- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Megérkeztek a QCY T13-k.
Kipróbáltam pár hívással, egyöntetűen azt mondták a vonal túlsó oldalán, hogy remek a hangminőség (pl Viber). Volt aki azt hitte telefont cseréltem, annyival jobb volt a vonal.
Zenére is rendben van, bár számomra nagyon meg van tolva a mély, és a mély-közép. Egy kicsit kevesebbnek jobban örültem volna, bassheadeknek pont jó lesz, engem lehet hamar elfáraszt majd kiderül.
Összehasonlításképp a Soundpeats TrueDot is kevesebb méllyel rendelkezik, a hangkép jó.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele, hívásokra lett vásárolva, magyar beszerzés, 2 év garancia, 8,5k szállítással. -
Zoleee83
addikt
válasz
<Adamsky> #8422 üzenetére
Ezek teljesen jók, csak kérdés, hogy bezárődik-e a TWS tokja, mert sok memory foam-nál probléma, hogy hosszabb mint a gyári szilikon harang. Tudsz ilyet linkelni kérlek ami tuti jó?
BTW.: Ma rendeltem 2db QCY T13-at, elsősorban napi munkához Teams/Skype hívásokhoz notebookkal párosítva + zenehallgatásra, de ez másodlagos szempont jelenleg.
Ha érdekel valakit a véleményem megírom milyen hívásokra ez a füles.
(QCY T13 + Edifier X3 + Soundpeats Truedot-hoz keresem a foamot, alakul a szett..) -
Zoleee83
addikt
Nem, sajnos az egy hulladék termék. Link, a kommentek beszédesek, és teljesen egyetértek.
Cégnél kaptuk konferenciahívásokhoz, de konkrétan utálja mindenki, vagy kapcsolódik-vagy nem, random némítja-halkítja a vonalat, gáz termék. Ami egyedül jó benne hogy viszonylag kultúráltan néz ki, és BT, de ennyi.
Sokkal jobb választás lett volna egy MPOW, vagy Genius, Plantronics erre a célra, de ezek a pálcikás mini BTs fülesek is mérföldekkel jobbak a 10k kategóriától felfelé. -
Zoleee83
addikt
Nagyon köszi!
Csodát nem várok tőle, ahogy feljebb is írtam, egy Jabra E65-öt kellene szintben megütnie, ami nagyon gyenge minőség, sokszor elhalkul, vagy csak szimplán rossz a vonal.
Gyanítom ezzel nem lesz gond, de majd dobok ide véleményt, nem drága a QCY, a Jabra meg 50k feletti tétel.. -
Zoleee83
addikt
Nem igazán kaptam választ a kérdésemre.
Szerintetek van jelenleg a QCY T13-nál jobb alternatíva phone call/home office/Teams/Skype beszélgetésekhez laptopon?
Itthoni beszerzés lenne max 10k körül. -
Zoleee83
addikt
Rég jártam erre.
Tudnátok kérlek ajánlani agybadugós-gumiharangos "pálcikás" fülest?
Leginkább Home Office-ra kellene, céges BT-s laptoppal használva, páromnak lenne ajándékba. (Jabra Evolve 65 BT fejhallgatót váltana, ezt a "minőséget" kellene megugrani, ami nem sok, mivel elég gyér szegény).
10- max 13k-ig gondoltam árban. -
Zoleee83
addikt
Akkor ott valami más gubanc van.
Szintén volt FYE7-em, de eddig az Edifier X3 , és a Soundpeats TrueDot-on kívül az a füles volt a legatomstabilabb' jelben. Nagyon ritkán szakadt meg, egy baja van annak a fülesnek, hogy bántóan sok a mélye, legalábbis nekem. (X3 eddig a legkiegyensúlyozottabb számomra, + a TrueDot picivel több méllyel) -
Zoleee83
addikt
Ezt a baromságot!
Közben vicze1 meg is válaszolta.
Szabványok vannak minden termékre, és a kinai csodáknak pontosan ugyanúgy be kell tartani. Ráadásul a legtöbb esetben ugyan azon a gyártó soron készül a prémium és a 20 dolláros kinai cucc is, csak a prémium kap egy drága szitázott logót amitől te majd azt hiszed mennyi kutatást-fejlesztést öltek bele. -
Zoleee83
addikt
válasz
Litván Zongora #3371 üzenetére
Ha GLS-t választottál akkor GLS hozza, nem kell menni sehová.
Ugyan ez a kör volt nálam is, jó előre szólt hogy megérkezett "go to posta", de a 7. napon csengetett a futár a csomaggal, Nyugi. -
Zoleee83
addikt
válasz
Henker2 #3350 üzenetére
Bliztwolf BW-FYE7 - Volt ilyen fülesem, rettentően mélyhangsúlyos, nem ajánlom
Xiaomi Haylou GT1 Pro - Nem próbáltam még, tesztek alapján ez is iegyenlítettebb hangzású mint a fenti Blitz
Edifier X3 - Ezt javasolnám, ez egy kiegyensúlyotott hangzásképű füles, napi szinten használom -
Zoleee83
addikt
Spanyol raktárból, 7 nap alatt itt van 30,25$-ért, GLS-sel.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Attipatti #3247 üzenetére
Én a közepeset használom, nekem nincs bajom vele, sokkal jobb mint az eddigiek, szeretem ezt a tapadós gumit, nem csúszkál ki a fülemből. De még mindig utálom ezt a csúszós műanyag matt borítást, k***a sz*r anyagból van, vagy ki nem tudnám venni a tokból, vagy nagy nehezen megküzdök vele, erre majdnem elejtem mert nem marad az ujjaim közt.
Lehet valami újabb széria de továbbra is sz*r az anyag...
Használom webex alatt én is a céges megbeszélésekhez, eddig akit kérdeztem elégedett volt a mikrofon hanggal. Csak nem HP notebook ?
Ezt terveztem megvenni szivacsból. -
Zoleee83
addikt
Néhány napos használat után árnyaltabb a véleményem az Edifier X3-al kapcsolatban.
Rengeteget változott a hangja, egyre jobban szeretem, és ez a kerek alakú forma sokkal kényelmesebb mint a "bab" alakú, sehol nem vágja a fülkagylót napi 6-8 óra használat után sem!
Most ott tartok hogy a TrueDot mélye kezd sok lenni az X3-hoz képest, valahogy jobban egyben van az X3 hangképe. Lehet hamarosan felkerül a TrueDot apróra, és lesz helyette egy másik, mondjuk fehér X3, vagy valami magasabb kategóriás füles. -
Zoleee83
addikt
válasz
Attipatti #3228 üzenetére
Ugyan ez a véleményem, szerintem egy napon kaptuk meg, alakul hangzásban az X3, végre egy füles ami nem fáraszt el a nagyon durva mélyeivel.
Én úgy szoktam fülbe helyezni, hogy csavarok egyet rajta, hogy szépen beüljön a hallójáratba, így kb oda kerül ahová kell, van egy ív a füles belső részén, az a vájat pont a fül ívéhez passzol (nálam). Ettől függetlenül rendelek szivacsot is, jó lesz a 2 füleshez.
Nálunk van aktív, nagy méretű 3 utas Edifier BT hangszóró, az is minőségi, szóval biztos voltam benne hogy nem gagyi kínai cucc lesz.
-
Zoleee83
addikt
Na elszórakoztam az X3-mal, kicsit több időm volt rá.
A micro lag kérdés megoldódott, a hiba az én készülékemben (laptopomban) volt.
Céges laptopon semmi szakadozás nem volt, majd olvasgatva a Scarbir-es hsz-eket írták hogy BT verzió miatt laggolhat, ezért ráeresztettem egy BTdriver update-et a saját laptopomra és megszűnt, pedig már egy Win10 újrahúzáson gondolkodtam.
Kezdek megbarátkozni a hangjával, még mindig kicsit furcsa, de jó értelemben, minimálisan kevésnek találom picit a mélyeket, néha meg soknak a magasakat, de érezhetően változik a hangja folyamatosan. Kényelmesnek érzem továbbra is, és hamar csatlakozik mindenhez.
Mindent összevetve, nagyon tetszik, jó vétel volt.
Köszi az ajánlást neked is és patomi-nak is!Gondolkodom mi legyen a következő. Sicc. -
Zoleee83
addikt
Előre is bocs, hosszú lesz
Edifier X3 saját vélemény:
Onnan indultam, hogy kivettem a dobozból és nullára volt merülve mindkét füles, de még a tok is, ~2 óra töltés után kezdtem el hallgatni.A csomagolás semmi extra, igényes doboz, benne a szokásos dolgok, micro-usb töltő kábel, +2 db gumiharang (M,L), gyárilag a legkisebb (S) van rajta, füzetecske. A fülesek a megfelelő illeszték megtalálása után kényelmesek, nálam a középső (M) vált be, ezzel nekem jól szigetel, megjöttek a mélyek is. Anyagminőség, na nálam ez kicsapkodta a biztosítékot, nem is kicsit, mert ha lehet negatívumot felhozni, akkor ez óriási minusz. Nem az anyaggal magával van bajom, mert műanyag, mi más lenne, de hogy olyan szinten csúszik hogy kb. másfél percenként akartam eldobálni az Qgáz, ráadásul a füles is ezzel a műanyaggal van borítva, művészet kihalászni a tokból... A tok egyébként meglepően pici, még a Soundpeats TrueDot tokjához képest is, jól össze van rakva, mágneses, jól zár, minőségi, csak csúszós, mint említettem. (TrueDot tokja gyengébb minőségű, ijedtem már meg boltban, hogy eltörik a zsebemben, de nem, csak furán tekeredik.)
És akkor a lényeg, a hangzás:
Kb az első 10 perc után kiderült számomra, hogy egy nagyon jó hangzásképpel ellátott fülessel van dolgom, remekül eltalálták hangszínt. Egy olyan füles ami kivéve a tokból, EQ nélkül azonnal kellemesen szól. (Nulla bejáratással, ez lényeges!)
Ebben a kategóriában leginkább a TrueDot-ot hozzák ellene versenytársnak, és egyébként hasonló is, de mégis kicsit más.
Tökéletesen egyetértek Scarbir-rel: "The TrueDot delivers a more detailed bass, more presence of lower mid-tones, and better instrument tonality. The Edifier has a brighter, more neutral sound, with more prominent vocals."
Ugyan ezt tudom mondani én is, a TrueDot hangzását úgy tudom megfogalmazni, hogy "sötétebb", jobban lemegy az alacsonyabb mély/középmély régiókba, komorabb mély hangok is kihallhatók, míg az Edifier világosabb, természetesebb, több magassal, énekhanggal.
Nem tudom mitől lehet, de mikro lagok vannak nálam laptopon, ami csalódás, dalonként többször is, meg-megszakad a kapcsolat!
Összességében elsőre bejáratás nélkül is tetszik a hangja, majd kiderül hogy a mikro lagok mitől vannak, mi okozza.
Egyelőre még mindig a SoundPeats a legjobb füles amit ÉN használtam ebben az árkategóriában, de simán jó az X3, TOP3-ban van, csak a lagok ugye.Pozitív:
- Kellemes, neutrális hang, kellő basszussal
- Nagyon pici tok, könnyű zsebben hordani
- Gyors csatlakozás az eszközökhöz
- Nagyon, nagyon kényelmes a fülben
- Jó minőségű gumiharangok, jól tapadnak
- Jó összeszerelési minőség
- Szinte tökéletes sync, YT nálam nem késik video alatt.Negatívum:
- Nagyon "csúszós" műanyag a tokon, illetve a füleseken
- Bár van érintés vezérlés, nincs hangerő szabályozás
- Mikro usb, 2020 van..
- Mikro lagok, ez a legfájóbbLaptopon teszteltem, Spotify alatt, EQ nélkül, mert ez lenne a fő felhasználás módja nálam, a mikro lagok itt fordultak elő, ez lehet a lapos miatt is, kipróbálom majd másikkal, illetve telefonnal is.
-
Zoleee83
addikt
Ma délután megérkezett az Edifier X3, spanyolból, kerek 5 munkanap alatt, GLS HU hozta.
Egyelőre csak kibontottam, tesztelni is más harangokkal fogom, ha esetleg nem válna be megy apróra. Ami elsőre feltűnt, hogy nagyon, de tényleg nagyon pici a töltőtok, még a Soundpeats TrueDot-hoz képest is. Jelenleg töltőn van, még nem próbáltam ki, később írok róla ha érdekel valakit. -
-
Zoleee83
addikt
Friss: Soundpeats H1 Hybrid , asszondja' a leírás, hogy HiFi audio-t fog tudni.
Ha csak a szokásos Soundpeats minőséget hozza is, nálam mindenképp lesz helye.
Ár még nincs, chip: Qualcomm QCC3040 -
Zoleee83
addikt
Köszi!
Sok jót olvastam róla, és mindenképp kellett valami a Truedot mellé, mert ahogy észre vettem, nem nagyon szeretik az eszközök ha több helyen is fel van ismertetve a füles, nehezebben csatlakozik. Ma pl. 30 percet játszottam a Dot-tal mire a céges elkezdte stereoban hajtani, előtte telóról, meg másik laptopról ment.. Ugyan ez volt a Blitzwolffal is, ha 1-2 eszköznél többhöz volt hozzárendelve (úgy is hogy nyilván csak egy helyen volt aktív a BT) nehezebben csatlakozott. Így lesz 1 ehhez, 1 meg ahhoz.
Bízom benne hogy nem lesz brutális mélye , mert akkor hamar hirdetésre kerül. -
Zoleee83
addikt
Na meg is rendeltem Spanyol raktárból 20.99 + 5.26 4PXES_GLSEU-val.
Ugye nem kell tennem semmit, pl. postára menni, stb, hanem majd a GLS hozza pár napon belül? -
Zoleee83
addikt
Edifier X3 tulajokat kérdezném, hogy a füles megy-e laptopról, windows alól?
Fontos lenne számomra , mert 90% -ban így lenne használva.+ez is kédés számomra, mert kolléga megnézte, de csak a balos szól külön, másnál is így van?
""The Edifier X3 lets you swap instantly between listening to one or both earpieces. By putting one bud in the case to recharge it, you can continue listening to the other earpiece, and control it the same way.""Mi a helyzet a white noise-zal , van-e, pause esetén pl.?
-
Zoleee83
addikt
Nem annyira releváns kérdés ebben a topicban, ezért offba teszem:
Tud valaki segíteni, hogy mekkora értékhatárig VÁM mentes egy Alis rendelés? 2db 31$-os cuccot rendelnék ugyan attól az eladótól. Mehet egyben, vagy szedjem külön a rendelést? Önmagában a 31$ átmegy vám nélkül? -
Zoleee83
addikt
Köszi a linkeket!
Akkor jó vétel volt, kíváncsi vagyok milyen lesz hosszabb bejáratás után. Az szimpatikus hogy nincs brutális mélye, akkor olyan Edifier X3 környéke lehet, vagy a közelében?
A magasak emlékeim szerint a KZ-nál ilyenek, legalábbis nálam ilyen volt más füleseknél, bár azok vezetékesek.
Én is ma döntöttem el, hogy a FYE7-nek mennie kell, sok a mélye, túl sok, ment is apróra fel.. -
Zoleee83
addikt
válasz
xemelon #2835 üzenetére
Rock/metal/blues vonalat hallgatok én is.
Igazából felemás érzésem van, a dual driver nagyon jó találmány, tényleg elkülönülnek a mélyek a közép-magas hangoktól, viszont nekem és ezt direkt húztam alá, rengeteg mélye van. Első körben el is akartam adni, de nem vitték el végül, így maradt, amiért megtartottam az hogy nem ül bele a fülkagylóba semmi, csak a harang a hallójáratba, ezért kényelmes.
A TrueDot viszont szerintem ebben a kategóriában, értsd 25$ a best, ráadásul én egy fórumtársnak köszönhetően 5k-ért jutottam hozzá egy csak kipróbált új füleshez, a dual meg 17k volt.. A Peats-nek kevesebb a hangereje amúgy, ahol a FYE7 20% ez olyan 70%, viszont soha nem kellett kimaxolni, max 1-1 halkabb forrásnál, üzemideje jó, ez is ment már 6-7 órát, a jel sokkal jobb, kevesebbszer szakad meg, uh a rövid válasz Soundpeats szerintem. Én még gondolkodom más Soundpeats füleseken is, nagyon jó minőségűek ennyiért.
(Srácok az Edifier X3-at ajánlják még, ahhoz nem volt szerencsém.)
Ha bővebb infó kellene, keress bátran privben is. -
Zoleee83
addikt
~2 hét intenzív (napi 4+,6+ óra) használat után, ki merem jelenteni, hogy az egyik legjobb füles amit ÉN próbáltam az a Soundpeats TrueDot.
Elsőre is kellemes, balanszos hangja volt, de ennyi bejáratás után egyre inkább tetszik, a színpadképe remek!
Első körben esti filmezéshez vettem laptophoz, de annyira jó hangja van, és kényelmes, hogy azóta ezt használom a dual driveres FYE7 helyett. -
Zoleee83
addikt
Lehet öregszem, de mostanában szinte minden fülesben olyan szinten túl van húzva a mély hogy hihetetlen. Nézz valami dual driveres fülest, ott az egyik driver csak a mélyé, a másik meg a közép-magas tartományért felel.
Én pl nem tudom élvezni azt ha túl mély hangsúlyos egy füles, rettenetesen elfáraszt, pláne hogy napi 4-6-8 órát hallgatok zenét munka közben.
Pedig rock/blues/metal megy, nem a diumdisu'. -
Zoleee83
addikt
válasz
CHIPman #2767 üzenetére
Amennyiben a közeledben lesz a mobil és nem sok-sok méterre, úgy nincs vele semmi gond, stabil jele van, nem dobálja egyáltalán a BT-t, és nagyon kényelmes is, nekem eddig a legkényelmesebb, mert ugye csak a harang van a fülemben és maga a "szerkezet" nem ül be a fülkagylóba. A Soundpeats azért a Qualcomm chip miatt jobb, egyértelműen erősebb jele van, 8-9m után kezd el szakadozni. De mondom ha közel a jelforrás a BW is nagyon jó, szeretni fogod a hangját ha kell mély, de a magas-közép is megvan a 2-2 driver miatt.
-
Zoleee83
addikt
válasz
CHIPman #2762 üzenetére
Saját privát tapasztalat, nem muszáj egyetérteni vele:
Ugyanez a Blitzwolf van nekem is, nagyon jó hangszíne van, kellően sok a mély benne.
Amiért javaslom hogy maradj ennél, az a BT-hez való csatlakozás.
Van Soundpeats-em is, viszont nekem zavaró, hogy ott ugye a jobbos a master füles és ahhoz csatlakozik a balos, ergó ha csak a balost hallgatnám és visszateszem a tokba jobbost, ugrott a csatlakozás. Ellenben a BW-nél akármelyiket dobom vissza a tokba, szól tovább az amelyik füben maradt, úgy hogy nem is hallom hogy váltott, vagy lecsatlakozott a másik fele.
Nagyon jó hangja van a SoundP-nek is, inkább balanszosabb, BW-nél meg néha fáraszt a sok mély egyébként. -
Zoleee83
addikt
Megérkezett ma a Soundpeats TrueDot, kis tesztelés után a következő a véleményem:
- Tok: pici! de tényleg nagyon pici! abszolút meglepett!
- Hangzás: kellemes meglepetés, közép/magas hangokból picit többet vártam, a mély talán még sok is. Kellemes, "meleg" hangja van, biztosan változik idővel, alapból tetszik. Nincs white noise sem.
- Érintéses vezérlés: nálam csillagos 5-ös, nagyon ritkán nyúlok mellé, jól eltalált vezérlés
- Kényelem: kicsit fura hogy hátrafelé ül be a fülkagylóba, mondjuk emiatt atom stabil, és emellett kényelmes is. Nekem itt is a legkisebb illeszték vált be, próbálgattam 7-8 darabot pedig.
- YT/video: Nem késik/csúszik a hangÖsszehasonlítva a Blitzwolf FYE7-tel ennél a dalnál nagyon durván kijött a dual driver előnye, konkrétan a pergő-s résznél, illetve a hi-hat-es résznél, ott ezerszer részletesebb a Blitz, ezt elmossa a TrueDot.
Mindent egybevéve, ezt az 5k-t nagyon megérte. -
Zoleee83
addikt
folyamatosak a panaszok az akadással, mindennapi párosítási gondokkal, desynccel.
Egyikkel sem találkoztam abból amit én használok, szererencsém volt.@vicze1-
Nem tegnap kezdtem BT-n zenét hallgatni, hanem 10+éve, eléggé tisztában vagyok vele, hogy mi hova jutott ezalatt.
Nem tudtam hogy te ekkora szakértő vagy, ettől még nem kell pár naponta leírni a technológiát, aki ilyet vesz az tisztában van ezzel.. Nem megy "Istenítés", ellenben te mindig találsz rá alkalmat hogy leírd a technológia és TWS hátrányait. De lehet máshogy látjuk. -
Zoleee83
addikt
De téged miért zavar az ha sokaknak kiválóan megfelel az a "minőség" amit a jelenlegi low end nyújt? Hozzáteszem azért ebben a ketegóriában is vannak kiváló fülesek, amik az árukért azért már elég jó hanggal operálnak. Nem mindenki akar 50-100k-t költeni egy fülesre, illetve nem is mindenki teheti meg. Többször leírtad már a BT korlátait, az a helyzet, hogy a legtöbb ember ezt magasról lesz@rja, az érdekli hogy tudjon menet közben/kondiban zenét hallgatni kábel nékül folyamatosan, ne dobálja a jelet, ha ezt olcsón kínai fülessel megteheti, pont nem fogja érdekelni a 150$-s Apple, vagy Galaxy Buds..
-
-
Zoleee83
addikt
válasz
tigipuf #2650 üzenetére
Ja meg érdekelne egy olcsóbb , vízálló füles amivel simán be lehet vállalni egy strandi vízbe esős-merülős balesetet,zuhanyozást is.Ilyen valóban vízálló cuccot nem tud valaki?
Soundpeats Trueshift2 és TrueFree2.
Mindkettő IPX7-es, ráadásul a Soundpeats fülesek elég jó minőségűek is, és nem drágák.
Annyi, hogy Aliról nem tudom mennyi idő a szállítás de ezek meúszhatóak 10k alatt. -
Zoleee83
addikt
válasz
DrKapocs #2610 üzenetére
Én pedig nem olvastam el rendesen korán reggel, hogy ez egy fejhallgató!
Remélem visszakapod a pénzed.
És igen, ahogyan írtad én pl ezért szeretem a külföldi beszerzést, mert sokkal olcsóbb, és ha eleve rosszat kapsz az eladó már nyomja is a refundot, vagy küldi a másikat. -
Zoleee83
addikt
válasz
DrKapocs #2607 üzenetére
Edigitalnál is a bolt jóindulatán múlik az elállás, higiéniai termék.
A csomag többszöri leragasztása megszokott, én pl. a héten kaptam máshonnan csomagot, 100x volt körbetekerve celluxal, látszott rajta hogy a futárok/depók nem nyitogatták. Esélyesebb ebben az esetben a garancia, de majd kiderül.Edigital:
Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:
olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. (hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.) -
Zoleee83
addikt
Tud valaki ajánlani jó harangot, vagy leginkább memória szivacsot?
Azt hiszem 4mm-es kellene.
Kinek, mi jött be? Preferred from AliExpress. -
Zoleee83
addikt
válasz
zolikaDB #2586 üzenetére
Idézet tőle-nekem erről a témáról:
"Én a Média Marktban, Edigitalban, Alzában szeretek vásárolni. Soha nem kellett asztalt vernem. Mindig korrektek voltak. Bp. Belvárosában lakva szeretem a fizikai átvételt. Az nekem megfizethetetlen. És biztonságot ad. Nem szeretek garasoskodni. Ennyi.Meg ráb@szni."Most meg az a baj, hogy 4k -ért a kutyának sem kell?
-
Zoleee83
addikt
-
-
Zoleee83
addikt
válasz
tigipuf #2388 üzenetére
Soundpeats-ből ezt néztem még ami nagyon tetszik, plusz jókat is írnak róla.
Bár nem Aptx-es ettől még lehet jó ahogy a tegnap a srácok is beszélték a kodekeket feljebb. -
-
Zoleee83
addikt
válasz
tigipuf #2382 üzenetére
Én csak a hasonlóra tudok válaszolni, Blitzwolf BW-FYE7 van április vége óta.
Hallható a különbség a 2-2 driverrel, a mélyek szépen szólnak, eléggé mélyhangsúlyos, a magasaknál a cinek végre nem "sziszegnek". Nincs white noise, nem dobálja a jelet, nagyon kényelmes a fülben, simán lehet órákig hallgatni, jellemzően melóban hallgatom, ment már 7 órát is, igaz nem nagy hangerőn.
Az lenne a lényeg hogy a mélyeket az egyik driver, míg a magasakat a másik adja, így elvileg nem kell megvágni annyira a hangképet.
Nekem tetszik ez a Soiundpeats, egy próbát biztosan megérne. -
Zoleee83
addikt
KZ S1 Hybrid-et rendeltél?
Van egy kis kavar elnevezésileg, van ugye KZ S1D, meg KZ S1 Hybrid csak hogy egyszerű legyen. Ha jól gondolom az S1 Hyb-nek naturálisabb hangja van, míg az S1Dynamic inkább a mélyekre megy rá.
Én egy Dynamic verzión gondolkodom csak nem tudom mi lenne a különbség az AAC és az Aptx között, még utána nézek. -
Zoleee83
addikt
Whizzer C3 megdöbbentően olcsó áron..
-
Zoleee83
addikt
válasz
gangstagergo #2160 üzenetére
Igen, ez valóban egy tróger megoldás, annak ellenére is hogy nem lehet kipróbálni sehol sem.
Remélhetőleg nem kerül ismét eladásra, úgy hogy már megjárta a hallójáratodat! -
Zoleee83
addikt
válasz
FoLey-v #2042 üzenetére
Nem akarom reklámozni, de nekem a Blitzwolf BYE7 nagyon mélyhangsúlyos úgy, hogy a magasak is tisztán megvannak, a dual drivernek köszönhetően. Picit kiáll a fülből, de én pont lesz@rom mert rettenet jól szól.
Üzemidőben ment már 7 órát is, igaz nem magas hangerőn.
Itthon 17k-ért vettem (gar miatt), külföldről ~12 körül be lehet szerezni. Más oldalakon talán Sylable vagy ilyesmi neveken fut. Keress rá, hátha. ;) -
Zoleee83
addikt
válasz
FoLey-v #2035 üzenetére
Nézegettem sokat a teszt oldalt, engem is meglepett.
De ahogy az előző hsz-re is írtam ez full szubjektív dolog hogy kinek mi a jó hangzás. A te 2 fülesed számomra sokkal érdekesebb minden szempontból, mint amit a kolléga emlegetett.
Az átlagosnál picit jobb hallásom van doki szerint és sok mindent ki lehet 1-1 fülesből hallani amit pl Átlagjózsi nemhogy nem vesz észre, de mégcsak nem is hall. Mankónak jó a Scarbir de nem kell túlgondolni. :) -
Zoleee83
addikt
Az Airpods messze nem tökéletes, ahogy semmi sem az ha már ezt hoztad fel, de a Jabra sem az, hanghíváshoz tökéletes, céges telko-khoz használom napi szinten, de zene hallgatásra messze jobb füleseket tudok mondani a low endből is, sokat.
Szubjektív a véleményed neked is, csak szólok.. -
Zoleee83
addikt
válasz
trouble #2019 üzenetére
Csak saját felhasználási mód:
Én ahogy kivettem a fülemből, egyből visszakerül mindig a bölcsőjébe (töltőjébe).
Ez egyrészt jó az akksinak is mert csak rátöltöget, másrészt nem veszítem el.
Nagyritkán azért lemerítem a Low Power "bemondásig", aztán teljes feltöltés, teljesen lemerülni nem hagyom sosem. -
Zoleee83
addikt
válasz
katalin888 #2014 üzenetére
A témaösszefoglaló jó ötlet!
Van pár ajánlott füles, plusz a tagoknak köszönhetően már pár jó teszt is.
Támogatom. -
Zoleee83
addikt
Nagyon köszi a választ! Jónak tűnik!
Közben a későbbiekben rákívántam egy Sabbat E12 Ultra-ra is, nagyon tetszik ez a kialakítás, bár tudom mély orientált nagyon, de ott van még a SoundPeats és a Soundpeats TrueShift is..
Kezd nehéz lenni beadni hogy miért van ennyi fülesem, nade' aki zenebolond az így járt. -
Zoleee83
addikt
Összetett kérdést intéznék.
Adott a fülesem: Blitzwolf Fye7, 2 hónapos intenzív használat után (napi 4-8 óra) elértem, hogy kellemesen bejáratódtak a dual driverek, szépen szól. Kérdés: mivel lehet a szűrőket takarítani, úgy hogy ne kelljen szétszednem. Kiskereskedelmi boltban van-e erre valami folyadék? Még teljesen tiszta de előre felkészülnék erre.Másik kérdés: Kerti munkához (nem röhög!) 30+ fokban keresek olcsó agybadugós TWS-t, ami meg is érkezik jövő péntekig.
Van esély rá, vagy buktam a pénteki beérkezést bárhonnan is? Sajnálnám a jelenlegi fülest összeizzadni, meg olcsó sem volt.
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
Kínai állami támogatással tudják megoldani, a kormány átvállalja ezeknek a költségét, legalábbis régebben így volt. Mindenki jól jár, embereknek van munkája, külföldről sok rendelés érkezik, pörög a gazdaság, win-win. Meglepő mondjuk mikor a 0,5$-os biszb@szt is ingyen hozza a posta, sokszor a csomagolás drágább.
-
Zoleee83
addikt
Kérhetnék majd tőled is egy véleményt, ha nem nagy fáradtság?
Sokáig szemeztem a Spunky-val, olvastam jót-rosszat is róla, engem leginkább az alapzaja tántorított el, meg az hogy önállóan, "áltában", használat nélkül is nagyon hamar lemerül a tok, de lehet csak 1-1 hibás, vagy korai termékről írták.
Remélem a tieddel minden rendben lesz! -
Zoleee83
addikt
TWS fülhallgatókat nézegetnék inkább, a vezetékes nyak körüli BT fülhallgatókkal ugyanaz lesz a problémád mint most a vezetékessel, mindenképp lesz egy minimális kábelhang ami beleszól" a zenébe.
A TWS (True Wireless) füleseknek ez a lényege hogy valóban vezeték mentesek.
Minőségben egyre inkább fejlődnek, de 10k pénzért nem lehet csodát várni, pláne egy vezetékessel összehasonlítva, a BT átvitelnek vannak ugye korlátai.
Az általad említett kategóriában jellemzően a Tronsmart Spunky Beat-et, a Haylou Gt1 Plus-t, és a QCY T2C-t, esetleg a SoundPeats TrueDot-ot szokták ajánlgatni.
Ezek többsége jól tart, nem esik ki a fülből komolyabb mozgás, edzés közben sem.
A fülesek jellege miatt a telefonbeszélgetéseknek is vannak korlátai, mivel a füles messze van a szájtól, így zajos helyeken többnyire használhatatlan lesz telefonálásra, bár erre is vannak jó TWS fülesek csak nem ebben a kategóriában pl. Jabra Elite 65T.
Privát véleményem, a srácok majd kijavítanak ha másképp gondolják. -
Zoleee83
addikt
válasz
stuka20 #1632 üzenetére
Általában nem veszik vissza sehol!
"A termék higiéniai vagy egészségügyi okoknál fogva nem alkalmas a visszavásárlásra (pl. In-Ear fülhallgatók, borotva, szőr-szakállnyíró, stb..)"
Ezekre a termékekre nagyon-nagyon kevés helyen vonatkozik az elállás, sok helyen még kipróbálni sem lehet az in-ear füleseket vásárlás előtt, érthető okok miatt.
Ha belegondolsz nem tudom te dugdosnál-e bármit is a füledbe, ami már megjárta más hallójáratát előtted? Én biztos nem. -
Zoleee83
addikt
Közben hosszas keresgélés után valószínűleg valamelyik SoundPeats-re fog esni a választásom.
TrueShift, TrueDot, vagy TruEngine közül Aliexpressről ahol most jelenleg 50% körüli akció van mindegyikre + szóba jöhet ráadásnak a Haylou GT1 Plus is.
Olyat szeretnék ami jól is szól, de nem áll ki nagyon a fülből, és nem néz ki idiótán vele az ember, mondom ezt úgy hogy a BW-FYE7-t használok. -
Zoleee83
addikt
Blitzwolf BW-FYE7 mellé keresek TWS fülest.
Kb 2 hónapja használom nagy megelégedéssel a Blitzwolf-ot, de szeretnék mellé egy másik fülest is. Ami fontos lenne hogy jó hangzása legyen, kellő mélyekkel.
Van valakinek összehasonlítási alapja (BW vs. Spunky, Onyx), illetve tudnátok alternatívát mondani esetleg?
Spunkynak mennyire zavaró az alapzaja, mert ez fontos kérdés számomra?Tronsmart Spunky Beat - 9k
Tronsmart Onyx Neo - 6k
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest