartyan rosszabbul fog.
    Ha rossz az egesz blokk kialakitasa, akkor ez sehogyan sem lesz jobb. Az elo pelda, blokk vastagsaga, 9mm. Alphacool -e 5.5mm. Itt lesz nalam mindketto, szoval elesben kifogom probalni, es igy lesz jo osszehasonlitasi alapom is.

Vizet en azert epitem, hogy a leheto leghuvosebb legyen. Igy ha pl. csak egy rossz blokkal veszitek 5 fokot, nekem az mar nem eri meg. 15k pluszrol beszelunk, tehat nincs nagy kulonbseg a ket gyarto kozott. Es meg gap padert sem kell szaladgalni....

Igazabol nem ertem a problemad, linkeltem egy tesztet. Nem sok ilyen van, de ott egy az egyben latszik, hogy az EK blokkja hatekonyabb. Ennyi. Es hagyjuk ezt a mi mennyit er, mert mint irtam 15k kulonbsegrol beszelunk kb. Na most ha megnezed a VGA arakat, aki kepes kifizetni fel miskat egy VGA -ra, az nem 15k -n fogja koromagyig ragni a kormet. Inkabb kifizeti a pluszt, csak legyen jo huvos az a kazan.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák