- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Köszi próbálkozom majd vele,csak most nem vagyok otthon egy darabig.
Hát az ügyfélszolg. se mondta és a leirás se,mellesleg nem is volt hozzá.
Végülis lehet benne valami,de egyféle pozicióba kell állnia.
A mostani fülbedugós is dinamikusabb ha mosolygok,biztos máshogy áll a fülem. -
TIT
veterán
válasz
<Adamsky> #16898 üzenetére
Gondoltam,hogy harang nélkül kiesik,max.a fülemhez teszem a mély miatt.
App nincs de esetleg egy másik zeneplayerrel lenne bass+hangszínszabályzás,de igazából ezek nélkül is jól kéne szóljon.
Közben írt a pana,hogy vigyem szervizbe bevizsgáltatni,mondom 3 napos terméket nem vinnék,főleg,hogy alapból ilyen vacak elvileg. -
TIT
veterán
válasz
<Adamsky> #16893 üzenetére
De az "e" meg "k" is van még a végén.
Póbálkoztam elállással a Bestmarktba vettem,de a szokásos szöveggel leráztak,hogy mivel füles,ezért nem veszik vissza és,hogy ők nem írták az xbasst,mondom mert lehagyták attól még más cég vagy a pana írja vagy ezekszerint ők árulnak xbass nélkülit is?
A kisebb gumiharanggal próbáltam ua.megnézem majd a naggyal,de csak 5-én leszek otthon,ennyire számít a méret?
Nekem T10-es iriver van,még 2006-ban árultuk 50-ért,elég komoly minőség+design,csak a füles kábel szakad el. -
TIT
veterán
válasz
gulyasa #16883 üzenetére
Köszi.
Én is arra gondltam,hogy lekapok egy zenelejátszót,de alapból jól kéne szólnia ha már a pana ezt írta vagy átvernek többmillió embert,azért írtam nekik,hogy ez így nem fair.
Iriver mp3 player is jó,mondjuk ott beépített eq van de lényegtelen,de az minőségi cuccos. -
TIT
veterán
válasz
Janaboy #16881 üzenetére
Köszi,szomorú,akkor a pana átvert,mert az írták húú milyen extra basszusa van.
Szuper,hogy kipróbálni se lehet és az emberen marad.Zsákbamacska.
Létezik olyan 13 körül aminek van tényleg basszusa?
Ha a 18 éves iriverem amit az mp3 lejátszóhoz adtak nem szakadna el lassan,nem is váltanék.
Van egy pana audio alkalmazás amivel lehet állítani a hangszint,csak az nem kezeli ezt a fülest,csak 2 tipust,sok eszük van. -
TIT
veterán
Sziasztok!
Vettem egy pana rbz-120 bt.fülest de nagyon sokolrádió hangja van,semmi basszus,ezzel lehet valamit kezdeni vagy ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest