Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz <Adamsky> #7869 üzenetére

    Nálam:
    OnePlus Buds Pro LHDC fix 900kbps:
    Bp Teréz krt-Király utca kereszteződésnél van valami mert nem tudja stabilan átküldeni a 900kbps-et. Kihagy a hang, akad.
    Vörösmarty tér szintén ilyen. Most a vásár alatt is teszteltem, változatlan.
    Pesti rakparton állva és a telefon hátlapját a Duna felé irányítva(mintha fotóznék) akad. Ha Budai rakparton csinálom ugyan ezt, akkor nincs hiba!
    Adaptív beállítással a fent említett helyszíneken annyira visszaveszi a sávszélt(manuális beállítással 400kbps a minimum de adaptívval szerintem ez alá megy bőven!), hogy már fáj hallgatni. Sokol rádió!

    Edifier NeoBuds Pro:
    LDAC fix 990kbps-re állítva sokkal több helyen esik szét az átvitel. Gondolom érzékenyebb a zavarokra a füles és ebben csak BT 5.0 van, szemben a OnePlus fülesével ami 5.2-t tud.
    Adaptívra állítva csak a fent említett helyszíneknél van ugyan úgy probléma. Gondolom olyan hirtelen ütnek be a zavarok, hogy nincs ideje a telefonnak sávszélt állítania. Azaz egyik pillanatban tökéletes a jel ezért 990kbps-el küldi aztán nem gyengül a jel hanem valami berúgja az ajtót és hirtelen elégtelen lesz a jel a maximális szávszélhez. Ezt abból gondolom, hogy fix 660kbps-re állítva nem esik szét ezeken a helyszíneken se.
    Majd ha a OnePlus javítja az Edifier LHDC bugot(már náluk van a log a hibáról), kipróbálom azzal is.

Új hozzászólás Aktív témák