- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
aldebaran #17294 üzenetére
Szia, én egy éve használom a Sony Linkbuds S-t de sajnos elhagytam, berendeltem egy Huawei 6i-t, de nem jött be, majd egy Sony C700-at, ami már jobb, de végül mégis maradok a Linkbuds S-nél, s azt rendeltem be, remek a zajszűrése, nem esik ki a fülemből s mivel csak heti 3x használom edzés alatt emiatt nem is fog hamar tönkre menni az aksija, amire többen is panaszkodtak.
-
Snoop27
őstag
válasz
Dr. Oid #17163 üzenetére
Szia, szintén iphone-os vagyok és androidra fogok váltani, tegnap jött meg a huawei 6i, eddig Sony Linkbuds S volt, de valahol sikerűlt elhagynom, s a huaweire esett a választásom, eddig nagyon bejön, egyetlen ami fura az a hangerő állitás, simogatni kell, s olyankor elmozdul a fülemben, de ez nem nagy gond.
-
Snoop27
őstag
A Sony Linkbuds S nekem bevált, egyetlen furcsa dolog benne az, hogy pl. edzés közben ha be van állitva a NC kb. 20-25 perc után a bal fülesben gyengűl, azaz átszűrődnek zajok, megfigyelte esetleg ezt más is? Kiveszem majd újra behelyezem s ismét jó, de egy edzés alatt ezt jópárszor el kell játszani vele.
-
Snoop27
őstag
válasz
stellaz #13550 üzenetére
Ja értem. Az az igazság, hogy leginkább emiatt is vettem, edzés közben jól fogna, ha pl. szólnék a másikhoz akkor praktikus lenne ha kikapcsolna s beszélgetés után vissza, viszont ha ki is kapcsol nagyon tompán hallom a beszédet, emiatt inkább kiveszem a fülemből. De az is lehet, hogy valamit nem állitottam be jól.
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
Tegnap jött meg a Linbuds S, eleinte kicsit fúrcsa volt a fülember, s a hangjától sem voltam oda, viszont miután játszodtam kicsit a z EQ-val nagyon jól be tudtam lőni s nagyon tetszik. A beszédre leállás még nem az igazi, van mikor beszélek és nem áll le, máskor meg ha reszelem a torkomat azonnal lekapcsol, ez még valószinű állitgatást igényel.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Ma érkezik meg a Linkbuds S, annyi a kérdésem, hogy érdemes-e bejáratni?( rákerestem erre a témára de nem találtam választ). Ha érdemes akkor mennyi időt (kb.) és milyen programmal? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest