- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bianca3 #7683 üzenetére
Én a helyedben felvenném az eladóval a kapcsolatot, hogy ezt mégis hogy ... ?
Ez legyen egy tanulópénz!
Vásárlás előtt - mindig - megnézzük, hogy pontosan mit is veszünk (ma már ez kb. 2 perc), mi jár hozzá (ld. előző hsz.-em vége). Ha, valami hiányzik, akkor az egyfelől alkupozíció másfelől, ha az a tartozék elengedhetetlen a működéshez, akkor be kell szerezni.
Amennyiben van jó micro-USB-s töltőd (mondjuk a telefonodhoz), akkor én a helyedben egy olyan "filléres" micro-SUB → type-C kis átalakító fejet vennék, amit link-eltem. Minden (pl.: USB-A → type-C kábel) más megoldás szvsz. drágább. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bianca3 #7676 üzenetére
" ... az első vezetéknélküli fülesem ... "
Ez nem ilyen vezetékmentes füles specifikus dolog. Egy jó ideje (dátumot nem tudok fejből) már a telefonok, tablet-ek és, igen a bluetooth fülesek esetén is a type-C csatlakozó az uralkodó (sajna még mindig akad micro-USB-s ...). Az, hogy te ezzel még nem találkoztál, azt jelenti, hogy a telefonod is még mico-USB-s.A Ramoskaa által belink-elt képen egyébként jól látszik a különbség. Ne érts félre, tényleg jobbító szándékkal írom, de legközelebb - ha elsőre nem megy bele az adott csatlakozóba az a kábel, amit szeretnél, akkor - inkább vedd szemügyre közelebbről, mert úgy már látszani fog, hogy más a csatlakozó kialakítása (ugye a micro-USB-t, pl. csak egyféleképpen tudod csatlakoztatni, míg a type-C-t "így is, úgy is" (→ "forgatható").
"USB-st át lehet alakítani type-C-re? Van ilyen kis kütyű?"
Van. Úgy értem, hogy micro-USB → type-C átalakító létezik. Én pl. ilyet vettem még évekkel ezelőtt.#7680 RedCactus
"Nem volt a csomagban type-C töltőkábel?"
A leírás szerint kellene, hogy legyen, de ha jól értem, használtan vette, szóval lehet, hogy az előző tulaj elhagyta vagy elfelejtette odaadni.
Mit tartalmaz a csomag
• CX 150 BT fülhallgató
• Fülgumi szett: (XS/S/M/L)
• USB-C töltőkábel
• Gyors üzembehelyezési útmutató
• Biztonsági útmutató
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest