- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
szaki58 #17787 üzenetére
"Ha bedugom a fülem (egy zárttal), a nyeléseimet is hallom. Nagyon zavaró nekem, de nyilván ízlés dolga."
Emlékszem, mikor nagyon régen megvettem a Sony W800-as telefonomat, ahhoz járt agybadugós füles, ekkor találkoztam elöször ilyennel.
Nagyon furcsa volt, hogy még a levegővételt is hallottam.
De ez kb. 20 éve volt, azóta megszoktam. -
Viktor77
titán
válasz
shotika #17541 üzenetére
Ez fülhallgató topic, de...
Ahogy olvasom, ez a hardverbe van kódolva, ezt nem tudod megváltoztatni.
De itt egy kis program, generál egy 20Hz-es hangot 2 percenként 10mp-re. Hallani nem fogod, de megakadályozza hogy kikapcsoljon a füles.Vagy fogsz egy online tone generatort, pl.: [link], beállítasz 1Hz-et (vagy azt a max frekit amit még nem hallasz, de nem kapcsol ki a füles tőle) aztán lejátszod végtelenítve.
-
Viktor77
titán
válasz
Anonymus23 #16052 üzenetére
Igen, az árát nagyon megéri.
-
Viktor77
titán
válasz
Danecay #16004 üzenetére
A QCY-T13 az áráért nagyon jól szól, nem igazán lehet vele mellélőni. Nekem is van. Igaz, egy még olcsóbbra cseréltem, Soundcore A20i, de ez csak karácsonykor volt 6K Amazonon. Scarbir szerint a talán a legjobb 25$-os füles, de nem száras.
Nyílván a kényelem egyénenként változó, ebben nehéz tanácsot adni. -
Viktor77
titán
válasz
Ivy.4.Ever #15763 üzenetére
A grafit és a fehér két kódját látod.
-
Viktor77
titán
válasz
Prinz Eugen #15650 üzenetére
A példa füles itthon is ennyi.
-
Viktor77
titán
válasz
Donki Hóte #15245 üzenetére
Mik is a BT nyűgjei?
-
Viktor77
titán
válasz
Celithrandi #14397 üzenetére
Scarbirnál nézz körül, jók a tesztjei.
-
Viktor77
titán
válasz
Celithrandi #14392 üzenetére
Akkor minek a kérdés? Itt minden javaslat hallatlanba lesz.
10K alatt...
1. visszaolvasol,
2. megveszed a neked szimpatikusat, aztán vagy bejön, vagy nem.
Ennyiért minden lutri. -
Viktor77
titán
válasz
patomi #14388 üzenetére
Igen van app a T13-hoz. Szokásos dolgokkal, firmware frissítés, eq, érintésvezérlés beállítás, megkeresés.
És igen, valóban nagyon jól szól, árához képest meg pláne. Az üzemidőről nem is beszélve.Viszont kiváncsiságból rendeltem Aliról egy Anker A20i-t (6K volt), ez a két legolcsóbb füles Scarbir listáján, összehasonlítom a kettőt.
-
Viktor77
titán
válasz
waccamár #14375 üzenetére
A belső gyűrű is gumi, így igen sok rámegy másikéra.
A gond az egész kialakítás, mert ha nem passzol a forma, nem fogod tudni rendesen beletenni a töltőbe.
Én is így jártam, az atomkényelmes Rock Zirconét tettem rá a QCY T13-ra, örültem milyen jól passzol, csak éppen kb. 1 millivel mélyebb, így nem érintkezik a töltő bütykeivel a füles.
Leveszegetni meg nem túl kényelmes, meg nem is időtálló. -
Viktor77
titán
válasz
dzsi23 #13278 üzenetére
Azért ezzel vigyázz, nekem is van egy Rock Zirconom, ez is 3K körül volt annó, de oda tenném igen sok sokkal drágább vezetéknélküli füles mellé.
Én egy ilyet használok, nagy megelégedéssel (a topicban olvastam róla, te is olvass vissza, sok hasonló áru jó füles volt már említve).
(Ha esetleg Alzáról vennéd, tegyél mellé valamit, hogy meglegyen a 10K, és használd a "gvhkedvezmeny" kupont -3000Ft-ért.) -
Viktor77
titán
Köszönöm, hogy így vágjátok a témát itt!
Ha nem vagytok, sosem akadok a QCY T13-ra (sosem hallottam a márkáról).
Tegnap olvasgattam mit vegyek, így ráakadtam, ma meg is vettem.
7K-ért ez valami csoda.Nyílván árán belül, de nekem nagyon megfelel.
Van basszus, hangerő, ami kell.
Majd még írok késöbbi tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest