Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #11720 üzenetére
A románok elkeseredetten akarják bebizonyítani, hogy ők már a magyarok előtt itt voltak. Az egyik ásatáson találtak egy feltehetőleg római kori kőtáblát amire valószínűleg románul AVE CEZAR VAVAN volt írva. Nem tudják, hogy mit jelent a Vavan, de kiállítják a Nemzeti Múzeumban és sorra járják az emberek és régészek a csodát. Egyszer egy székely paraszt ment el, mert kíváncsi volt rá ő is, de amikor meglátta a táblát, hangos nevetésbe tört ki, mire egy biztonsági őr rászólt:
- Hallgass, székely, különben levisz a Securitate!
A székely azonban nem tudta abbahagyni, el is vitték kihallgatásra ahor kérdőre vonták, miért nevetett olyan hangosan.
- Hát azért, mert arra a táblára nem az van oda íva románul, hogy AVE CEZAR VAVAN, hanem székelyül, hogy A VÉCÉ ZÁRVA VAN. -
válasz
Csakénvagyok #11717 üzenetére
A "KV" mit jelent? Körzeti Varázsló talán?
-
bambano
titán
válasz
Csakénvagyok #11717 üzenetére
Öreg székelyt kérdezi a felesége:
- Hogy aludtál apjok?
- Olyan jót álmodtam. Bukarestbe kellett mennem...
- És mi ebben a jó?
- útlevéllel... -
válasz
Csakénvagyok #11149 üzenetére
Székelyföld és Kína kapcsolata nagyon megromlik: előbbi hadat üzen utóbbinak. Kínaiak nem kicsit meg zavarodnak, és küldenek egy tábornokot h ugyan nézze már meg, eszik-e vagy isszák azt a Székelyföldet.
Jön a katonai fejes, sok seregével és látja h az öreg székely kint a padon üldögél, hát megszólítja.
-Öreg! Én a Kínai Népköztársaságot képviselem. Azért jöttem hogy felmérjem az ellenfelet. De nem látok én itt nagy hadsereget, vagy készültséget. Csak magát találtam itt nyugodtan üldögélve a háza előtt. Egyáltalán tudja hogy Kínában egy milliárd ember él? Hogy képzelik h legyőznek minket?
Erre az öreg szív egyet a pipájából, megpödri a bajszát és csak ennyit kérdez:
-Hát hová fogunk temetni annyi embert?! -
buherton
őstag
válasz
Csakénvagyok #11099 üzenetére
Most nem azért, de mekkora kitolás a disznóval szemben, hogy nem elég, hogy levágjuk még fel is daraboljuk, ledaráljuk és a saját belébe/gyomrába/kuláréjába töltjük vissza.
-
Kasza08
őstag
válasz
Csakénvagyok #11037 üzenetére
Chuck Norris egyszer felidegesítette Békéscsabát
Aztán letépett egy virágot a tettek mezejéről
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #10724 üzenetére
Ne kötözködjé, mert a tied is vót má!
- Mama! Miért lökjük le a kocsit a szakadékba?
- Csönd fiam, még felébreszted a papát! -
S-Attila
senior tag
válasz
Csakénvagyok #10724 üzenetére
Ha festett fekete, akkor mesterséges intelligencia.
-
joghurt
addikt
válasz
Csakénvagyok #10707 üzenetére
- Maga itt a tánctanár?
- Lófaszt, én az illemtanár vagyok. -
mephi666
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #9942 üzenetére
kicsit hasonló, de megtörtént eset innen kecskemétről... aki megfordult a gamf-on a 2000es évek eleje előtt, biztos hallott vágóné-ról... (kis alacsony nő volt, írt vagy több tucat elektrotechnikával foglalkozó könyvet és híres volt az eszéről és a "szadizmusáról" is)
...regéket lehetett róla hallani és mindenki félt tőle látatlanban is... rengeteget utazott az 1-es járattal a rákóczi utcától a suliig és történt egyszer, hogy pár elsőéves nagy hangon beszélt róla a buszon, szidták látatlanban, hogy mekkora szemét a diákokkal (nem hiába volt "kivágóné" a gúnyneve... kb 80-90% volt nála a bukási arány), leszállás után pedig odalépett hozzájuk ez a "kis alacsony nő", nyújtotta a kezét, hogy "jó napot kívánok, vágó ivánné vagyok"...nem is mentek át nála soha elektróból...
ui: olyan arc és névmemóriája volt a nőnek, hogy az hihetetlen... 1 évfolyamban voltunk vagy 300-400-an (1 szakon) és az első gyakorlati órát bemutatkozással kezdtük... mindenkinek memorizálta az arcát 1-2 másodpercig és legközelebb már név szerint szólított minket...
...nagyon durva volt, pedig akkor már vagy 35-40 éve dolgozott a suliban és nem 1diákot tanított... aki nála kicsit is elvágta magát, az nem sok jóra számíthatott (pl előadásról késők/kajálók... ismerősömnek is mondtam, hogy nem nála kellene eljátszania a "laza figurát", hogy késve, kajával a kézben esik be előadásra... nem is ment át nála soha)
-
ArchElf
addikt
válasz
Csakénvagyok #9942 üzenetére
Márvolt
AE
-
MaciG
addikt
válasz
Csakénvagyok #9534 üzenetére
Ugye elolvasta az első hozzászólását is, különös képen akkor ha erre a topik címében külön fel is hívják a figyelmet?
" ...(magyarán felesleges off-okat) kerülje, vagy tegye mindezt úgy, hogy egyből egy viccet is ír a hozzászólásba."
A rendőrök elhatározzák, hogy felfedezik, hová tűnik a fény, ha lekapcsolják a lámpát. Bemennek a sötétkamrába, lekapcsolják a fényt, és az összes rendőr keresi az eltűnt fényt. Egyszer csak az egyik felkiált:
- Fiúk megtaláltam! A hűtőben van! -
zolynet
veterán
válasz
Csakénvagyok #9534 üzenetére
akkor itt van ez, hátha még nem
.... valameddig visszakerestem, nehogy hibázzak
A feleséghez megérkezik a szeretője, de mielőtt belekezdenének a házasságtörésbe, az asszony így szól:
- Drágám! Takarjuk le a papagáj kalitkáját, mert a múltkor is majdnem lebuktatott bennünket!
Így is tesznek, majd a férfi új ötlettel áll elő:
- Kedvesem! Kitaláltam egy új pózt! Te letérdepelsz, én felugrok a csillárra, belengek, majd az asztalon dobbantva mélyen beléd hatolok hátulról!
Erre megszólal a papagáj:
- Nem érdekel ha a nyelvem is kivágjátok, de ezt akkor is látni akarom! -
*Ropi*
félisten
válasz
Csakénvagyok #9525 üzenetére
I.J.
-
ArchElf
addikt
válasz
Csakénvagyok #9478 üzenetére
-
Ricardo
titán
válasz
Csakénvagyok #9455 üzenetére
A texasi lány boldogan újságolja a mamájának:
- Most már biztos, hogy Johnny megkéri a kezemet!
- Mondott erre vonatkozóan valamit neked?
- Még nem, de már lelőtte a feleségét. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Csakénvagyok #9359 üzenetére
Sanos ez az összes magyar csapatra él.
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki… adok egy tippet… az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy f@sz. -
Kasza08
őstag
válasz
Csakénvagyok #8264 üzenetére
már leszoktunk erről a "volt már" dologról
de ha már ezen a szinten tartunk, a tied is volt már. Mivel kötelező, írok, de előre szólok, hogy ez is volt már.
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.
-
válasz
Csakénvagyok #8095 üzenetére
Hát,... na, lefelejtettem...
London, szitáló eső, de a hajam tökéletes.
Párizs, szikrázó napsütés, de a hajam még mindig tökéletes.
Kocsord, atomrobbanás, igen... nem... az ellen nem véd...Társkereső hirdetés:
Lány, 23 éves, jól szituált, kellemes külsejű, jó testalkatú, fekete hajú, kék szemű, hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfi ismeretségét keresi kinek 10 köbméter tölgyfa gerendát eladna.Gondjai vannak a matematikával?
Hívja fel az alábbi telefonszámot, és segítünk!
3*2-3^2*10 - (sin[ß]/cos(180-ß))*8 - (đ*sin[ß]^-2)*2.5 - [(10x)(ln(13e))]-[sin(xy)/2.362x] - (sin(arc. ctg.(2cos[ß]/2sin[ß])))*4
A hívás ára csak:
(7*sin[ß])^(4.6*5)+(12cos[ß])*10^2 Ft + ÁFA1/2-id megírt matekdogámat elcserélném ugyanilyen arányú vodka-narancsra!
Itt az új, full extrás Trabant 1.1, és 1.1 Combi!
Ha most megveszi, akkor kap hozzá két elülső lámpát beépített izzókkal + egy forgatható bakelit-kormány, amely jó nagy átmérővel rendelkezik.
A Combi változatban még egy rakodóteret is kap (jó nagyot).
Ráadásul most mindegyik 1.1-es Trabantba egy sportos-füstös motort is rejtettünk.
Gyári áron még kap egy pótkereket is!
Egyéb extráink:
- négy működő fék
- hátulsó lámpák, melyek működnek is
- négy kerék a fékekhez
- elülső fejtámla
Irányár:
- Trabant 1.1 - 70.000Ft (5.000 Ft-ért elvihető!)
- Trabant 1.1 Combi - 72.500Ft (5.000 Ft-ért elvihető!) -
buherton
őstag
válasz
Csakénvagyok #7646 üzenetére
Nem onnan szedtem, hanem egyik tanárom honlapján van egy vicc oldal, ahol random alapon adja ki
.
Mari néni elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, mi bajom?
- Mari néni, meg fog halni.
- De doktor úr! Mondjon valami bíztatót!
- Hát... Hajrá Mari néni, hajrá Mari néni!"Fi-fi-fi-figyelem, f-figyelem !Gy-gyo-gyo-gyorvo-vo-vonat i-i-indul a..m-m-mostmár úgyis m-m-mindegy."
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerektől kaptam.
Miért jó a kerekes kút? Oda tolhatod, ahova akarod.
-
qdak
addikt
válasz
Csakénvagyok #6992 üzenetére
-
mattpaksi
tag
válasz
Csakénvagyok #6990 üzenetére
És, az nincs ide írva, hogy a heti hetesből nem lehet idézni!
-
grunge
addikt
válasz
Csakénvagyok #6850 üzenetére
-anyuanyuaynu! képzeld mi történt! az aluljáróban azt mondta egy bácsi, ha leszopom, megkapom ezt a fülbevalót!
-
Sanya
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #6456 üzenetére
mien? eggyik? húzás vissza általános iskolába!
Két elítélt üldögél egy cellában. Azt mondja egyik a másiknak:
- Jó neked, két nap múlva szabadulsz! Áruld el, mit fogsz csinálni! Visszamész a politikai pályára, vagy inkább becsületes útra térsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest