- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SzalaiG
addikt
válasz
*Ropi* #12641 üzenetére
Mailban kaptam őket:
A székely összehívja hat fiát, és megkérdezi, melyikük döntötte be a budit az árokba. Senki sem jelentkezik.
- Emlékezzetek George Washington és a cseresznyefa esetére - mondja a paraszt.
- Mikor George kivágta a fát, és bevallotta tettét, apja büszke volt fiára az őszinteségéért.
Kilép a farmer legkisebb fia, s bevallja, hogy ő a tettes. Mire az apja lekever neki egy jókora pofont.
- Te mondtad, hogy George Washington apja büszke volt, amikor a fia bevallotta, amit tett! - tiltakozik a gyerek.
- De ő nem ült a fán, amikor a fia kivágta!Kovács úr a héten már harmadszorra késik el a munkahelyéről. Balszerencséjére a főnöke már az íróasztalánál várja:
- Na, kolléga mondjon valami hihető mentséget a késésre! - mondja a főnök.
- Elnézést kérek a késésért, de nagyon meredek reggelem volt. Már épp indultam volna, amikor a feleségem megkért, hogy vigyem el egy darabon. Beleegyeztem, de csak akkor, ha siet. El is készült 10 perc alatt. Útközben azonban a hídon akkora dugó volt, hogy kénytelen voltam az autót letenni, és átúszni a folyót, nézze meg, még vizes a cipőm. Aztán lestoppoltam egy rendőrhelikoptert, az elhozott a szomszéd utcáig, de leszállni nem tudott, ezért ejtőernyővel kiugrottam, és most itt vagyok!
A főnök zordan néz rá:
- Már megbocsásson, de hülyének néz? Azt várja, hogy ezt el is higgyem? Ki látott már olyat, hogy egy nő 10 perc alatt elkészül?! -
bambano
titán
válasz
*Ropi* #12518 üzenetére
oroszórára tanfelügyelők jönnek látogatóba, beülnek az utolsó padba. fiatal tanárnő mond egy mondatot, megkérdezi, hogy mit jelent. Móricka erősen jelentkezik, felszólítják, mire mondja: de megdugnám a tanárnőt!
Tanárnő dühös lesz, hazazavarja Mórickát. Pakolás közben Móricka morogva hátraszól: minek súgott, ha maga sem tudja... -
gabor85
őstag
-
Xterms
tag
válasz
*Ropi* #10395 üzenetére
Valentin nap nem létezik. Bálint napnak hívják. Nem teszem off-ba, hadd legyen csak feltűnő.
A főnök meglátogatja kórházban fekvő beosztottját, aki hamuszürke arccal hever a párnákon, egy oxigénpalack és egy infúziós készülék társaságában. Nézi a főnök, majd megszólal:
- Hát ez igazán megnyugtató. Én mindig azt hittem, hogy maga csak szimulál, de most örömmel látom, hogy valóban beteg. -
Alg
veterán
-
buherton
őstag
-
-
-
Csakénvagyok
őstag
Viccrombolás ON/
-
BlacKSouL
addikt
Boncz Géza: Orosz mese
A történetet Jevgenyij Izotóptól hallottam, aki elesett a nagy honvédő hátizsákban. A történet:
1938, Moszkva. Sztálingózik a hó. Az ellenség megfújja a gyári szirénát - holnap közösen újat vesznek - és elindulnak haza a munkások a szerjózsa minden irányába.
Hazafele tart Olga és Szergej is. Egy téren átmenve hallják, hogy egy kocsma ablakán halk muzsikok szűrődnek ki, fejenként hat kabáttal régi orosz szokás szerint.
Odabent a tükrön fekszik hason Mása, és Trotyakov, a nagy festő egy jelmondatot ír ki a falra: aki másnak ermitázs, maga esik bele.
Végül hazaérkeznek, ekkor Olga odalép az ablakhoz támasztott szekrényhez, a fiókot kihúzza, és keresgélni kezd a kitüntetések között. Majd megáll a keze, ránéz Szergejre, mondja: Válassz csillagot! Aztán bekövetkezik az, amit már nagyon régen várnak, egymáséi lesznek.
Szergej fölkel, magára rántja gránáttépte tangóharmónikáját, és trojka szakadtából, és kibomló hajjal elindul haza, mint aki jól végezte Olgát...
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest