- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joghurt #15290 üzenetére
Én letudnám, de nem tiltom, hadd csinálja. Még mindig jobb, mint amivel a hat éves fiam fáraszt:
Móricka és a nagymamája elmennek sétálni a parkban.
Móricka megkérdezi:
-Nagyi találtam 20 forintot a földön felvehetem?
-Nem Móricka mert ami a földön van az mind szemét.
Mennek tovább és Móricka megint megkérdezi:
-Nagyi találtam 50 forintot a földön felvehetem?
Mennek tovább és Móricka megint megkérdezi a nagymamáját:
-Nagyi találtam 100 forintot felvehetem?
Mennek tovább és a nagymama megbotlik egy botban és kéri Mórickát hogy segítsen neki felállni, de Móricka ezt mondja:
-Nagyi nem te mondtad hogy ami a földön van az mind szemét?
-
Mr. Y
őstag
válasz
joghurt #15290 üzenetére
Olvasd el a Nick nevét és rájöhetsz, mit miért csinál
Iván Ivanovics szombat reggel odahívja Ivánkát, a kisfiát és odaad neki 1 Rubelt.
- Ivánka, menj le az újságoshoz és hozz nekem egy Pravdát, anyádnak egy Russzkaja Gazjétát, magadnak pedig egy Pionyirszkaja Gazjétát.
- Nekem ne hozz újságot, én majd meghallgatom a híreket a rádióból - kiabál az anyja a konyhából.
- Jól van - feleli Iván Ivanovics - kisfiam, akkor hozzál nekem egy Pravdát, magadnak egy Pionyirszkaja Gazjetát, anyád pedig majd törölje ki a seggét a rádióval. -
válasz
joghurt #15239 üzenetére
Windows, problems? --> reboot
Linux, problems? --> be root --> Install CD?Na de egy viccet le is porolok:
Egy férfi az orvosnak:
- Doktor úr, arra gondoltam, hogy sterilizáltatni kellene magam.
- De uram, ez nagyon súlyos döntés. Megkérdezte erről a feleségét és a gyerekeit?
- Igen, 16:3 arányban helyeslik. -
Mr. Y
őstag
válasz
joghurt #15151 üzenetére
Ez már egy kicsit erőltetett az eredetihez képest
A pápua törzs főnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökereket-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott:
Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú Pónilópopó-lopó Pótpápua Puapó. -
batyuska100
senior tag
válasz
joghurt #15032 üzenetére
Ezt egyszer eljátszotta az egyik osztálytársam..
Pár sort kihagyott de egész órán nevettünk rajta.
Egy nő felhívja a férjét telefonon:
- Drágám, nem indul a kocsi. Szerintem víz került a levegőszűrőjébe.
- Az autóban ülsz?
- Igen.
- És hol vagy pontosan?
- A házunk mögötti patakban. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
joghurt #15026 üzenetére
Ez a fiú (szerénységem) már felnőttként uuutálta a PR&BA felállást, de a fiam sem volt oda akkoriban érte, pedig két éves volt '94-ben...
Két fogpiszkáló megy fel a hegyre, elmegy mellettük egy süni. Erre az egyik megszólal: - Te nem is tudtam, hogy megy a hegyre busz is! - a Transindex.ro portálról
Pistike és a haverja elmennek jósoltatni. Először bemennek egy tenyérjóshoz. Az nézegeti a tenyerüket, de Pistikéék meg sem várva az eredményt, hangosan röhögve távoznak. Másodikként egy kártyajóshoz mennek. Az éppen csak elkezdi kirakni a kártyákat az asztalra, de a két srác ismét röhögve távozik. Harmadikként egy üveggömbből jósoló öregasszonyhoz térnek be. Megy a nagy hókuszpókusz, fekete macska, füst meg minden, de a vendégek ismételten röhögéstől fuldokolva hagyják el a jósdát. Odakint Pistike odafordul a barátjához, és azt mondja: - Na, ma megint jósokat nevettünk.. - a Transindex.ro portálról
- Miben hasonlít a hegyi pásztor a sziklamászóhoz? - Mindkettő marhára vigyáz a hegyen. - a Transindex.ro portálról
-
macilaci78
nagyúr
válasz
joghurt #14910 üzenetére
Mit gondoltok, Maci Laci vajon szétmarcangolt egy kirándulót, és azt a kalapot és nyakkendőt lopta el? - Inkább a pikenik kosárral együtt elcsente, mikor egy párocska nekivetkőzött egy kis erdei légyottnak. Sajnos a legtöbb dokumentumfilm a légyottra koncentrál, nem a lopásra.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
joghurt #14900 üzenetére
Pedig ajándék vérnél ne nézd a sagát.....
Az arab sejk a halálán van, csak egy vérátömlesztés segíthet rajta, a baj csak az hogy, nagyon ritka vércsoportja van és egész Arábiában nincs olyan ember, akinek ilyen lenne. Feladnak egy hirdetést a világ összes országában, hogy donort keresnek, kivéve Izraelben, mert a sejknek zsidó vér nem kell. Sehol sem jelentkeznek, ezért a halálos ágyán a sejk kijelenti hogy próbálkozzanak meg Izraelben is...
Hogy, hogy nem Kohnnak éppen ez a vércsoportja, és a busás fizetségre gondolván elküldi a vérét. A sejk megkapja és másnapra kutya baja ... el is küldi az ajándékát Kohnnak: 3 rúd aranyat!
Egy évre rá megint rosszul lesz a sejk, megint elküldet Kohn véréért, aki a tavalyi ajándékra gondolván, ismét elküldi a vért ... a sejkmegint felépül és küldi a csomagot.
Kohn kibontja, hát mit lát benne? 3 tábla BOCI csokit. Meghökkenésében el is megy a rabbihoz tanácsot kérni, aki bölcsen emígyen szóla:
- Ne csodálkozz Kohn, hogy idén csak ennyit kaptál: 1 éve a te véred folyik benne! -
macilaci78
nagyúr
válasz
joghurt #14793 üzenetére
Nekem akkor is ez a kedvencem.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
joghurt #14607 üzenetére
- Túlélési tipp: Ha eltévedsz az erdőben, kezd el politikáról beszélni! Hamarosan fel fog bukkanni valaki, hogy vitába szálljon veled. - én városban látok olyan embereket, akik magukban beszélve hangosan mondják a magukét... Szóval nem csak erdőben élnek ezzel a lehetőséggel az emberek.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
joghurt #13524 üzenetére
Rágógumiból kellett volna...
A vízirendőröknél sorozás van, néhány újonc már a gyakorlati feladatoknál tart...
A főtörzs odaállítja az első jelöltet az úszómedence szélére, és utasítja:
- Molnár2 jelölt! Most azonnal ússzon le 200 métert!
Mire az:
- Na, de főtörzs! Hát van ez olyan mély? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
joghurt #13096 üzenetére
Jó, én így hallottam/láttam
Nagyapó állandóan a régi szép időket emlegette, különösen azért, mert olcsóbb volt az élet. Igy sóhajtozott:
"Amikor kisgyerek voltam, anyám elküldött a boltba, és két vekni kenyeret, 6 almát, egy szál kolbászt, két liter tejet és még újságot is tudtam venni, összesen 100 forintból!"
Majd hozzátette: "Ez ma már lehetetlen, azok a rohadt kamerák mindenütt ott vannak!" -
localhost
Közösségépítő
válasz
joghurt #12902 üzenetére
A térdelj le az egy, a szeress, már a második kívánság
----
Egy fiatal házaspár elmegy az orvoshoz és a férfi előadja, hogy ő nem tud.
Az orvos levetkőzteti a nőt, és ott helyben jól meg is igazítja. Aztán a férjhez fordul és mondja neki, hogy látja, ennyi az egész.
Mire a férj:
- Jó, jó, de mit csináljunk, amikor maga, doktor úr éppen nem ér rá? -
ArchElf
addikt
válasz
joghurt #9268 üzenetére
Szerintem egyedül te nem ismered, és így szeretnéd mégis megtudni...
Hamár:
Szőke panaszkodik a barátnőjének a lakásán:
- Nem hiszem el! Mindenhol azt terjesztik rólunk, hogy olyan sík hülyék vagyunk mint az asztallap (megkopogtatja).
- Te figyelj, valaki kopogott...
- Várj, majd én kinyitom.AE
-
buherton
őstag
válasz
joghurt #7974 üzenetére
Az utolsó üt...
- Óriási szélhámosság, kilencven áldozat! - ordítja egy rikkancs New Yorkban. Egy pasas megveszi az újságot, átolvassa, és visszamegy a fiúhoz:
- Hé, te, mit ordítozol itt? Ebben az újságban szó sincs ilyesmiről!
Erre a rikkancs tovább ordít:
- Óriási szélhámosság, kilencvenegy áldozat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest