- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
<Adamsky> #8714 üzenetére
... és nem szól sokkal sz@rabbul?
Na, hát próbálgattam, és azt tudom mondani, hogy a t0k0m tudja. Hangosabb lett, maxon és közelében érezhetően, kellemetlenül üti a dobhártyámat, a mély ezen a hangerőn torzít ( nem úgy, mint ami túl van hajtva, inkább amolyan nem kívánt visszaverődések ). Rengeteg magas is jött, nem biztos, hogy előnyös. De...
Volt némi mozgásterem, mert az aplikációban mély orientáltra volt állítva, ezt normálra állítottam, valamint a telefon ( Xiaomi 11 Lite ) kínál a hangeffektek menüben fülhallgatóhoz igazítást, ezt is kikapcsoltam. Most a mély nem torzít, a magas konszolidáltabb lett, és nagy hangerő sem bántó annyira. Az a szövet háló egész biztos, hogy hangolási célokat is szolgál a többi funkciója mellett. Azért ha nem vágná haza a balanszot, visszaraknám. -
z123456z
őstag
válasz
<Adamsky> #8708 üzenetére
Igen, azt a kis hálót, mert elhalkult az egyik fele. Így megjavult. De Fiil T1 Lite, nem az Earfun Free Pro, az hibátlan még . Szerintem nem bírta az izzadást. Megnéztem nagyító alatt, ez nagyon sűrű, gyakorlatilag nem is lehet átlátni, ezért gondolom, hogy már nem ipx7. Bár szerintem eddig sem volt az.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
<Adamsky> #8653 üzenetére
Köszi! Ez jó ölet, hogy külön-külön nézem meg a töltöttséget. Most 100% volt mindkettő. Egyébként mi a jobb töltési módszer, állandóan visszarakni a tokba vagy addig használni, amíg le nem merül teljesen és csak akkor tölteni? Nekem a tok már 2 teljes töltés után pirosan világít.
blueye neked nem volt ilyen gondod, hogy párhuzamos használat mellett az egyik 60% a másik meg teljesen lemerült. Akkor lehet sajnos tényleg rossz az akku.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
<Adamsky> #8646 üzenetére
Köszi! Nekem nem jelzi külön, csak azt, hogy 60%. Egyébként múltkor ha jól emlékszem a bal merült le hamarabb. Majd visszaviszem ha nem javul meg. Lehet ez kifutó modell, ahol vettem, már nem kapható.
-
-
-
válasz
<Adamsky> #8617 üzenetére
Nálam mindkét leírt jelenség előfordul. Én is szoktam fizikai erőszakot
alkalmazni, hogy jobban illeszkedjen, és van amikor működik is a dolog. A doboz zárómechanizmusát még nem motiváltam ilyen módon, de majd kipróbálom.
A garanciapapírját nem találom sajnos, úgyhogy nem garis. -
Csari93
aktív tag
válasz
<Adamsky> #8582 üzenetére
Köszönöm, ez tiszta, a telefonom ismeri ezeket a kodekeket és a forrás Tidal általában.
A vezetékes eszköznek egyszerre hátránya is ami az előnye: függ a minőség a forráseszköz dac-jától/hangkártyájától/erősítőjétől. Mondok egy példát, az előző céges laptopomon korrektül szólt az iphone füles, az új laptopon szarul, tehát ebből pl vezetéken nem tudnék normális hangot kihozni, ezt gondolom ütni tudja egy normális TWS füles. -
breezer88
tag
válasz
<Adamsky> #8554 üzenetére
Köszi szépen, de úgy látom, hogy ez in ear kialakítású. Én kifejezetten earbud fajtát keresnék. Láttam kommentekben ezen meg az előző oldalon voltak páran akik ilyet kerestek de senki nem kapott választ. Ennyire nincs választék? Ismertebb márkák közül én csak a xiaomi Mi Airdots pro 2-t találtam ilyen árkategóriában.. érdemes még egyáltalán kutakodni?
-
-
-NoVa-
veterán
válasz
<Adamsky> #8547 üzenetére
A hangszóróval 2 gond van. Hallja az egész család teljesen fölöslegesen, és behallatszik minden más mikrofonba is, szóval nem. Ha 2-3 meeting megy párhuzamosan (home school mostanában bőven hozott ilyen helyzeteket), akkor a hangszóró már rég nem opció.
Autóban ugyanez, a TWS nem csak tartalomfogyasztásról szól, 2 irányú kommunikáció. Az autóba beépített mikrofon nem jön veled kiszállás után, stb, szóval tényleg teljesen más felhasználásnál van értelme. Rendszeresen viszem óvodába a fiamat meeting közben, az kapásból 4 eszközváltás lenne a kocsiba be/kiszálláskor. Jól szól a Volvo hangrendszere, de ha egy morning standupot rázúdítok a gyerekre belőle, megáll a fejlődésben szegény
. Azaz megint másra/máshogy használjuk, így nem csoda, hogy nem ugyanúgy állunk hozzá.
-
-NoVa-
veterán
válasz
<Adamsky> #8545 üzenetére
Használatfüggő. Nem tömegközlekedek, nem járok be irodába dolgozni, és nem elsődlegesen zenehallgatásra tervezem. Arra akad lényegesen jobb mindenfélém.
Viszont egy reggeli erdei sétához, autóvezetéshez berakott podcast mellett pont jó némi külvilág. Home office alatt egy csendes házban meg különösen minden. A Buds Live-nál is szeretem, hogy bekapcsolt 700Hz alatti ANC-vel nyitott tetővel vezetve a kocsiban nincs ott az alap motorzúgás, de a forgalom többi zaja azért megvan, a környezetet hallom, madárcsicsergés és beszéd átjön. Pihentető és jó élmény, de...
Teams meetingek alatt nincs DSP (clear profillal használom, úgy aránylag kevés basszus mellett tiszta magasak szólnak, anélkül max nagyon zajos környezetben értékelhető az a sok mély, amit lead), és átható basszustelített hangon szólnak a meetingek, amik elnyomják az otthoni beszédet. Akár a feleségem, akár a gyerekek szólnak hozzám, legalább az egyiket ki kell vegyem a fülemből, hogy értsem. Na erre tűnik sokkal alkalmasabbnak a Sony megoldása. Rétegigény, mint a Buds Live, de hálás vagyok, hogy kiszolgálják.
Nem TWS-ből most is épp a fülemben van egy saját építésű 120Ω LCP open-back earbud, ez áll a legközelebb az izolációmentes kis asztali minőségiOk hangfalszerű élményhez, de ez vastag kábellel és külső (gyufásdoboz méretű) LDAC képes BT erősítővel azért nem hozza teljesen a TWS kényelmét:
Cserébe legalább a minőségét sem, lényegesen jobb élőzenés élmény -
z123456z
őstag
válasz
<Adamsky> #8539 üzenetére
Úgy tűnik, zene és felhasználás függő. Free Pro filmekhez és technohoz ideális, viszont ha próbálom picit korrigálni a közép és magas tartományt, nagy hangerőn mintha zavarossá válna. Persze lehet, hogy csak én hallom így. T1 Lite olyan igazi mindenes, de pl trance vagy énekes zenékben bizony köröket ver rá. Hozzá kell tenni, hogy szeretem a kiemeléseket, olyan " loudness"-es hangzást állítok be magamnak mindig, tehát az én véleményem nem mérvadó. Na mindegy, utcán Free Pro ( az a gumi kampó nagyon stabilan tartja ) , itthon T1 Lite.
-
Batib
őstag
válasz
<Adamsky> #8478 üzenetére
Köszi! A nagyon merevet nem akarja. A Sennheiser az asszimetrikus, kényelmetlen a tarkónál.
A Scullcandynek amit (én néztem) zűrös az USB csatija és talán tul merev.
Most két modell között vacillálok. JBL LIVE 220BT
vagy Beats flex, igaz ájfonos, de megy Androiddal is.
Az összeg? 25 a lélektani határ. -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #8422 üzenetére
Na igen hiába tud a füles ANC-t ha a gumi illeszték nem szigetel jól. Akkor az elektronika nem tud csodát tenni.
pl OnePlus Buds Pro gumiharangjai nem zárnak valami jól így az ANC "maximális zajszűrés" módra állítva is kevés.
Edifier gumiharangjai nagyon jól zárnak csak akkor hallom a külső zajt(High ANC mellett) ha épp nem szól a zene. Zene alatt semmi.
Februárban jelenik meg a Comply foam Buds Pro-ra. Be is szerzem hozzá. -
Zoleee83
addikt
válasz
<Adamsky> #8422 üzenetére
Ezek teljesen jók, csak kérdés, hogy bezárődik-e a TWS tokja, mert sok memory foam-nál probléma, hogy hosszabb mint a gyári szilikon harang. Tudsz ilyet linkelni kérlek ami tuti jó?
BTW.: Ma rendeltem 2db QCY T13-at, elsősorban napi munkához Teams/Skype hívásokhoz notebookkal párosítva + zenehallgatásra, de ez másodlagos szempont jelenleg.
Ha érdekel valakit a véleményem megírom milyen hívásokra ez a füles.
(QCY T13 + Edifier X3 + Soundpeats Truedot-hoz keresem a foamot, alakul a szett..) -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #8372 üzenetére
A tok csak a lámpa miatt tűnik másnak. A bal oldalinál tükröződik a szoba lámpája. Egyforma a 2 kívül belül. Feliratok is ugyan azok.
Ami eltérő az a sorozatszám.
Custom EQ-n megy mind2 füles. 70Hz-en van egy -3dB nálam is. Semmi más!
De ha a Custom EQ "Normal"-ra van állítva azaz minden 0-n áll akkor is más!
Lehet azért is ment ilyen könnyen az ügyintézés mert tudták, hogy kikerült egy hibás sorozat azaz nem érte őket váratlanul a hibajelzésem?Fejlesztői beállításokban hiába váltok át LHDC-re, a telefon NEM vált át. Marad LDAC-n. A bt logban látszik, hogy megküldi a füles, hogy milyen kodeket támogat és melyiket kéri default. A nagyobb prioritást csak én gondoltam de igazából hülyeség mert ha letiltom az Edifier appban az LDAC-t akkor sem fogadja el az LHDC-t. Marad az AAC.
Amit kihámoztam a logból az annyi, hogy a füles LHDC V2-t támogat. Lehet a telefonon csak V3 van mert a OnePlus Buds Pro LHDC V3-at támogat és az megy is gond nélkül.
Sebaj a lényeg, hogy van LDAC. -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #8370 üzenetére
Igen most így néz ki a felállás.
Érdekes, hogy az új dobozon már nem említik meg az LHDC-t, csak az LDAC-t. A régi nagy dobozon mind2 rajta van. Szoftveresen természetesen tudja mert ugyan az a fw van rajta. Kipróbálni sajnos még nem tudtam, az Edifier LHDC féle bug még javítás alatt áll a OnePlus-nál. (nem fogadja el a telefon az LHDC kérést mivel az LDAC-nek nagyobb prioritása van a telefonon) De lett TÜV plecsni.Negyed óra használat után azt állapítottam meg, hogy az új füles már az első hangtól kezdve szebben szól(semmi bejáratás) mint a régi mikor még jó volt.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
<Adamsky> #8341 üzenetére
Az app-ban kikapcsoltam a multipoint-ot, hogy ne küldje folyamatosan PC-re a pause/play parancsokat. Igen, sajnos nem az előzőleg használt alkalmazásban indítja el a zenét/videót. Pl.: PotPlayer-ben nézek filmet, telefonról bejön az értesítés, a PotPlayer nem áll le, de másodpercekig nem hallom a hangját, miután visszatér a hang, a háttérben futó Chrome-ban elindít egy YouTube videót.
Tanácstalan vagyok, hogy vigyem-e vissza a fülest a boltba vagy tartsam meg? Van hangzásban jobb típus 20eFt-ért, ha lemondok a multipoint-ról? -
Erwinke
aktív tag
válasz
<Adamsky> #8271 üzenetére
Nem tudom.
Total nem ertek hozzajuk. Csak kene egy masik fules, eddig csak sima MI wireless basic et hasznaltam(ezzel is meg vagyok elegedve). Es ha telefonalok zavaro a masik szamara a sok zaj korulottem(gyarakban dolgozom robotokat telepitek, furas, kalapalas, stb) gondoltam befektetek egy minosegibbe.
Es lattam itt vlki irta par hete,h a 2 es pro 30e korul a legjobb anc es fules. Gondoltam ez is ugyan az csak ujabb kiadas. Netan ekkora volna az elteres?Max megrendelem kiprobalom aztan irok rola velemenyt, ha Nektek megfel.
Koszonom
-
-
Capt.Obvius
aktív tag
-
PioDVD
senior tag
-
Jörmungandr
csendes tag
-
-
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #8059 üzenetére
Lehet majd csak januárban csinálom meg mert ugye jönnek az ünnepek aztán a futár cégek is megállnak.
Most elővettem a fülest és tökéletes. Semmi recsegés. Ki érti ezt.
Lehet ilyen driver+armatúra meghibásodás?
Délután bekapcsolás után rögtön baja volt. Elraktam. Most meg semmi hibája. Magas hangok is rendben vannak. Szépen tisztán szólnak a balban is. -
DonAttilas
tag
válasz
<Adamsky> #8051 üzenetére
Igen valószínűleg nálam is így van köszönöm. Akkor szerencsésnek mondhatom magam, hogy laptopom van és van benne beépített mikrofon. Erről tudok beszélni, és ha az összes forrásra van állítva a füles akkor más hangok is mennek. Kis kompromisszum, de amennyi előnnyel jár a vezeték nélküli füles bőven kompenzálja ezt a hibát, ha így meg tudom oldani
-
RazoR
veterán
válasz
<Adamsky> #8027 üzenetére
Nem tudok erre mit mondani, amire nekem kell arra ezt ajánlották és működik. De mivel a spec-ben is az van, hogy csak adó így gyanús, hogy a mikrofon az bukó vele. Tehát ha valakienk adó/vevő kell akkor keresni kell másfajta adaptert. Létezik több ami szintén BT 5.0 adó/vevő és tudja a aptx-et csak azok nem 5-6k, hanem 13-15k.
-
Pierre75
senior tag
-
Zizi123
senior tag
válasz
<Adamsky> #7972 üzenetére
Valoban a ColorBuds 2. praktikusabbnak tunik.
Akkor mar csak az volna a kerdesem, hogy esetleg itthon kaphato termekek kozul van-e ilyen tudasu ilyen aron? Vagy ez annyira jo vetel, hogy ugyanezt a kategoriatcsak mondjuk 60e-ert lehet itthon megkapni?
Vagy esetleg van-e 40e alatt olyan best buy ajanlott fules amit itthon is lehet kapni?@patomi: Nem tudom, hogy ez a konstrukcio mennyire szolhat jol??? Nem lehet, hogy itt inkabb a vizallosagra mentek ra?
-
-NoVa-
veterán
válasz
<Adamsky> #7953 üzenetére
Az EQ egy-egy nagy hibán enyhíteni tud, de jóvá nem tesz valamit, ami nem az. Részlettelenségen, lassúságon nem segít, hangszínen pedig csak szerencsés esetben. Egy jó parametric EQ precizebb, de az sem csodaszer. Egy jól hangolt driver és egy elegendő teljesítményű erősítő többet ér, mint az EQ, de ezt én is lentről felfelé lépkedve tanultam meg fokozatosan.
Tek Elek stílusa az magában minősít, jellemzően azért ha valaki veszi a fáradtságot, és olvasgatja a témát kicsit bővebben, talál néhány szinten javaslatot jó wirelessre is, TWS-ből max elkanyarodik a FiiO UTWS3 felé, és ráaggat valami komolyabbat. Halkan írom, úgyis csak engem érint, hogy a SoftEars RSV hiába 2pin, a FiiO csatlakozójával nem kompatibilis, úgyhogy marad a Mangird Tea egyelőre hordozós BT minőségi setupnak
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #7949 üzenetére
Akárhogy tekerjük a dolgot, egy EQ állítgatástól nem lesz jobb a hang, ettől függetlenül nem egy jó füles zenehallgatásra. Mondjuk podcastra sem a borzasztóan magas alapzaja miatt…
Na mindegy, a lényeg hogy akkor nincs itt érdemi tapasztalat ilyen cuccokkal a topikban.
Amúgy nem tudom mi a jó abban, hogy mindenkinek a LP3-at ajánlod, mikor az egy kifejezetten rossz füles. Gondolom annyi áll a dolog mögött, hogy neked is az van, és “neked az jó”, mert sosem hallottál minőségi cuccot.
Ez a topik is tipik bias körhinta.
-
vicze
félisten
válasz
<Adamsky> #7876 üzenetére
Nem nem hit kérdés, hanem tudatlanságé.
Ha te cigánykerekt vágsz piros hó esik és stb. jelenleg a világ összes BT füles A2DP-t használ audió átviltelre ami egy BT 2.0-ás profil és pontosan ezt foga az összes füles átvitelre használni. És nem fogja a jelerösséget befolyásolni gyakorlatilag az, hogy milyen veziót írnak vagy némelyik esetben hazudnak a dobozra. Nem a BT veziotól le se a jelentőséged se a átviteled jobb.(egyik elve a másikból ered)
A wifi nem zavarjatja fizkailag a BT-t mivel 80db 1MHz sávon mozog és folyamatosan tudja modulálni gond nélkül. Illetve a wifi túl "halk", hogy zavarni tudjon, egyéb 2.4GHz eszközök különösen egerek borzasztó zajt képesek generálni, illet a legzajosabb egy mikro lesz nyílván.
Kültéren kb. 0 zavarjel van BT számára, konkrétan elhanyagolható.
És azt is leirtam igen sokszor, hogy kültéren a akadást egyrészt a túl nagy tér okozza, mert a BT jel nem tud visszapattanni valamiről, a másik a emberi test jelelnyelése, ennek egy faktora pl. hogy minél hidegebb van annál magasabb a páratartalom minél nagyobb a páratartalom a levegőben lévő víz annál jobban elnyeli a jelet.Ahhoz hogy BT-t jelentősen zavard több 100 eszköz kell, ezt pl. egy nagyobb áruházban lehet tapasztalni, de még ott is tudtam pár méteren stabil LDAC-ot létesíteni.
A saját tapasztalataidból egyszerűen hibás követzetést vonsz le, nem a BT verzió számit, hanem a adó és a vevő antennája és azok jelerőssége, mi minden eszközpárosnál teljesen más lesz.
-
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #7869 üzenetére
Nálam:
OnePlus Buds Pro LHDC fix 900kbps:
Bp Teréz krt-Király utca kereszteződésnél van valami mert nem tudja stabilan átküldeni a 900kbps-et. Kihagy a hang, akad.
Vörösmarty tér szintén ilyen. Most a vásár alatt is teszteltem, változatlan.
Pesti rakparton állva és a telefon hátlapját a Duna felé irányítva(mintha fotóznék) akad. Ha Budai rakparton csinálom ugyan ezt, akkor nincs hiba!
Adaptív beállítással a fent említett helyszíneken annyira visszaveszi a sávszélt(manuális beállítással 400kbps a minimum de adaptívval szerintem ez alá megy bőven!), hogy már fáj hallgatni. Sokol rádió!Edifier NeoBuds Pro:
LDAC fix 990kbps-re állítva sokkal több helyen esik szét az átvitel. Gondolom érzékenyebb a zavarokra a füles és ebben csak BT 5.0 van, szemben a OnePlus fülesével ami 5.2-t tud.
Adaptívra állítva csak a fent említett helyszíneknél van ugyan úgy probléma. Gondolom olyan hirtelen ütnek be a zavarok, hogy nincs ideje a telefonnak sávszélt állítania. Azaz egyik pillanatban tökéletes a jel ezért 990kbps-el küldi aztán nem gyengül a jel hanem valami berúgja az ajtót és hirtelen elégtelen lesz a jel a maximális szávszélhez. Ezt abból gondolom, hogy fix 660kbps-re állítva nem esik szét ezeken a helyszíneken se.
Majd ha a OnePlus javítja az Edifier LHDC bugot(már náluk van a log a hibáról), kipróbálom azzal is. -
mcs
veterán
válasz
<Adamsky> #7872 üzenetére
Mindkét telefon támogatja az SBC, AAC, aptX, LDAC és Samsung Scalable kodekeket. A fejlesztői beállításokban adott eszköz függvényében engedélyezhető az összes, és hallható is különbség a gyengébb és jobb között.
A Buds+-ot nem próbáltam másik kodekkel, de amúgyis a Sony WF-C500at használom már. -
Fall-N
veterán
válasz
<Adamsky> #7828 üzenetére
Ez nem csak a TWS-ekre igaz, hanem szinte mindenre. De legalábbis a drótos füles is zsákbamacska. Hiába szólnak általában jobban, mint a vezeték nélküli fülesek, az olcsó kategóriások is retek módon szólhatnak. Igaz ott jóval kevesebb pénzt bukik az ember, mint egy hasonló TWS-nél. Egy szint felett meg egész jó minőséget kap az ember vezetékes fülesnél.
-
bianca3
tag
válasz
<Adamsky> #7672 üzenetére
Szia! Ez az első vezetéknélküli fülesem, úgyhogy passz. Azt se tudom mi a külonbség azok kozott ami írsz. Bocsi És youtube videókon bemutatott ilyen fülesekről mutogatják, csak pont a toltőjét nem se a toltését. De ami látszik hasonló a toltője.... Passz Nem értek hozzá!
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #7634 üzenetére
Igen, értem és köszönöm.
Tudom, hogy a V karakterisztika a jelenleg divatos hangzás, de sajnos nem az izlésem, ahogy az EQ babrálás sem. Könnyebb dolgom volna, ha el tudnám fogadni. Van olyan fülesem és nem sikerül sajnos. Filmezéshez használom csak.
(Otthoni audio rendszereken is a minél neutrálisabb volt a cél, ehhez szokott hozzá a fülem)
A 8 óra üzemidő megfelelő úgy is, hogy a füleseket újra tudom tölteni a saját dobozukkal. A lényeg, hogy hálózatot ne igényeljen. -
törölt tag
válasz
<Adamsky> #7632 üzenetére
Köszönöm a tippet, de ez sajnos túlmutat a rászánt kereten.
Valami olcsóbb megoldást keresnék.(Illetve régebbről van bennem egy túlárazás érzés a céggel kapcsolatban, így bizalmatlan vagyok és nehezen adnék ki ennyit újra erre a márkára. Persze ez tisztán személyes, szubjektív)
-
Technoman
őstag
válasz
<Adamsky> #7616 üzenetére
Köszi a választ.
Nemrég ragasztottam meg, így nem akarom egy fénykép erejéig sem újra szétfeszíteni. Egyébként nem az aksi púposodott fel, az bizti, mivelhogy összetudom nyomni a szétjött héj részt.
Sajnos vettem észre, hogy nem igazán lehet őket javítani. Mindegy, müxik amíg müxik, aztán veszünk egy újabbat. Egyébként most már a fülest is visszaállítottam, gyári alapra. Hátha ez volt a gond. -
bigrob
őstag
válasz
<Adamsky> #7504 üzenetére
Köszi a tippeket!
Egyik márkával sincs tapasztalatom, illetve annyival egészíteném ki, hogy külföldi rendelés is szóba jöhet.
Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro van most 48 dollárért ~ 14.900-ra jönne ki.Olyan árak vannak, hogy úgy érzem jó lenne egy felső határt szabni, ami jó lenne ha ilyen 15-20.000 lenne.
-
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #7487 üzenetére
Ha végre megjön az Edifier lesz LDAC vs LHDC teszt igen. Én is kíváncsi vagyok rá.
Amúgy a OnePlus Buds Pro LHDC üzemidőben bekapcsolt zajcsökkentéssel 3óra 45perc. AAC-n 4óra 10perc.
Ebben egy BES2500YP típusú SoC van.
Az Edifierben BES2300YP van ami "csak" bluetooth 5.0-t tud de cserébe nagyobb antennával rendelkezik. -
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
<Adamsky> #7455 üzenetére
"Én most a Liberty 3 Pro-nál a LDAC-al játszok egy picit, mert max. bitrátán - legalábbis a mai séta tanulsága alapján - néha "ugrik a tű"
Otthon is szakadozik az LDAC vagy "csak" az utcán?
Ha szigorúan a gyakorlati használhatóságból és a saját szokásaimból indulok ki, akkor (bár tudom, hogy bosszantó a tény, hogy szakadozik, de a 4.2-es bluetooth-ból csak a telefon cseréjével lesz 5.2-es) én nem látom értelmét az LDAC utcán történő használatának. Nehezen tudom elképzelni, hogy zajos környezetben bárki is különbséget tud tenni, az alap codec és az LDAC minősége között, de az LDAC legalább sokkal gyorsabban meríti az akkut.
Nekem kell, hogy beszűrődjön egy kis környezeti zaj, ahhoz hogy biztonságban érezzem magam egy forgalmas helyen, de ha hangerővel elnyomnám a zajszűrés ellenére is beszűrődő zajokat, akkor sem tudnám megmondani, hogy melyik codec van éppen használatban. Otthon, csendes környezetben látom értelmét az LDAC használatának.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest