- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Végül belegabajodtam a fogalmazásba, a nemet képzeljétek úgy, hogy nincs ott. Bár azthiszem jól értetted.
Bár ilyen egyszerű lenne. HD600 meg 650 is sokak által szeretett itt nyugaton, szerintem meg eh. És sorolhatnám. A phoenix mondjuk betalált (nagyon), de az infaustus már nem az én világom volt. Lutri, hogy mi válik be.
-
-NoVa-
veterán
Áh, ázsiaiak. Azoknak kell a középmagasemelés. A Bose lágyabb, melegebb, szobaakkusztikát jobban idéző hangfalszerűbb karakter, de alapvetően nem tér el jelentősen a karaktere. Ahogy a Xelento, vagy az IE900, egyik sem tolja meg a felső közepet.
Múltkor valaki feldobta elméletnek, hogy a túlsúlyos emberek másképp érzékelik a hangokat, nekik kell ez az emelés jobban, meg a több magas. Nem tudom, van-e benne bármi ráció, vagy csak így dagadtozta le Crinaclet kifinomultan :)
-
-NoVa-
veterán
-
-
-
tabletta
tag
Ezekkel a "problémákkal" azért együtt tudunk élni, majd kitapasztaljuk a legjobb módszert.
Érdekes, hogy a nyolcvanasnál különböző harangok kellettek, pedig első látásra nem vagyok nagyon asszimetrikus.
A nyolcvanas évek elején találkoztam először a ferrofluiddal. A Dynaudio, Sipe és társaik elsősorban a magas hangszórókban alkalmazták, hogy hűtse a tekercset. Nem akarom elképzelni azt a helyzetet, amikor egy tws tekercsét hűteni kell. -
<Adamsky>
nagyúr
"A mikrofonokból 1-1 bele van téve a vetőcsövekbe."
Azt vágom, hogy a vetőcsőben van egy (mindig is volt, kb. minden komolyabb TWS fülesben van is). Én az itt található ábra (ki kell választani a nyelvet, picit várni, és meg fog jelenni) 4-es számmal jelzett külső (beszéd) mikrofonról beszélek, ami a 100-ason nincs.
Pontosabban a leírás szerint a tetejére került át, ahol a 80-ason a zajszűrős "miki" van.
Az, hogy ez így mennyire szerencsés ...
Nyilván itt nem a hangminőség, hanem az érthetőség (valamint a kisebb méret és súly) volt a fő szempont. Ezért lehet az, hogy AI-al megtámogatva a 100-as bármilyen körülmények között jobb, de csöndes környezetben nem igazán. -
<Adamsky>
nagyúr
"Dire Straits legelső albumát ajánlom még figyelmedbe ... " – OKs, majd ránézek.
"Ideje lenne már kipróbálnom az AZ100 mikrofonját ... "
Én épp emiatt húztam egy kicsit a szám, mert úgy rémlik, hogy nincs külső mikrofon. Azt bizony megspórolták. Az egészet rábízták az AI-ra. Így ugyan jobb az átlagos zajszűrés zajos környezetben, de ha csend van, akkor sem lesz természetesebb a hang.
Érdekes most azt olvasom, hogy (oldalanként) 3-3 mikrofon van benne." ... annál bal oldalt hajlamosabb volt a levegőbubi kialakulása."
Nem tudom mi ez a "levegőbubi", de nekem a 80-as szuperül illeszkedik. Előtte volt oválos vetőcsövű fülesem. Azzal minden bajom volt. Ezért is tartok a 100-astól.
Az oválossal kapcsolatban általában azt hallom, hogy kényelmesebb ugyan, de nem olyan stabil a fülben, ill. az előbbi okán az izoláció sem feltétlen tökéletes. -
<Adamsky>
nagyúr
"Végülis elővehettem volna ... "
Na látod!Nekem van egy elég jó kis flac-es gyűjteményem, úgyhogy Tidal-ra ritkán fanyalodok rá.
Ha nálad most épp aktív az előfizetés, akkor keress rá → Eagles - Hotel California (Live On MTV, 1994) számra. Album: Eagles - Hell Freezes Over - Remaster 2018
Ha Dire Straits, akkor én a "Sultans Of Swing - The Very Best Of Dire Straits"-t szoktam elővenni (Sultans Of Swing, Brothers In Arms, Money For Nothing)#17528 -NoVa-
"Sok éves téma ez sokfelé" – köszi! Utána nézek / olvasok majd ennek picit. -
<Adamsky>
nagyúr
"Felraktam a Tidalt, és belőttem a legmagasabb bitrátát is."
Egy-két CD vagy jóféle flac, nem volt a fiókban?" ... sikerült belefutnom ocsmány prezentációba is."
Lehet boomer vagyok, de ezért mondom én azt, hogy – pláne zene esetén – van a jóféle sztereó, oszt' kis kezét csókolom." ... engem ez Samsung telefonnal ... "
Nálam többek között ezért is tiltólistás a cég. Amíg – jobb esetben – egy sima aptX-el szúrják ki az ember szemét, addig kisebb cégek esetén már alap az aptX Adaptive / HD vagy épp az LHDC. -
-NoVa-
veterán
Ó, itt az Atmost ketté lehet választani. Az egyik fele automatikus, azaz Atmos kódolt albumokat úgy játssza le a Tidal, és tényleg jobb térélménnyel szól úgy, mint egy dekóder nélküli eszközről, az remekül működik. A Spatial mód az teljesen más, az nagyjából arról szól, hogy filmnézéshez kihelyezi a hangot a TV/monitor irányába, head trackinggel együtt még ott is tartja. Gimmick, vagy legalábbis extrém rétegigény. Pláne, hogy nem fér össze az LDAC-cal. Arra viszont jó volt, hogy megmutatta, mennyire jól adja a fenti/lenti irányt is vissza.
Némi negatívum, a Sony mikrofonja emberibb, a Technicsé túlszűr, és érzelemmentes lesz a hangom feleség szerint.
-
-NoVa-
veterán
Azért a frekiválaszon kívül is akad paraméter. Ha pl elindítom Hania Ranitól a 24 03 Warsawa live felvételt, a Xelento 2-essel jobb meghajtással olyan drámai átható sub-basszussal tölti ki a hangzást, és minden hang olyan dinamikával szólal meg, hogy az egy átható döbbenetes élmény. A Technicsről elzenélget szépen, de ekkora akkuról ez az energia nem jöhet létre, csoda az is, hogy ilyen jó közelítéssel zenél.
-
<Adamsky>
nagyúr
"A mágnesek igen, kicsit lazán tartják a dugaszokat ... "
Ez akkor valós visszalépés a 80-ashoz képest? Meglep. Mondjuk nem egy tesztben említik, hogy a tok nem a csúcsok csúcsa. Én a 80-as esetén elképzelhetetlennek tartom, hogy az kinyíljon és kiessen belőle a füles."A lassú kapcsolódásuk a megszokott Technics féle csigaság ... "
Tuti, hogy nekem van itt a legrégebbi telefonom, és mégis gyorsa csatlakozik (bt. 4.2).
Szerintem a rejtély megoldása, hogy a Technics csak akkor kezd el csatlakozni, ha a füles kikerül a tokból, és nem a tok nyitásának pillanatában." ... a leírás szerint csak 5 óráig bírja szusszal ... "
LC3 codec mellett? Akkor ott tényleg komoly bug lehet. Ha jól emlékszem, az LC3-nak annyit vagy kevesebbet kellene fogyasztania, mint az SBC-nek. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... matrica alapú védőháló van felhelyezve ... " – vagyis ugyanúgy ragasztott. Tényleg nem kötekedésből, de akkor ez most miben is másabb?
"Ha eltömődik a háló, könnyen cserélhető ... " – az már régen rossz. Mindenhol hangsúlyozza a Technics, hogy a vetőcső végéhez ne nyúljunk! Se ronggyal, se fülpiszkálóval. Az illesztékek belsejében lévő szivacsos "izé" pont azért jó, hogy normális esetben (gyakori tisztítás mellett) oda nem kellene, hogy bejusson semmi.
" ... és házilag, vagy akár tisztítás után is újra felragasztható ... " – itt ugye megint felvetődik a nagy kérdés: Hogyan? Mivel van ragasztva? Az, hogy leszedhető, majd visszatehető, vm. erős, de mégse fix. ragasztást feltételez. Az pedig, hogy ez egy tisztítás után újra felhasználható legyen – az előbbi feltételek mellett – nehezen tudom elképzelni.
"Az AZ80ra vékony és nyúlánk fekete ragaccsal van felragasztva ... "
Az AZ80-nál nem, de más füleseknél már volt "szerencsém" ezt megtapasztalni. Tudom miről beszélsz. Sajnos sok gyártó spórol ezen vagy nem jó minőségű ragasztót tesz óda, mert tényleg gyakori, hogy az emberi test hőjétől elenged.
Egyébként ezen szerintem már – a szérián belül – változtathattak, mert nálam nincs ilyen gond (pedig télen-nyáron ebben futok)."Jártam már úgy a 80as tokjával, hogy 2 érintkező is leragadt a zsírtól ... "
Na, ez az, aminek nem lenne szabad megtörténnie, ill. nem kellene megvárni, hogy megtörténjen. -
<Adamsky>
nagyúr
"Nagyon könnyen is tisztítható szerencsére ... "
Ezt tudnád részletezni? Anno a megjelenéskor próbáltuk kitalálni, hogy miért olyan (nyomi?) a vetőcső, amilyen (ovális, és még annak is a harmada - ha jól látom - le van fedve).
Ha nem csal az emlékezetem, Te azt tippelted, hogy a cső vége kiszedhető / cserélhető / tisztítható. -
baalco
tag
Egy gombnyomással nem tudom az összeset. Egyesével el tudom felejtetni a korábban csatlakozott eszközöket, ezt korábban megtettem a fülessel, amikor próbáltam újra csatlakoztatni. Most nincs is a listában.
Még majd teszek egy próbát, hogy ha a laptopon is kitörlöm, akkor oda vissza tudom-e párosítani. Ezt még nem merem, mert melóhoz kell a meetingek miatt a füles.
Ez a lépés majd kizárná, hogy a telefonnal vagy a fülessel lehet-e a gond. -
<Adamsky>
nagyúr
Ohh, igen! Azt hiszem ezt Veled már beszéltük. Akkor sem értettem, hogy ez mitől lenne "szabványos", és – félre ne érts! – a válaszod után sem lettem okosabb.
Eq. esetén szerintem értelmezhetetlen az, hogy "szabványos". Van jó, jobb és még jobb eq. Ami volt pl. az AZ80-nál az a megúszós: 100, 315, 1k, 3.15k 10k
Se nem megy le elég mélyre, se nem elég magasra. Egy nagyon szűk sávban lehet belenyúlni a hangzásba.
Ehhez képest az AZ100 esetén a BASS, 250, 500, 1k 2.5k, 4k, 8k, 12k már jobb, de – pláne a füles árához képest – ez szvsz. még mindig elég gyengécske.
A "BASS" feliratot pedig teljesen komolytalannak / igénytelennek tartom. Miért nem írták oda a frekit? Ha több frekvenciát "ölel át", akkor mit keres az eq-ban, miért nem tették ki egy külön tekerőre v. csúszkára? Ennyire erővel a 12k helyett kiírhatták volna, hogy "Treble".
Az AZ80 esetén az egyetlen vigasz, hogy oly' Isten igazából nincs is rá szükség (remélem ez az AZ100 esetén is így van). A többség (tapasztalatom szerint), vagy "alapon" hallgatja, vagy bekapcsolja a Bass+ preset-et." ... illetve 16k helyett 12k." – ez a 16k melyik fülesnél van?
-
Janaboy
veterán
Megnezem köszi!
Igen az EQ elég korrekt.
Enyhén Vsre állítottam.Amúgy arra értem az app furcsaságát, hogy sok beállítás az utolsó fülön van és olyan fura hogy guideok meg infók között vannak ezek a beállítások.
Nyilván nem vészes csak fura.
Bár ezt a "best effort" beállítást amit az LDAChoz ír, azt nem találtam megA zenéket megpróbálom köszi.
-
Janaboy
veterán
Ezt jó olvasni.
Jöhetnek a tippek az EQ beállítására
Illetve hogy milyen számokat teszteljek?Összehasonlítva a Sennheiser momentum tws 2vel egyelőre nem érzem azt a hatalmas különbséget.
A basszus egyértelműen tisztább és szebb.Amúgy a legnagyobb eartippel használom, a többinel könnyen kicsúszik.
Lényegesen kisebb és kényelmesebb mint a Sennheiser, ennek már nagyon örülökAmúgy az app nagyon fura ezekkel a menükkel
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... Codecből nekem az aptX mellékes, mert az LDAC tökéletesen teszi a dolgát ... "
Azért én futottam már bele az LDAC határaiba (pláne, ha nem adaptive-re van állítva). Ez persze lehet a régi telefonom okán van, de általánosságban igaz, hogy az LDAC azért jóval érzékenyebb ...
Épp az előbbi okán én szívesen láttam volna egy másik – jó minőséget biztosító — codec-et. Ellenpéldának ott van az Earfun Air Pro 4 (SBC, AAC, LDAC, Aptx Adaptive, Aptx Lossless, LE Audio, Auracast) 30e Ft alatt ...
Szóval a Technics is beletehette volna az aptX-et és/vagy az LHDC-t ennyi pénzért (meg ha már egy új modell)."Ránézésre a 100ason egy ésszerűbb, matricás megoldást alkalmaznak ... "
Ezt te miből, ill. hol látod? Egyetlen review sem említi, és nekem a lépekről sem ez jön át.#17050 33as
Szép gyűjtemény, bár ahogy így olvasgatom a topic-ot, ez szerintem itt max. egy erős közepesnek számító mennyiség.#17058 bostone
Ennyit tud a fülesed és a telefonod adott codec (mi van beállítva?) mellett, adott körülmények között. -
-NoVa-
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nálam a fülzsírtól át is áztak kicsit a 80 védőhálói, és meg is olvadt a ragasztásuk ... "
Nálam semmi ilyen nem történt. Igyekszem tiszta fülbe tenni, és az illesztéket is rendszeresen elöblítem (ahogy javasolta a gyártó).
A védő "hálóhoz", amit te ha jól értem leszedtél egyszer sem nyúltam (nem is kellett)."Ez így könnyen cserélhető ... " – az lenne?
De, ezt megoldhatták volna a kör alakúnál is (egy kis menettel ki-be tekerhető, oszt' csá).
Itt majd ki lehet pattintani, vagy mi? Tudom, hogy a Technics-nél nem hülyék ülnek, de nekem ez így egy pöttyet fura.Én Ali-ról rendelnék a helyedbe valami hálót, mert ha telemegy mindenféle dologgal (mondjuk már lehet késő), akkor megette a fene. Tudom, ott van előtte az a szivacsos izé, de akkor is.
-
<Adamsky>
nagyúr
Közben megnéztem az első YT tesztet, ami "szembe jött". Vicces ez az eq a "bass"-al a végén (izé elején). Egy ennyire komoly cucchoz sokkal komolyabb eq. dukálna.
Más kérdés, hogy itt a gyártó nem spórolta el a hangolást, úgyhogy a 80-asból kiindulva valószínű itt se lesz rá szükség (max. a preset-ekre).
Design: nekem a 80-as jobban tetszik. Az újról ugye elhagyták a külső mikit.
Amin felszaladt a szemöldököm, hogy "szivacsok" belseje ilyen ... ááá ... inkább mutatom:
Ennek inkább nem örülök, mint igen. A vetőcsőről – ebben a tesztben – nem láttam képet.
– update –
... egy másikból:
Miért? -
<Adamsky>
nagyúr
" ... kihagyhatatlan lesz attól függetlenül, hogy a 80at is szeretem ... "
Ááá... én nem tudnék egy fenékkel két lovat (egy (pár) füllel két fülest) ...
... de ha Te úgyis veszel, annál jobb, mert akkor legalább lesz első kézből tapasztalat.
Ami a hangzást illeti, azt nem tudom még hová lehet fokozni. ANC-ot, üzemidőt, codec-et simán." ... szabványos felosztású és több sávos equalizere ... "
Ezt nem értem. Mit értesz szabványos alatt? Nekem a szoftver eléggé olyannak tűnik, mint a 80-é. -
<Adamsky>
nagyúr
Az a "baj", hogy nagyon elégedett vagyok az AZ80-al (no meg ~1 éves csak).
Így gyorsan átfutva mondjuk ezt a tesztet sajnos nem találtam olyat, ami miatt esetleg elgondolkodnék a váltáson. Az egyik ilyen lett volna az aptX támogatás (Adaptive, Lossless). O.K. most már tud LC3-at, de azt meg ugye melyik mobil tudja?
Ott van az Auracast, amit én megint nem nagyon hiszem, hogy ki tudnék használni. A 10 órás ANC-s üzemidő viszont impozáns, és izgin hangzik a "Magnetic Fluid Driver" is.
Mindegy, olyan szempontból nyugodt vagyok, hogy lesz mire váltani, ha a 80-assal történne valami. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... annyira tömzsinek tűnik ... " – egyik általam említett füles sem épp kicsi, de mégis, pár fokot azért lehet rajtuk fordítani (az L3P-nél ez a plusz / hátsó illesztéken is múlik).
A Technics egyébként annyira tutin beleül ilyenkor a fülem alsó "peremébe", hogy simán tudok vele futni. Nem szokott kilazulni. -
<Adamsky>
nagyúr
Érdekes mód most (ill. ennél a típusnál) nem tette meg.
@TIT: tényleg próbáld majd meg (ha otthon leszel) a legnagyobb még kényelmes illesztékkel / "dugóval" úgy, hogy beteszed, majd hátrafelé kicsit megtekered a fülest. Akkor áll jól (szigetel pontosan), hogy ha grimaszolsz, kitátod a szádat, stb. akkor is mindig ugyan úgy, ill. ugyanannyira blokkolja a külső zajokat. -
TIT
veterán
Köszi próbálkozom majd vele,csak most nem vagyok otthon egy darabig.
Hát az ügyfélszolg. se mondta és a leirás se,mellesleg nem is volt hozzá.
Végülis lehet benne valami,de egyféle pozicióba kell állnia.
A mostani fülbedugós is dinamikusabb ha mosolygok,biztos máshogy áll a fülem. -
PhaetonV10
tag
Köszi megpróbálom.
<Adamsky>: köszi értem a viccet, arany vagy.
grafnet: Sajnos en is ezt kezdem latni h nem annyira megbizhatoak vagy jok ezek a tws fulesek. 25 k korul vettem asszonynak es noveremnek is jbl wawe fulest azok elkaristolnak nagyjából de ott is elofordul h egyik jobban merul mint a masik gondoltam veszek magamnak egy kicsit jobbat akcioban 100 ercsi volt a live pro 2...
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a belső szövethálókra figyelj nagyon ... "
Arra gondolsz, ami a "vetőcső" végén van?Igen, arra a tisztítási útmutató is kitér, hogy ahhoz kb. semmivel sem lehet hozzáérni. Vagyis fülpálcika, zsebkendő, rongy, semmi nem játszik. Szerencsére a 80-asnál a harangban van egy elég jónak tűnő "szűrő", így nagyon trógernak kell lenni ahhoz, hogy azon keresztül koszolódjon el az említett szövetháló.
Most néztem vissza priv. üzenetváltásunkat. Neked is 80-as van szóval nem kell magyarázzam.
Egyébként a hideget eddig elég jól bírta. Remélem nyáron sem lesz gond ... -
habolcs
csendes tag
Igen, legnagyobb illesztékkel használom. Kicsit olyan mintha kevésbé tudnám betuszkolni a fülembe. Azért gondolom, hogy ez ennyit tud mert alapvetően hozza azt amit a xm4, érzésem szerint kicsit kevesebbet. Itt egy összehasonlítás.. ez alapján jobbnak gondoltam, hát ezt benéztem.
-
gulyasa
őstag
Hali!
Van egy Tribit MoveBuds H1 fülhallgatóm (ilyen), év elején vettem az amazonról.
Nemrég a tokban az egyik rugós töltőérintkező benyomódva maradt, teljesen szintben áll, még csak meg sem lehet fogni csipesszel vagy hasonlóval, hogy ki lehessen húzni (hátha csak beszorult és a rugónak nincs baja bent...)
Van ötletetek, hogyan lehetne megjavítani? -
vicze
félisten
Nem feltétlen EQ-ra értettem a XM5 hangzástechnikailag gyengébb. Előbb széteszik egy komplex zene mint a Buds-szal. XM4 egy eléggé V füles, de szerintem mind a kettőnél jobb technikai hangzásra, de sok az egyéb problémája.
A Buds 2 Pro valamivel V-bb mint a XM5, de egyáltalán nem olyan jelentős a különbség, hogy ez számítson, egyszerűen csak mindenben többet at.
Nagyon nehéz egy TWS-t kielemezni, mert még minding ilyen ~15e-s vezetékesek szintéjt ütik meg igazából kis különbségekkel.Asszem 6.-ra sikerült felmennie az SW-nek, mire nem felejtettem el, hogy megy a háttérben 40perce a szerencsétlenkedés. Szóval most már 2.0.1.
Azt el is felejtettem, hogy a dobozán, az "noise cancelling" feliratra egy matrica van ragasztva, "The best noise cancelling" felirattal.
-
MaxxDamage
félisten
Néztem, mindegyik (Z60 & Z80) tudja a HiFi-t , ezt hogyan kell érteni?
LG V30+ ThinQ meg van V50 ThinQ 5G-m is (Mind2 Jack csatis és HiFi Quad DAC-os) és van hozzá 50 Ω + (Impedence) fülesem is, ami tudja a "High Gain"-t , ezt tudtommal egyik BT-s füles sem tudja, vagy már igen? -
vicze
félisten
Minden Samsungon az LDAC-ot külön aktiválni kell, de ezt csak akkor ajánlja fel a fülesre, ha a füles próbálkozik LDAC handske-kel, és jelzi, hogy can ez a codece. De most a Sony-k nem mondják, hogy van LDAC, ha a telefon nem ajánlja fel, így procedúra. Füles párosít, Sony app nyit, átállít legjobb minőségre(amíg ez nincs meg nincs LDAC opció a BT menüben), hogy ez fail marad AAC-n, ok. Samsung menü BT beállítások, LDAC eledényezés, Sony app vissza megint minőségre állítás és most aktiválódik LDAC.
Nyilván ha valaki 1 fülest használ 1x csinálja nem gond, 5. fülesnél már fárasztó... (Főleg, hogy minding elfelejtem...
)
-
Kényelem a fő szempont, utána persze a hangzás és az ANC, de az XM4 is azért ment vissza, mert fájt tőle a fülem.
Ez jóval kompaktabbnak tűnik azért is fogok próbálkozni vele.
Olyan helyről akarom venni, ahol vissza is lehet küldeni.Meg is történt elvileg még július végéig megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest