- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
bajnokpityu #17610 üzenetére
Ja, azért is írtam, hogy a legtöbbnek, mert akadnak kivételek is.
Szerintem az se jó a görbében, hogy 4 Khztől kezdve meredeken esik lefelé, mert az csúnyán tompítja az összképet. -
mcs
veterán
válasz
bajnokpityu #17602 üzenetére
Egyik régebbi Live Pronál érzékeltem csak azt a szintű üreges és cincogós hangzást, amire gondolsz. Azóta már nincs olyan durva mértékben visszafogva a közepük, csak az app eq-jában érdemes a magason finomítani ahhoz, hogy ne nyomja el annyira, mert azt pár típusnál kicsit jobban élesítik ki a kelleténél. A Live 770NCmet is sikerült tök jól beidomítanom az eqval úgy, hogy tisztán érezzem a közepét, és ne szúrkáljon a magasa.
-
coolpet
senior tag
válasz
bajnokpityu #17393 üzenetére
Szóval akár egy jó választás is lehetne.
Azt mondják kényelmesebb mint a Buds 2 Pro. Azt már alig kapni, és jóval drágább is. Fele árért hangban tud azért annyit?
-
mcs
veterán
válasz
bajnokpityu #17357 üzenetére
A sapkám árnyékolására kicsit érzékenyebb 990 kbps módban, mint a 80, de ezt lehetséges, hogy javítani fogja egy későbbi firmware.
-
geckowize
őstag
válasz
bajnokpityu #16549 üzenetére
Köszi a választ Janaboy, spleenszuru, bajnokpityu!
-
spleenszuru
őstag
válasz
bajnokpityu #16502 üzenetére
Ügyesen kitér még a hivatalos oldal is az elől, hogy a budok maguk mennyi ideig bírják egy töltéssel.
Azt látom, hogy 30 óra tokkal vonóval, de csak a budok vajon mennyit? -
ilyen_85
senior tag
válasz
bajnokpityu #16502 üzenetére
Köszönöm szépen, ránézek.
Ráadásul mindjárt itt a fekete péntek is xD (jó még messze van, de majdnem)
-
Janaboy
veterán
válasz
bajnokpityu #16455 üzenetére
Azt nem mondtam hogy a legjobb belőle de én úgy emlékszem hogy jó vélemények vannak az FEről is.
Főleg ha Samsung telóval használod. -
válasz
bajnokpityu #16431 üzenetére
Ez jó találat! A magyar oldalon is van akció. Én az EarFun Air Pro 4-t nézem, USA-ból 63 dollár (kb 23 E Ft), magyar Earfun boltból 26,5 E Ft. Itthon van szállítási díj, legalább ezer forint, ezt beleszámoltam. Azt nem tudom, hogy az USA-ból vettnél haza garancia van-e.
-
zseko
veterán
válasz
bajnokpityu #14940 üzenetére
Nem tudom. Nekem ez az első komolyabb fülesem, nincs összehasonlítási alapom.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bajnokpityu #14246 üzenetére
" ... nekem felesleges futáshoz ilyen minőség ... "
Én egy Technics EAH-AZ80-al futok (ill. mostanában nem, az idő miatt ...)." ... ráadásul nem tudom kikapcsolni a háttérzaj felerősítést ... "
A "monitor mode"-ra gondolsz? Az előbbi ábra szerint be kell kapcsolni az app-ban a "full control mode"-ot, és akkor egy érintéssel, majd egy hosszabbal (~2 másodperc), kikapcsolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest